7. toukokuuta 2015

Yesterday's brunch

IMG_2638 IMG_2643 IMG_2659 IMG_2618

Eilen aloitettiin päivä Tiian kanssa mukavasti brunssilla. Oli ihanaa herkutella kesän ekoilla mansikoilla, vetää masu täyteen muitakin herkkuja ja höpötellä kaikessa rauhassa. Aika vierähti meidän keittiön pöydän ääressä istuskellessa nopeasti ja yhtäkkiä tajusinkin miun töitten alkavan ihan pian. Illan vietinkin sitten töissä,  ja vaikka aamupäivä oli ollut tosi kiva ja rentouttava, niin työpäivä maistu vähän puulta. Miulla oli liian vähän eväitä mukana, ja vaikka olinkin ennen töitä syönyt mahan täyteen brunssilla, niin oon sen verran tottunu syömään säännöllisesti, että oon heti ihan kiukkunen jos nälkä yltyy liian kovaksi (Miika voi varmasti allekirjoittaa tämän). Vaikka takana oli pari päivää vapaata, niin en ollut ihan parhaimmalla asiakaspalvelu-tuulellani, mut kyllä se ilta onneks lopulta koitti ja pääsin kotiin.
Tänään miulla onkin taas vapaapäivä, tää työviikko on kyllä ihan lälly verrattuna vaikka viime viikkoon. On tämmöset kevyemmätkin viikot välillä kyllä ihan tarpeen! Suunnitelmissa miulla ois ainakin käyttää auto katsastuksessa ja treffata pariakin kaveria. Taidanpa siis sanoa hyvästit koneelle ja alkaa valmistautumaan lähtöön, kivaa torstaita kaikille!

7 kommenttia:

 1. oi että, kun näyttää herkulliselta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sitä se kyllä olikin! tulee itellekkin vesi kielelle näitä kuvia kattoessa, saispa nuo samat herkut tähän eteen nyt :-D

   Poista
 2. Heippa ! Puhuit joskus, että voisit kenties tehdä uskonnostasi jonkinlaista postausta? :) Olisin kiinnostunut ja olis tosi kiva kuulla sun uskonnosta vähän enemmän :) Sulla on aivan ihana blogi ja kivoja postauksia ja kuvia ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. moikka! sen postauksen perään kyllä kyseltiin joskus, mut luulen etten silti tuu tekemään aiheesta erikseen postausta.. hankala vetää rajaa siihen että mitä tänne uskaltaa kirjottaa kenen tahansa luettavaksi, vaikkei miun uskonto mikään salaisuus ookkaan ja mielelläni vastaan kysymyksiin sitä koskien :-) parhaiten luotettavaa tietoa Jehovan todistajista voi lukee meiän nettisivuilta osotteesta www.jw.org!

   Poista
  2. ja hei iso kiitos kehuistasi, aina kiva kuulla noin positiivista palautetta blogista! :--)

   Poista
 3. Oihh saako mansikoita jo kaupasta :o? tiedämpä mihin suuntaan huomenna koulun jälkeen :Dhaha

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä vain! nuo oli tosin espanjalaisia, ei vedä vertoja suomalaisille, mut menee pahimmassa mansikkahimossa ;-)

   Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm