30. lokakuuta 2015

FRIYAY!

IMG_2002 IMG_8942 IMG_9019 IMG_9082 IMG_9134

Huhhuh mikä päivä takana, vapaa viikonloppu tulee kyllä niin tarpeeseen taas. Käytiin Miikan kanssa kahvila-aamiaisella Leivintuvassa ennen miun töihin menoa ja se olikin tosi kiva tapa käynnistää päivä. Töissä olikin sitten ihan kreisi meininki, koska monet kaupat on suljettuina huomenna, niin pitäähän sitä nyt varautua kunnolla... Hassua miten ihmiset menee ihan sekaisin siitä kun kaupat on kiinni yhden päivän. Ja se joulukin on vasta tulossa... Tämmöset työpäivät kyllä koettelee miun hermoja ihan kunnolla, mut vitsi mikä voittajafiilis oli kun päivä oli vihdoin pulkassa :-D I did it!

Viikonlopulle onkin jo kivoja suunnitelmia tiedossa, sillä huomenaamuna otetaan suunta kohti Kuopiota ja vietetään siellä viikonloppu kavereitten luona. Kiva päästä vaihtamaan vähän maisemaa ja moikkaamaan Pinjaa ja Arttua pitkästä aikaa! Luvassa on rennon hengailun lisäks ainakin room escape-peliä, jota mie ainakin ootan jo ihan into piukeena, niin hauskaa päästä kokeilemaan sitä. Nyt voisin koittaa pakkailla vähän tavaroita kasaan, jotta aamuinen lähtöhässäkkä saataisiin minimoitua mahdollisimman kivuttomaksi... Kivaa viikonloppua kaikille!

Psst. Ootteko muuten kuullu jo Paula Vesalan uuden Tequila-biisin?? Suosittelen kuuntelemaan, aivan huikee! Tulee ihan ikävä PMMP:tä, terveisin truefangirl_95

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm