24. toukokuuta 2015

Kuulumisia

248 099 009 228 337 033 270 221 304 083 425 117

Long time, no see! Ihan älytöntä vauhtia vierähtäny tää toukokuu, en itekkään oikein käsitä sitä että enää pari hassua päivää ja sitten lähetään Tiian kanssa jo kohti Kreikkaa ja Rodosta. Mie oon viettäny tänään tiukan töissä aherretun kuukauden jälkeen ensimmäistä kesälomapäivää ja tuntuu kyllä aika hyvältä että seuraavan kerran sinne sorvin ääreen tarvitsee palata vasta vajaan parin viikon päästä! Ja oon vieläpä eka kertaa ikinä palkallisella lomalla, tähänhän vois jopa tottua ;-)

Viimeiset viikot on pitäny tosiaan sisällään paljon työtunteja (oon ahminu itelleni kaikki maholliset ylimääräiset työvuorotkin reissurahojen kuvat silmissä), mut myös kavereita, treeniä, pitkiä kävelylenkkejä aina sään salliessa, karkkilakkoa, paljon unta... Päätettiin Miikan kanssa kokeilla vetää tää toukokuu ees vähän terveellisemmällä linjalla, sillä viikonloppuherkuttelu ja satunnaiset suklaapatukat (ja samalla myös allekirjottaneen masu) oli talven aikana paisunu semmosiin mittoihin että huh huh. Ei haluttu olla mitään totaalikieltäytyjiä, sillä semmosista ehdottomista lakoista seuraa usein vaan repsahduksia ja morkkista, mut kuitenkin rajottaa reilusti varsinkin karkin, sipsien ja suklaan syöntiä. Ja yllättävän helposti on menny tää kuukausi, ylitsepääsemätöntä mässyhimoa ei oo iskeny kertaakaan ja herkuteltu ollaan lähes poikkeuksetta hedelmillä, marjoilla ja jätskillä. Tälleen kesän lähestyessä jäätelölle ei vaan pysty sanomaan ei ja sovittiinkin että satunnaiset jätskit on ihan fine. Kesällä tulee muutenkin syötyä terveellisemmin, joten tää toukokuu toimi ihan hyvänä starttina kesään ja pakko myöntää että kroppakin on kiittäny, olo on ollu paljon parempi; kevyempi ja energisempi!

Aikaisin keskiviikko-aamuna noustaan tosiaan koneeseen kohti etelän aurinkoa, mut sitä ennen to do-listalta pitäs vielä hoitaa aika monta juttua. Tapoihini on kuulunu jättää pakkaaminen aina viimetinkaan ja sitten stressata siitä onko kaikki tarvittava mukana, eikä tää kerta taida tehdä poikkeusta siihen. Pitäkää peukkuja pystyssä, että näillä blondeilla sujuis reissu ongelmitta ja päästäis turvallisesti takas Suomeenkin, toivottavasti täälläkin ois sitten jo kunnon kesä. Kivaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa kaikille, palaillaan sitten reilun viikon päästä! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm