8. syyskuuta 2015

SYYSUUTTA

Syksy tuli ja syysflunssa siinä samalla. Sunnuntaiaamuna heräsin kurkku kipeenä ja eilisen työpäivän aikana olo alkoi mennä sen verran huonoksi, että piti lähteä parin ekan tunnin jälkeen kotiin. Nyt oonkin sitten pari päivää sairaslomalla, ja hyvä niin, sillä kurkkukipu ja lihassärky on viimesen vuorokauden aikana vaihtunu kovaan päänsärkyyn ja rajuun flunssaan ja vaikkei kuumetta ookkaan vielä ollu, niin oon kyllä kaikkee muuta kuin työkuntoinen. Viime yönä tuli aika vähän nukuttua ja tänään päivä onkin menny tässä sohvannurkassa, peiton alla ja nenäliinapaketti koko ajan käden ulottuvilla. Ei sitä ees terveenä muista, miten kurjaa on olla kipeenä eikä oo voimia eikä mahiksia tehdä oikein mitään... Noh, täytyy nyt vaan toivoa, että tää jää tän syksyn ekaksi ja vikaksi flunssaksi!

Saikkupäivän ansiosta miulla oli nyt aikaa kuvata niitä viimeaikaisia ostoksiani tänne blogin puolelle. Katotaampa mitä on tarttunu mukaan!

IMG_7139

Oon täällä blogissakin monesti maininnu, että ehdoton suosikkini urheilumerkeistä on Nike, eikä siihen asiaan oo vielä toistaseks tullu muutosta, Viime aikoina oon kuitenkin tykästyny kovasti myös Adidas Originals-vaatteisiin, varsinkin kyseisen merkin tarjontaan vapaa-ajan vaatteissa. Tilasinkin Zalandolta tän teepparin vähän aikaa sitten ja vaikka aikasemmin oon vähän vierastanu käärmeennahkakuosia, tähän paitaan se miun mielestä sopii! Klikkailin itse asiassa tänään Sportamorelta myös yhet saman merkin housut ostoskoriin... Mitä miun Nike-uskollisuudelle on oikein tapahtumassa??

IMG_7002 IMG_7001

Löysin viime viikolla Sokoksen aleista tuon KMS Color Vitality-hoitoaineen vaaleille hiuksille ja koska haluun nyt koittaa huolehtia miun äskettäin värjätyistä hiuksista mahdollisimman hyvin, päätin ottaa sen testiin. Oon nyt muutaman kerran kokeillu sitä ja todennu, että vaikka purkin kyljessä lukee vaikutusajan kohdalla 3-5 min, parhaan tuloksen saamiseksi tämänkin kannattaa antaa vaikuttaa pidempään. Oon suosinu Lorealin Volume Million Lashes-ripsivärejä jo monen vuoden ajan, kokeillu välillä muiden merkkien ripsareita, ja palannu sitten aina tähän tuttuun ja hyväksi todettuun. Tottakai miun piti sitten päästä kokeilemaan myös tuota Féline-uutuutta, ja täytyy taas todeta, että kyllä nää on vaan parhaita ripsareita! Vai löytyykö sieltä eriäviä mielipiteitä?

IMG_0101

Kuva ei todellakaan tee oikeutta tälle neuleelle, jonka löysin viime viikolla Matkuksen Vilasta, mut lupaan että tästä tulee vielä parempia kuvia kunhan tervehdyn ja pääsen pois täältä neljän seinän sisältä. Miulla on jo vähän aikaa ollut hakusessa pitkä (pohkeisiin asti ulottuva), harmaa neuletakki, mut täältä Savonlinnan huikeesta valikoimasta ei oo yllättäen löytyny sitä täydellistä yksilöä... Tää neule oli kuitenkin rakkautta ensisilmäyksellä ja viivyin sovituskopissa ehkä 7 sekuntia, sillä heti kokeillessani tätä tiesin lähteväni kassan kautta kotiin. Hintakin oli kohtuullinen, 26,95e! Ennustan tälle neuleelle mooonta käyttökertaa tän syksyn aikana. / BikBokista lähti myös mukaan nuo pari harmaata toppia, jotka on kumpikin yksinkertaisuudestaan huolimatta tosi kivoja päällä. Hassua muuten miten tälleen syksyn saapuessa kaupoistakin tarttuu automaattisesti mukaan kaikkea harmaata...

IMG_6981

Four Reasonsin hiuspuuteri on ollu käytössä jo jonkun aikaa, ja tää on kyllä ihan huipputuote, hinta-laatusuhde on erittäin hyvä. Tykkään käyttää hiuspuuteria tuomaan pitoa ja rakennetta myös puhtaaseen tukkaan, mut tällä saa myös freesattua hiukset jos ei oo aikaa hiustenpesuun. Viime viikolla nappasin Sokokselta mukaan myös tuon Color Mistin, jota oon käyttäny nyt lähinnä lämpösuojana föönatessa, ja se on ajanu asiansa siinä oikein hyvin, tuoden samalla ihanan hedelmäisen tuoksun hiuksiin.

IMG_7072

En ees muistanu millon oisin viimeks ostanu leggingsejä, mut pääsipähän sekin ihme nyt tapahtumaan. Puolustuksekseni sanon nyt kuitenkin, että nää H&M:ltä bongatut kirjavat housut on huomattavasti normitrikooleggingsejä paksumpaa kangasta ja tuntuukin jalassa enemmän ehkä villahousuilta, tosin äärimmäisen mukavilta sellaisilta! Nää tuo vähän eloa miun muuten aika yksiväriseen vaatekaapin sisältöön ja kyllähän näiden jalkaanvetäminen vähän piristää harmaata syysaamua, ainakin niin haluun uskoa.

8 kommenttia:

  1. Heii onko ton Vilan neuletakin malli joku Riva tms? Mietin just eilen, että pitäisköhän tilata testiin kun ton tapasta oon just vähän etsinykki :-) Oikein kivoja ostoksia siulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo on, sama neule! ja tuo on nimenomaan se pitkä malli, tuota samaa oli muistaakseni myös lyhyempänä mikä oli muutaman euron halvempi :-) voin kyllä suositella, ite tykkään tosi kovasti. ja hei kiitos siulle!

      Poista
  2. En nyt haluu pilata sun fiiliksiä tosta hiuspuuterista, mutta haluun ihan ystävällismielisesti varottaa! Kävin tässä vastikää kampaajalla ja kyselin mitä hiuspuuteria tää kampaaja suosittelis, ja ensimmäinen asia minkä hän sano, niin oli että ÄLÄ käytä tota four reasonsin suihkutettavaa. Kertoi monella asiakkaalla menneen hiuspohja aivan kamalaan kuntoon siitä. En sitten tiedä syytä, mutta ajattelin kertoo kun nyt tuo tuote tuli eteen. Voi tietty olla, että nää kyseiset henkilöt on sit käyttäny sitä liikaa tai jotain mutta kannattaa varmaan seurailla oman hiuspohjan kuntoa kun käytät tuota! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oho, no ompa kurja juttu! pitääkin seurailla miten oma hiuspohja reagoi tuohon, miulla on kyllä joskus aiemminkin ollu päänahan ihon kanssa ongelmia jotka alkaa olla nyt takanapäin, ja niitä en haluu todellakaan takasin. ite käytän tuota tuotetta muutaman kerran viikossa enkä suihkuta sitä sinne ihan tyveen just sen takia etten ärsyttäis herkkää ihoani :-) mut hei kiva kun tulit kertomaan, pitää käyttää maltillisesti ja siirtyä sit johonkin toiseen tuotteeseen jos alkaa vaivata! kiitos kommentista, etkä pilannu miun fiiliksiä :-D

      Poista
  3. Tuli tässä vaan mieleen että pidätkö nyt toisen välivuoden vai haetko nyt syksyn haussa opiskelemaan tai haitko kevään haussa? Muistin vaan, että kävit viime vuonna siellä terkan pääsykokeissa mikkelissä :-) Mietin ite kans tota terkan koulutusta mut ei kyllä oo mitään hajua et minnepäin haluaisin hakea! Alotin nyt yo-pohjasella lähärilinjalla niin onneks nyt on sit tää varavaihtoehtona et voi käydä tän jos ei muuta keksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo pidän toisen välivuoden nyt, enkä hakenu viime kevään haussa mihinkään.. vähän samassa veneessä oon täällä, eli ei oo oikeestaan mitään aavistusta mille alalle haluisin ja mikä ois se miulle sopiva ammatti. haluun nyt miettiä ihan rauhassa että mikä kiinnostaa eniten, ja en oo suonu vielä ajatustakaan syksyn yhteishaulle, luulen etten tuu hakemaan siinäkään vielä... toivottavasti kevääseen mennessä ois suunnitelmat vähän selkiytyny :-) kiva kuulla että joku muukin painii näiden tulevaisuuspohdintojen kanssa! ja suosittelen käymään siellä terkkaripääsykokeissa ees kokeilemassa ja kattomassa meininkejä jos se ala yhtään kiinnostaa, ei siinä mitään häviä :-) hyvä ettet kuitenkaan oo tyhjänpanttina jos ei koulupaikkaa vielä aukene! tsemppiä syksyyn!

      Poista
    2. Okei! Kauheen vaikeita päätöksiä kyllä. Kävin niissä terkkarin pääsykokeissa nyt keväällä ja jäi kahesta pisteestä kiinni, että oisin päässy sisälle :/ Sit tosiaan alotin tällä lähärilinjalla ja aluks olin sitä mieltä et toi on ihan turha ja että haen heti vaan nyt syksyllä amk:hon ja yritän päästä pois, mutta nyt mitä ollaan kuukaus opiskeltu niin opettajat ja uudet koulukaverit on niin mahtavia et oikeesti oon alkanu miettii, että entä jos kävisin tän loppuun ja aaaaah oon niin ulapalla että mitä teen :-D pelkään et jos nyt pääsen opiskelee terkkaria ihan uudelle paikkakunnalle ja sit siellä ne opettajat ja uudet kaverit ei ois tätä luokkaa mitä nyt ja sit en sopeutuis tms.. Jo sillon kesän lopussa mulla oli tää ihan sama tilanne kun en tienny että alotanko lähärin vai pidänkö kokonaan välivuotta opiskelusta, mutta ajattelin sit alottaa tän kun mun kesätyötki loppu jo elokuussa ja en varmaan ois jaksanu sitä työnhakurumbaa..
      Toivottavasti siullekki aukee jotain idiksiä ja löydetään sit ittemme vielä joku päivä jostakin opiskelemassa :-)

      Poista
    3. ai sie olitkin käyny jo kokeilee onnees siellä! voi kun jäi vähästä kiinni... :-/ mut toisaalta, ehkä se oli ihan hyvä että kävi niin, jos oot nyt niin tykästyny tohon kouluun missä oot. sillä on kuitenkin iso merkitys minkälaisia opiskelukaverit ja opettajat on, ja koulussa pitää tykätä käydä :-) ei varmasti oo ollenkaan huono vaihtoehto käydä sitä koulua loppuun nyt, saat siitä itelles ammatin ja sit kun on jo lähihoitajan paperit taskussa niin on varmasti helpompi päästä sinne terkkarikouluun jos sinne vielä siinä vaiheessa haluut! tsemppiä opiskeluihin ja tulevaisuuspohdintoihin, ja muista ettei meillä oo vielä mikään kiire tässä elämässä :-)

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm