11. marraskuuta 2015

TODAY

Tänään oon...
... herännyt aamulla yli yheksän tunnin yöunien jälkeen virkeänä ja iloinnut unenpöpperössä edessäolevasta vapaapäivästä.
... syönyt aamupalaksi eilen tekemääni kinder-kakkua. Ja okei, vähän myös mummon tekemää puolukkapuuroa (puolukat menee miulla vaan ja ainoastaan tässä muodossa sekä Ikean puolukkahillossa). Kinder-kakku oli muuten ihan supermenestys, tein sitä ekaa kertaa ikinä tällä ohjeella ja varmasti tuun tekemään uudestaankin! Niiiin hyvää, suosittelen kokeilemaan vaikka vaatiikin peruspannareita tai omenapiirakoita enemmän aikaa ja kärsivällisyyttä.

IMG_9193

... karkottanut aamulla vaivanneen kurkkukivun mukillisella Clipperin teetä. Oon jo useamman viikon ajan herännyt aamuisin kurkku enemmän tai vähemmän kipeänä, mut päivän mittaan se on aina helpottanut ja niin kävi tänäänkin. En nyt kyllä kaipaisi mitään flunssapöpöä kaveriksi, sais häipyä tiehensä!!
... valittanut ulkona vallitsevasta säästä. Taivaalta tasaista vauhtia lennelleet tiskirätin kokoiset räntähiutaleet ja harmaatakin harmaampi taivas pisti kyllä kaipaamaan etelän lämpöön, taas kerran... Tää marraskuu ei kyllä tee miun matkakuumeelle kovin hyvää.
... treffannut Tiiaa kaupoilla kiertelyn, lounaan ja kahvittelun merkeissä. Tein muutaman hyvän löydön ihanasta savonlinnalaisen yrittäjän pitämästä sisustusliikkeestä ja masut saatiin täyteen Habanero-nimisessä tapasruokapaikassa.

IMG_9207

... tehnyt Tiian kanssa ihan käsittämättömän löydön Kerdistä (joka on siis Tokmannin tyylinen, suoraan sanottuna muovilta haiseva sekatavarakauppa): hyllyllinen Victoria's Secretin tuoksuja ja rasvoja?! En ois ikimaailmassa uskonu törmääväni noihin tuotteisiin täällä Savonlinnassa, varsinkaan tuossa liikkeessä. Hetki puteleja pyöriteltyämme todettiin niiden olevan vieläpä ihan aitoa tavaraa, eikä mitään kopioita. Vietettiin sitten tovi jos toinenkin tuoksuttelemalla toinen toistaan ihanampia vaihtoehtoja ja lopulta saatiin molemmat valittua pari uutta lempparia kassan kautta kotiin kiikutettavaksi.
... kokkaillut työpäivästään väsyneen poikaystävän kanssa ehkä maailman helpointa ja nopeinta arkiruokaa (bolognesepataa raejuuston ja kirsikkatomaattien kera) ja koomaillut ruuan jälkeen sängyn pohjalla Netflixiä tuijotellen. Sieltä ylöspääseminen, ulos kylmään raahautuminen ja salille suuntaaminen ei sitten ollutkaan mikään ihan helpoin juttu...

IMG_9305

... raivonnut kuntosalin pukkarissa uudelle juomapullolleni, joka oli taas, varmaan kolmatta kertaa parin viikon sisään, vuotanut kassiin ja kastellut miun treenivaatteet aivan litimäriksi. Voin kertoa, että kun jo valmiiksi on vähän paleleva ja väsähtänyt olo, niin kylmien ja märkien vaatteiden päällekiskominen ei mitenkään erityisemmin nosta treenifiilistä.
... saanut huonosta alusta huolimatta vedettyä ihan kelvollisen hauis-ojentaja-hartia-setin. Salilla oli mukavan rauhallista ja lihakset meni sen verran kivasti hapoille että huomenna on varmaan paikat kipeänä.

IMG_9160

... rentoutunut treenin jälkeen kotona saunan lämmössä ja hemmotellut itteäni kuorimalla koko kropan ihon. Sen jälkeen vielä huolellinen rasvaus ja yöpaita päälle niin jopas tuli mukavan raukea olo. Kyllä varmasti uni maittaa kohta!

6 kommenttia:

  1. Hei luuletko että tuo kyseinen kinderkakun ohje ois tuplattuna hyvän kokonen pellille? Näyttää niin hyvältä ja ilmeisesti olikin, että täytyy testata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myö tehtiin se pellille ihan tuolla ohjeella, ilman tuplausta ja tuli just hyvä! :-) riippuu tietysti miten iso uuni/pelti siulla on, mut luulen ettei tarvii ees tuplata. tuon ohjeen mukaisesti sitä on vaikee ainakin mahuttaa mihinkään vuokaan ku taikinaa tulee niin paljon ja se kohoo uunissa jonkun verran :-D

      Poista
  2. Paljon maksoivat kerdissä victoria secretin hajuvedet?

    VastaaPoista
  3. Kiva postaus! :) joo tän viikon säät on kyllä ollu tosi masentavia...
    Nukutteko miikan kanssa miten paljon samassa paikassa tällä hetkellä? Onko teillä suunnitelmia yhteenmuuttamisesta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti! ja kiva kuulla etten oo ainut jonka mielialaan nää säät on vaikuttaneet vähän negatiivisesti... tulis ees sitä lunta niin ois vähän valosampaa!
      joo kyllä meillä on suunnitelmia yhteenmuuttamisesta, tuun näistä jutuista kertomaan blogissa varmaan piakkoin lisää :-)

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm