9. elokuuta 2014

ihana ihana ihana kesä

Heissan! Melkein pari viikkoa on vierähtänyt siitä kun viimeks tänne kirjottelin ja sinä aikana on kerennyt kuukausikin vaihtumaan. Se tarkottaa myös sitä, että meikätyttö on viettänyt reilun viikon verran lomaa ja oon kyllä nauttinut sydämeni kyllyydestä. On ollu ihanaa keretä tekemään kaikkia semmosia kesäjuttuja, mitkä heinäkuussa jäi töitten takia vähemmälle, ja koska puhelimeen on tallentunu runsaasti kesäsiä kuvia, päätin tulla jakamaan osan niistä teidän kanssa. En kyllä tiiä tuleeko teillä nää iPhone-kollaasit jo korvista ulos, mut koska muutakaan ei nyt oo tarjolla, niin täältä pesee!

IMG_0001

1&2. Tänä kesänä on kyllä tullu syötyä paljon ulkona, kukkaron kannalta ehkä vähän liiankin monta kertaa. Heinäkuun alkupuolella käytiin Ravintola Majakassa syömässä ja miulla oli päällä keltanen mekko, jonka löysin alkukesästä kympillä henkkamaukasta. Itse ruoka-annoksesta ei oo tällä kertaa kuvaa, koska se ei ollu miun mielestä niin ihmeellinen tai hehkuttamisen arvoinen (söin porsaan sisäfilettä ja annos oli ainakin ihan liian pieni!). Sen sijaan tää jälkkäri, suklaapaahtovanukas vadelmasorbetilla ja tuoreilla marjoilla, oli ihan uskomattoman hyvää! Tulee ihan vesi kielelle tuosta kuvasta... 3&4. Aurinko on jaksanut paistaa monta viikkoa ihanan paahtavasti ja mie oon kyllä aitona kesälapsena nauttinut auringonpaisteesta aina kun mahdollista. Vaikka helteistä on saatu nauttia jo reilun kuukauden verran, en todellakaan oo saanut tarpeekseni tästä lämmöstä. Voin rehellisesti sanoa, etten oo valittanut kuumuudesta yhtään kertaa, eikä minuu haittais ollenkaan jos tälläset säät jatkuis vielä.

IMG_0002

1. Kaunis suomalainen järvimaisema. 2. Selfietime! 3. Käytiin muutama viikko takaperin juhlistamassa äitin ja iskän hääpäivää muikkuterassilla. Tilattiin kaks isoa lankullista muikkuja meiän viiden hengen porukalle ja söin kyllä semmosen ähkyn noista, ettei oo tehny muikkuja mieli koko loppukesänä... Mut oli ne kyllä hyviä! 4. Tää suloinen karvanaama on vieraillut meillä pariin otteeseen tänä kesänä ja valloittanut sekä meiän sydämet että miun instagram-tilin @elliilonaa .

IMG_0005

1. Kun reilu viikko sitten torstaina tulin vikan työpäivän jälkeen töistä kotiin, kotona odotti Miika, joka oli kokannut miulle pulled pork-leipiä. Noissa oli siis kahden täysjyväpaahtoleivän palasen välissä itse pulled pork-lihan lisäksi coleslaw-salaattia ja ananasrengas, ja oli muuten todella hyvää! Söin ekaa kertaa pulled porkia ja tykästyin siihen kyllä kovasti, pakko tehdä pian uudestaan... Oli aika kiva aloitus lomalle kun toinen oli väsänny miulle tämmöset herkut! 2. Auringonpaiste, laituri ja hyvä kirja, mitä muuta sitä loistavaan kesäpäivään tarvitsee? 3. 4. Miun mielestä auringonpaisteessa kimmeltävä järvivesi on niin kaunista ja kesäsen näköistä ja täällä Savonlinnassa tästä näystä on saanu nauttia usein, koska vettä on kaikkialla.

IMG_0008

1. Käytiin perjantaina Tiian kanssa Mikkelissä vähän shoppailemassa ja samalla reissulla oli tietysti pakko käydä vetämässä ähky Amarillossa. Big burgereitten ja brownie-jälkkäreiden jälkeen mahat olikin niin täynnä, että kaupoilla käyminen meinas olla jopa tuskaista... 2. Kaks vakkarilempparia samassa kuvassa: Bonaqua Persikka-Aloe vera vissy ja kana-caesar salaatti, oijoi. 3. Tänä kesänä on tullu syötyä ihan superpaljon jäätelöä, en ees muista millon ois ollu päivä ilman yhtäkään jätskiä... Ihana kesäherkku on vaniljajäätelö tuoreiden marjojen kanssa, etenkin vadelmat ja mansikat toimii ihan mahtavasti. 4. Terdelle lähdössä! Koska miun alkoholinkäyttö on nykyään tosi vähäistä, myös terasseilla on tullu istuttua tänä kesänä vain muutaman hassun kerran. Joka kerta on kuitenkin ollu hauskaa!

IMG_0004

1&2. Käytiin Miikan kanssa testaamassa lettukahvila eikä kyllä petytty, aivan älyttömän söpö paikka ja niin hyvät letut. Harmittaa vähän että keksittiin mennä tuonne vasta tälleen loppukesästä, mut toivottavasti tuo paikka on toiminnassa taas ensi kesänä. 3. Rantapäivää viettämässä... 4. Tais vähän hapottaa treenin jälkeen kun piti ihan kaksin käsin ja noin vakavalla naamalla kuva ottaa.

IMG_0003

1. Ja mansikoita ja jädee, taas... 2. Tiian kanssa aurinkokylpemässä. Kaikille on varmaan jo tullu selväks että oon maannu suurimman osan vapaa-ajastani auringossa... 3. Tää on miun mielestä yks tän kesän hienoimpia kuvia mitä oon ottanu, vaikka ite sanonkin. Kesäillat on ihania. 4. Sanoinko että tänä kesänä oon syöny paljon ulkona? Nää Waahdon burgerit on ihan vastustamattoman hyviä ja maha tulee todellakin täyteen. Tätä kuvaa kattoessa alkaa melkein tehdä mieli tuommosta hampurilaista, vaikka vasta eilen söin Amarillossa burgeriähkyn... Tähän ulkonasyömiseen on kyllä nyt tultava joku roti :-D

IMG_0006

1-4. Perjantai-iltana meillä oli kioskin työporukan virkistäytymisilta. Käytiin tyttöjen kanssa höyrylaivaristeilemässä ympäri Saimaata ja oli kyllä kivaa! Oon käyny tuommosella risteilyllä viimeks joskus ihan muksuna ja on hassua miten tuttu kotikaupunki voi näyttää vesiltä katsoen ihan erilaiselta.

IMG_0007

1&2. Risteilyn jälkeen mentiin porukalla syömään ja mie söin kanapastaa, johon pyysin oliivien (hyi) tilalle parmankinkkua (nam). 3. Viimeisiä lämpimiä kesäiltoja, yhyy... 4. Omaan naamaan on hyvä päättää tää kilometripostaus, Elli kiittää ja kuittaa ja toivottaa kaikille hyvää yötä ja kivaa viikonlopun jatkoa!

6 kommenttia:

  1. Oi vitsi, miten ihana postaus oli! :) <3

    VastaaPoista
  2. Oi vitsit, Sophie Kinsellan kirjat on rakkaus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ne on kyllä ihan superhauskoja :-D itelläni tulee valitettavan vähän luettua kirjoja nykyään, tuonkin kirjan alotin kun etsin vaan hyllystä jotain lukemista auringonottoon... ja lukiessa on kyllä taas muistunu mieleen miten hyviä just Sophie Kinsellan kirjat on, pitäs lukee enemmänkin!

      Poista
  3. Vaik ei tossa kuvassa kovin hyvältä näytä niin noi savonlinnan muikut on kyl tosi hyviä aina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha kuva ei ehkä anna ihan oikeutta noille muikuille :-D

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm