6. joulukuuta 2014

LPA 1

IMG_7093 IMG_7008 IMG_7033 IMG_7175 IMG_7469 IMG_7050 IMG_7197 IMG_7216 IMG_7134 IMG_7234 IMG_7384 IMG_7258 IMG_7062 IMG_7151 IMG_7399 IMG_7298

¡Hola amigos! Kotiuduttiin jo torstaina Las Palmasista, mut koska eilen piti jo palata arkeen ja töihin, kerkeen vasta nyt tulla kirjottelemaan kuulumisia ja näyttämään ekat reissukuvat. Vietettiin äitin ja poikaystävän kanssa ihana viikon loma tuolla Gran Canarian pääkaupungissa Las Palmasissa. Miulle ja äitille tää oli jo kolmas vuosi kun matkustettiin tuonne ja tuntuikin melkein kuin ois kotiinsa palannut kun pääsi taas kuljeskelemaan tutuille kaduille ja syömään aamupalaa meidän vakkarikahvilaan. Tänä vuonna säät ei suosinu ihan yhtä kivasti ku aiempina vuosina, mut kyllä viikkoon mahtui onneks useampi aurinkoinen rantapäiväkin. Las Palmasissa riittää ihania kauppoja ja ostosmahdollisuuksia ja hyviä löytöjä tuli taas tehtyä, niistä saatte kuvia myöhemmin! Kaiken kaikkiaan mukava, lämmin ja rentouttava loma takana, josta pitäis nyt sit ammentaa voimaa tähän arkeen ja talveen. Tänään on onneks saatu vähän lunta maahan, se tuo vähän lisää valoa tähän pimeään vuodenaikaan :-) Mukavaa viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

  1. ihania kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos, pakko myöntää että itekkin tykkään kovasti näistä! :-) lisää on tulossa, stay tuned!

      Poista
  2. Onpas mahtavia kuvia! ja kivannäköinen paikka toi Las Palmas.. 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon! Las Palmas on kyllä kiva lomakohde, käytiin meiän matkan aikana päiväseltään myös saaren toisella puolella Maspalomasissa (viimenen dyynikuva on sieltä) mut miun mielestä se ei ollu niin kiva paikka.. siellä oli oikeestaan pelkkiä hotelleja, kun taas Las Palmasissa pääsee näkemään sitä paikallistakin elämää ja kaupunkia :-)

      Poista
  3. Aivan ihania kuvia! Tulee itsellekin hillitön matkakuume, oon viimeks käynyt 2011 jouluna Kanarian saarille ja oi että antaisin mitä vain et pääsisin johonkin lämpimään taas :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos Saija! pakko myöntää että näitä kuvia katellessa tulee kyllä ikävä tuonne, hassu aatella että vielä viikko sitten oltiin tuommosissa maisemissa... matkakuumeeseen auttaa kyllä vaan yks asia: matkan varaaminen, joten eikun vaan reissuja kattelemaan! ;-) tuskin itekkään pystyn pysymään kovin kauaa matkayhtiöitten sivuilta poissa..

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm