28. joulukuuta 2015

50

Tää joulukuu on kyllä menty nyt valitettavasti tosi hiljaisissa meiningeissä täällä blogin puolella, mut oon paahtanu ihan kreisin määrän työtunteja tässä kuussa ja vapaa-aika on täyttynyt kaikista tärkeemmistä asioista, joista tuun varmasti pian kertomaan täällä blogissa lisää ;-) Bongasin kuitenkin tänään yhestä blogista kivan 50 kysymyksen haasteen, jonka aattelin nyt maanantai-illan ratoksi toteuttaa kun huomisaamulle ei oo aikaista herätystäkään tiedossa. Let's do this!

1. Minkä ikäinen olet 5 vuoden päästä? 25-vuotias, hui.
2. Kenen kanssa olet viettänyt aikaa tänään ainakin kahden tunnin ajan? Miikan.
3. Kuinka pitkä olet? Viime mittauksesta on aikaa varmaan ainakin kaksi vuotta, mut tuskimpa oon sen jälkeen kyllä pituutta kasvanutkaan. Noin 171 cm taisin olla silloin.
4. Mikä on viimeisin leffa jonka näit? Haha, katottiin eilen pari aika nostalgista perheleffaa yhteen putkeen telkkarista: Beethoven 2 ja Villi Tusina 2. Muistan tykänneeni kummastakin ihan hurjasti pienenä ja olihan ne edelleen aika hassuja.
5. Kuka on viimeisin henkilö, jolle olet soittanut? Pikkuveli.
6. Kuka on viimeisin henkilö, joka on soittanut sinulle? Kaverini Pinja.
7. Mitä lukee viimeiseksi saamassasi viestissä? "Aijjaa, mitä siinä kysytään?" Miikalta, jolle kerroin just tekeväni tämmöstä kysymyshaastetta blogiin :-D
8. Soitatko vai laitatko viestiä mieluummin? Oon ehdottomasti viestittelijä. Välillä olis varmasti paljon nopeampaa hoitaa joku asia puhelulla, mut jotenkin oon vaan aika huono soittelemaan kellekkään.
9. Mikä on suosikkipaikkasi? Miikan kainalo. Myös lentokone silloin kun reissu on vielä edessä, tai sauna pitkän päivän jälkeen.
10. Mistä paikasta et tykkää ollenkaan? Hmm. No ekana tulee mieleen ruuhkainen ruokakauppa silloin kun oot ite vaan pikasella kauppareissulla, pahimmassa tapauksessa vielä nälkäisen kiukkuisena...
11. Kuinka monta sisarusta sinulla on? Kaksi pikkuveljeä, 18- ja 14-vuotiaat.
12. Mikä on viimeisin kuva jonka olet ottanut puhelimellasi? Näyttökuva instagramista löytämästäni kuvasta, jossa kuvan tyypillä on aivan ihanan väriset hiukset.
13. Onko sinulla lemmikkejä? Eipä ole.
14. Lempivärisi? Tykkään kovasti valkoisesta ja vaaleanharmaasta.
15. Moneltako heräsit tänään aamulla? 7.00, yhyy. Oli muuten vaikee herätys...
16. Missä olet kymmenen vuoden päästä? Voi kun tietäisinkin. Ainakin naimisissa, toivottavasti johonkin kiinnostavaan ammattiin valmistuneena mieleisessä työssä, ehkä perhettä perustamassa. Ainakin koiraperhettä :-D
17. Sipsit vai karkit? Aika paha. Yleensä karkit, mut välillä iskee kyllä kauhee himo sipseihin ja dippiin. En muuten käsitä miten pystyin muutama vuosi sitten väittämään etten muka tykkää dipistä, nykyään sipsien kaa on aina saatava myös dippiä!
18. Mikä youtube video sai sinut viimeiseksi nauramaan? Voi apua, en mie muista. Varmaan joku kaverin tai poikaystävän linkkaama hassu, todennäköisesti joku eläinvideo..?
19. Mikä on paras ominaisuutesi tai luonteenpiirteesi? Iloisuus.
20. Entä huonoin? Hermostun joskus jostain maailman mitättömimmistä asioista ja vaikka saatan tajuta sen itekkin, niin en pysty jättämään asiaa siihen.
21. Mitä pidät päälläsi kun nukut? Yleensä nukun isossa t-paidassa ja alushousuissa.
22. Kenelle soitat kun olet vihainen tai huonolla tuulella? En kellekkään, yleensä haluun sillon olla rauhassa tai mököttää Miikan kainalossa.
23. Mikä on isoin voittamasi palkinto ikinä? En kyllä mitään kovin isoja palkintoja oo voittanut... Sellainen, mistä tuli tosi hyvä mieli, oli reippaan ylioppilaan stipendi kun valmistuin ylioppilaaksi.
24. Mikä on oudoin syömäsi asia/ruoka? Oon vissiin niin ennakkoluuloinen ruokailija ettei tuu ainakaan nyt mieleen mitään outoa mitä oisin syöny.. :-D Banaanipitsaa oon syönyt pari kertaa etelänmatkoilla ja se oli tosi hyvää vaikka kuulostaakin ehkä vähän erikoiselta!
25. Onko sinulla lävistyksiä? Ei ole, paitsi nyt korvareiät mut ei niitä ehkä lasketa.
26. Mitä kuuntelet juuri nyt? Hiljaisuutta, muut nukkuu jo.
27. Mikä on suosikkijäätelösi? Oivoi, näitä ois monta. Classic kermatoffee, Aino maitosuklaa, Ben&Jerry's Phish Food (valmistetaankohan tätä ees enää?! En oo nähny aikoihin missään), Kolmen kaverin valkosuklaa&vadelma... Joku noista!
28. Mikä on suosikkijälkiruokasi? Äitin tekemä pannukakku vaniljajätskillä ja hillolla!
29. Osaatko vaihtaa öljyt autossa? No en kyllä osaa. Osaan kyllä kattoo onko öljyä tarpeeksi ja lisätä sitä, mut vaihto jäis kyllä tekemättä.
30. Pidätkö kahvista? En. Just tänä aamuna, kun hereille pääseminen tuotti aivan suunnattomia vaikeuksia, toivoin että pitäisin, koska aamu lähtis ehkä vähän pirteämmin käyntiin kahvikupillisen jälkeen. Mut kun ei niin ei.
31. Mitä tykkäät juoda aamupalasi kanssa? Jotain raikasta ja herkullista tuoremehua. Aina sitä ei oo kuitenkaan saatavilla, joten yleensä en juo mitään.
32. Suomi parhaimmillaan? Lämpimänä kesäpäivänä kun taivas on sininen ja kaikki vihertää, tai sitten aurinkoisena pakkaspäivänä kun maassa on lunta ja puut on huurteessa.
33. Mikä on viimeisin ostamasi asia? Iltapalatarpeet Lidlistä.
34. Mitä olet syönyt tänään? Aamupalaksi paahtoleivän ja viiliksen, töissä pikkuporkkanoita, välipalakeksin ja pinaattilettuja, ruuaksi kanakastiketta, pastaa ja ruisleivän ja iltapalaksi jalkapallosämpylän ja rahkaa.
35. Oletko ikinä joutunut sairaalaan tai ollut ambulanssissa? Sairaalassa oon viettänyt muutaman päivän joskus about 7-vuotiaana, ambulanssikyytiä en oo onneks tarvinnut.
36. Haluatko lapsia? En lähitulevaisuudessa, mut ehkä joskus.
37. Puhutko muita kieliä kuin suomea? Englantia ja vähän ruotsia.
38. Nimeä henkilö jonka tyylistä pidät. Oon miettiny tätä nyt aika pitkään mut en kyllä osaa nimetä ketään tiettyä.
39. Kiroiletko paljon? En.
40. Mitkä on parhaat uutiset joita olet hiljattain saanut? Näistäkin lisää luultavasti seuraavassa postauksessa!
41. Mihin tykkäät tuhlata rahaa? Kesävaatteiden ostelu on miusta aivan ihanaa. Ja silloin voi puhua oikeestaan nimenomaan rahan tuhlauksesta koska a) niitä löytyy kaapista muutenkin jo ihan riittämiin ja b) ainakaan viime kesänä täällä Suomessa ei kesähepenillä paljon käyttöä ollut...
42. Omistatko mitään arvokkaita koruja? En omista.
43. Mikä on lempisarjasi? How I met your mother, ehdottomasti. Myös Gossip Girl on huippu.
44. Mitä suunnitelmia sinulla on seuraavalle viikonlopulle? Eipä mitään kummempia, perjantaina olis tarkotus vierailla isovanhempien luona, lauantai on työpäivä ja sunnuntaina varmaan sitten rentoutumista ja treenailua.
45. Osaatko lasketella? No jotenkuten suksilla, ei oo tullut kyllä pariin vuoteen käytyä rinteessä joten en tiiä miten se äkkiseltään luonnistuis enää... Ois kyllä hauska päästä taas kokeilemaan!
46. Mikä tekee sinuun vaikutuksen? Tai miten sinut saa vaikutettua? Olemalla yhtä aikaa rehellinen, mutta huomaavainen.
47. Kerro kolme asiaa, joita lukijasi eivät vielä tiedä sinusta. Oon saanut ekaluokalla 5 euron shekin stipendinä hyvästä käytöksestä, jota en oo vieläkään lunastanut pankista. Miun maha ei tykkää alkoholista, jo yksi siideri saa aikaan kipua ja turvotusta. Miusta on yleensä helppoa ja ihan mukavaa smalltalkata tuntemattomien ihmisten kanssa.
48. Mikä on sinua lähimpänä oleva punainen tavara? Glögipullo.
49. Oletko sosiaalinen? Yleensä melko sosiaalinen joo, mut tarviin kyllä omaa aikaakin.
50. Kuinka monessa paikassa olet asunut? Oon asunut aina Savonlinnassa, tää on kolmas talo täällä missä asun.

Huh, vihdoinkin valmista! Nyt painelenkin tästä suoraan sänkyyn ummistamaan nää väsymyksestä kirvelevät silmäni... Hyvää yötä ja kivaa uutta viikkoa ja tän vuoden viimeisiä päiviä kaikille!! :-)

10 kommenttia:

  1. Kiva postaus :-) ootan innolla noita jänniä uutisia!!
    P.s. mikä on jalkapallosämpylä? :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti, kiva kuulla! malta vielä hetki ;-) ja jalkapallosämpylät on Lidlin paistopisteeltä, ainakin Savonlinnan Lidlissä myydään :-D niiden "kannessa" on semmosia samanlaisia kuvioita kuin jalkapallossa!

      Poista
  2. Kiva postaus. :)) Saanko kysyä tosta kahvin juonnista, että eikö se ole niin ettei jehovantodistajat salli kahvin juontia muutenkaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei tuo kahvinjuonti liity miun uskontoon mitenkään, en siis tykkää kahvin mausta :-D jossain uskonnoissahan kahvinjuonti taitaa olla kiellettyä, mut ei Jehovan todistajilla oo :-) kiva kun kysyit niin sain selvennettyä asian!

      Poista
    2. Jep. Kiitos vastauksesta. Oon aina kiinnostunut eri uskonnoista :) ps. Onnea tulevalle morsiammelle!

      Poista
    3. se on kiva jos kiinnostaa :-) ja kiitos paljon!!

      Poista
  3. Tällaisia postauksia on kiva lukea! Itsekin postailin tästä eilen :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aijjaa, taitaa siis olla monissa blogeissa liikkellä nyt :-) ja miustakin näitä on hauska lukea, ja myös kiva tehdä!

      Poista
  4. ihana postaus! tämmösiä lukkee aina mielenkiinnolla :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos, näitä on kyllä kiva tehdäkkin :-)

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm