10. huhtikuuta 2015

Mitä kuuluu?

IMG_1895 IMG_1414 IMG_1720 IMG_1871 IMG_1761 IMG_1446 IMG_1617 IMG_1232 IMG_1845

Tylsä, mutta sitäkin perinteisempi vastaus (ainakin omalla kohdallani): ihan hyvää. Jotenkin tänne blogimaailmaan paluu tuntuu kerta toisensa jälkeen vaikeemmalta ja vähän mietityttää, että onko Apple Bubble lopulta tulossa tiensä päähän. Vaikka päivät kuluu pääasiassa töissä, en voi väittää olevani niin kiireinen etteikö tälle touhulle olis aikaa. Motivaatio kuvaamiseen ja postaamiseen on ollu jo jonkin aikaa vähissä ja väkisin tästä ei ainakaan tuu yhtään mitään. Nytkin tän tekstin kirjottaminen tuntuu väkinäiseltä ja tyhmältä, mut yritetään nyt edes.
Vaikka tää teksti nyt saikin harvinaisen masentavan alun, niin Ellin elämässä on silti asiat oikein hyvin. Töitä on sopivasti, kevät ja koko ajan lisääntyvä auringonvalo pitää mielen energisenä ja iloisena, nukun kohtuullisen hyvin ja oon viime aikoina saanut ihan kivasti lisäiltyä myös sykettä nostavia ryhmäliikuntatunteja treenikalenteriin. Pääsiäisen aikaan oli kivaa nähdä pitkästä aikaa Katria Lappeenrannasta ja Tiian kanssa ootetaan kovasti ens kuun puolella häämöttävää reissua. Alotettiin Miikan kanssa kattomaan O.C:tä Viaplaysta ja se sarja kyllä tempaa mukaansa näin vuosienkin jälkeen. QuizTaisto on myös kovassa huudossa just nyt, kerrankin sivistävä puhelinpeli! Parasta just nyt on kuitenkin se, että miulla on pitkän ja rankan työviikon jälkeen edessä vapaa viikonloppu, jonka aion käyttää ihan vaan rentoutumiseen. Huomenna ois tarkotus lähteä heti aamusta nauttimaan auringosta ja kannustamaan yhtä koirakaveria BH-kokeeseen, joten kone taitaa nyt mennä kiinni ja pää tyynyyn. Kauniita unia ja kivaa viikonloppua kaikille!!

6 kommenttia:

 1. ei älä lopeta! mitä pidit tosta ben&jerrysista? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. saa nyt nähä mihin lopputulokseen tuun, mut ei tän jatkaminen tunnu järkevältä jos tää ei oo enää kivaa :-/ tuo b&j oli kyllä todella hyvää, voin suositella! ehkä jopa uus lemppari :-)

   Poista
 2. Tuliko Martasta BH? ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tulihan siitä! :-) mistä arvasit että kyseessä oli Martta? :-D

   Poista
 3. Nuo Lumenen "gel effect" -kynsilakat! Mitä oot tykänny? Onko "laadukkaita" ja tuleeks siitä tosiaa semmone geelimäinen pinta? :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon tykänny! kestää kynsissä hyvin (miulla tosin kuluu mitkä tahansa kynsilakat kassatyössä ihan parissa päivässä) ja kyllä se pinta on lakkauksen jälkeen vähän semmonen geelimäinen, peittävä ja hieman kiiltävä :-) voin suositella, hinta-laatusuhde toimii noissa kyllä!

   Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm