23. huhtikuuta 2015

Apple of my eye

IMG_2189 IMG_2179

Täytyy myöntää, että tällä viikolla tavallista isompi osa vapaa-ajasta on menny puhelinta räplätessä, ja syy siihen on tietysti uusi luurini. Oon jo ties miten monta kuukautta puhunu uuden puhelimen ostosta, sillä miun vanhan iPhone 4s:n akku on vedelly viimesiään jo ainakin vuoden verran. Totuin lataamaan puhelimen monta kertaa päivässä, kantamaan laturia mukana ihan kaikkialla ja bongailemaan pistorasioita akun latausta varten mitä kummallisemmista paikoista. Ravintolassakin on pöytä valittu useamman kerran sen mukaan mistä löytyy pistorasia vierestä... Ja silti, kaikista varotoimenpiteistä huolimatta, rakkaan puhelimeni akku petti päivittäin vähintään kerran, yleensä just siinä vaiheessa kun oisin sitä puhelinta kipeimmin tarvinnu.
En tiedä miks siedin sitä temppuilua noinkin pitkään, mut maanantaina tein vihdoin sen mikä ois pitäny tehdä jo kauan aikaa sitten: marssin dna-liikkeeseen ja ilmoitin haluavani ostaa uuden puhelimen. Applelle uskollisena olin tehny ostopäätöksen jo oikeestaan etukäteen, ja ennen kuin huomasinkaan, kävelin jo liikkeestä ulos iPhone 6:n kanssa. Näin parin päivän käytön jälkeen voin sanoa, että valinta osui kyllä ihan nappiin! Oon ihan rakastunu uuden leluni isoon ja tarkkaan näyttöön sekä kameraan, jolla saa todella hyvälaatuisia kuvia. Akun kestosta nyt puhumattakaan. Toivottavasti miulla on tän omenan kanssa vielä pitkä yhteinen taival edessä!
Löytyykö sieltä ketään tuon samaisen puhelimen omistajia, joilla ois ehkä jotain vinkkejä "uudelle äidille"?

4 kommenttia:

 1. Voin kyllä puhua positiivisesti akunkeston puolesta! Arkipäivisin otan puhelimen aamuisin ennen 7 laturista jolloin herään ja akkua on tavallisestikkin vielä illalla reilusti yli 20% ! Vaikka snäppäilen ja selaan instagramiakin aktiivisesti koulupäivänkin aikana.. :D Olen myös kuullut että puhelinta ei saa ladata koko yötä laturissa vaan pitäis heti irrottaa kun 100% täyttyy ja oon tätä yrittänyt noudattaa tarkasti.. Joskus vain unohtuu se yöksi. Mutta nyt sen 4kk ollut käytössä ja akku yhäkin noin hyvä ! Kameralla on tosi hyvä ottaa kuvia postauksiin koska käytännössä laatueroa ei huomaa esim asukuvissa koneella kun tarkastelee, pikkutarkemmissa kuvissa ehkä :D Tosi kestävä ollut muutenkin, pari kertaa lentänyt lattialle ja hirvittänyt nostaa se että onko näyttö rikki.. Huomattavasti kestävämpi kuin edellinen 4s .. Myös baarissa putoillut ja kastunut juomista muutaman kerran mutta ei ole onneksi vaikuttanut suorituskykyyyn!
  Pelkkiä hyviä kokemuksia on vaikka olinkin epäileväinen satsaanko liikaa rahaa PUHELIMEEN... Todellakin voi nyt sanoa että ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jee kiitos paljon kommentistasi! :-) kiva kuulla että oot ollu tyytyväinen, ja kieltämättä itteenikin ensin vähän mietitytti tän korkee hinta, mut kiva kuulla jos oot sitä mieltä että tässä saa myös rahoille vastinetta! oon kyllä ihan innoissani tästä akun kestosta, täytyy varmaan kokeilla tuota kikkaa ettei pidä tätä liian kauan latauksessa, niin säilyiskin tää akku sit pitkään kestävänä :-) ja mietin itekkin sitä että puhelinkuvapostaukset tulee varmaan lisääntymään ku tuo kamera on niin tarkka ja hyvä.. hauskaa että siullakin on vertailukohtana 4s, se nimittäin tuntuu ihan surkeelta nyt ku on pari päivää käyttäny tätä :-D toivottavasti saadaan nauttia omenoistamme vielä pitkään, eikä tuu mitään ikäviä näyttö palasina-ylläreitä! kiitos vielä kovasti kivasta ja pitkästä kommentista, oli kiva kuulla että muutkin on ollu tyytyväisiä tähän kapulaan :-)

   Poista
 2. Multa itseltäni löytyy iPhone 6 Plus, ja itekkin älyttömän tyytyväinen näin entisenä Samsung-omistajana! Akku kestää helposti yli päivän vaikka kuinka räpläisi, mikä nykypuhelimissa tuntuu olevan liikaa vaadittu. Kannattaa tsekata se vinkit -sovellus, sieltä voi löytyä ihan käteviä juttuja mitä ei muuten tajuaisi :-) Älyttömän kiva ja monipuolinen luuri on kyllä. Mietin itsekin että tulikohan nyt liikaa rahaa satsattava yhteen puhelimeen, mutta maksaa kyllä itsensä takaisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi miten kiva kuulla että siekin oot ollu tyytyväinen! tää akun kesto on kyllä ihan unelma, toivottavasti tää kestää mahollisimman pitkään näin hyvänä :-) aika kiva että siinä plussasakin kestää akku noin hyvin vaikka on vielä isompi näyttö! täytyykin tsekata ne vinkit jos sieltä löytyskin jotain mitä en vielä tästä tienny, kiitti ideasta! ja olihan tää puhelimeks kallis, mut jos tää nyt ainakin seuraavat pari vuotta kestäis niin oisin tyytyväinen.. kiitos siullekkin kivasta kommentista! :-)

   Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm