12. joulukuuta 2015

LONG TIME NO SEE

Viikot on vierineet ihan älytöntä kyytiä eteenpäin, kaikenlaista tekemistä on riittänyt vuorokauden jokaiselle tunnille ja näin vuoden pimeintä aikaa kun eletään, niin nukkumiselle lohkeaa niistä 24 tunnista jo aikamoinen osa. Motivaatio blogin suhteenkin on huidellut ties missä, päivän valoisimmat vähiten pimeimmät tunnit kun tulee vietettyä usein töissä ja ainakaan mie en onnistu saamaan lähellekään omaa silmää miellyttäviä kuvia sisällä keinovalossa. Mut hei, joulukuun puolivälissä melkein mennään jo, eli ei enää kauaa niin päivä alkaa pidentymään ja se valonmäärä pikkuhiljaa lisääntymään. Ai että mie odotan sitä, tää päivästä toiseen jatkuva pimeys on vaan jotain niin mälsää! Tällä viikolla nähtiin eräänä päivänä piiitkästä aikaa pilkahdus auringosta ja kiipesin lounastauolla työpaikkamme katolle (=työntekijöiden tupakkapaikalle) ihastelemaan sitä. Oli ihana viettää hetki yksin kirpeässä ulkoilmassa, edessä maisemat kaupungin ylle ja horisontissa aurinko juuri ja juuri metsän yläpuolelle kohonneena.

IMG_0100 IMG_0263

Tilasin nämä Black Friday-viikonloppuna hyvään hintaan cdon.comista. Käytiin kesällä kattomassa tuo Paper Towns leffassa ja tykästyttiin siihen poikaystävän kanssa niin kovasti, että päätettiin ostaa se omaksi kunhan se tulisi dvd:lle. Tosi kiva ja hauskasti tehty leffa, voin todellakin suositella! Ellie Gouldingin uudesta levystäkin oli sen verran hyvä tarjous, että klikkasin sen samalla ostoskoriin. Olikin jo aika saada autoon vähän uutta musiikkia kuunneltavaks!

IMG_9772 IMG_0200 IMG_0223

Nää Yosa-kauravälipalat on miun uus lemppari, oon ihan koukussa! Töissä on tullut syötyä skyrejä evääksi kyllästymiseen asti ja maitorahkaa vedän usein salitreenin jälkeen, joten oli aikaa löytää uus hyvänmakuinen välipala nopeesti napattavaks esim. just 12 minuutin kahvitauolle. Nää yosat on siihen just hyviä ja makuvaihtoehtojakin löytyy kiitettävän monta. Nyt pitäs vaan malttaa vähän mieleni näiden suhteen, etten syö näitä liikaa ja sit oon parin viikon päästä jo ihan kyllästyny...

IMG_9985 IMG_9877 IMG_0189

Bongasin vajaa viikko sitten kaupassa käydessäni hedelmähyllyssä maailman söpöimmän vauva-ananaksen ja kovasta kilohinnasta huolimatta se päätyi kassan kautta kotiin. Ananakset on jo muutenkin niin söpöjä hedelmiä, niin entä sitten vauva-ananakset?! Liian söpöjä syötäväksi, sanon minä.

Mitäs muuta? Oon innostunut käymään taas body attackissa ja body combatissa, ryhmäliikuntatunneilla, joilla ravasin lukioaikoina monta kertaa viikossa. Viime viikonloppuna vuokrattiin Inside Out-leffa katottavaks ja se osoittautui aivan huipuksi ja niin liikuttavaksi pätkäksi. Miika on muuttanut uuteen, kivaan kotiin keskustaan ja ollaan oltu ihan liekeissä kun joka paikkaan on niin lyhyt matka. Oon vähentänyt kaupoilla pyörimistä ja tehnyt ekstratunteja töissä euronkuvat silmissä. Nytkin miulla piti olla vapaa viikonloppu, mut kun miulle tarjottiin huomiseks töitä, en kehdannut kieltäytyä sunnuntairahoista ja niimpä tää vapaa viikonloppu jäi nyt vähän lyhyeksi. Tänään on kuitenkin ollut mahtava ja rentouttava päivä, johon on kuulunut laatuaikaa kullan kanssa, todella tiukka jalkatreeni, hyvää ruokaa ja Netflixiä. Nyt mie jatkan lauantai-illan viettoa, kivaa viikonlopun jatkoa sinnekkin puolelle ruutua!

4 kommenttia:

  1. Moi! Ois kiva jos tekisit sun treeneistä postausta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos ideasta, kiva jos sellanen kiinnostais! minkälaista postausta tarkalleen ottaen tarkotat? :-)

      Poista
  2. Esim ihan viikkotasolla, esimerkkitreeniä millä tavalla treenaat, tavotteita yms... Kaikki liikuntaan liittyvä kiinnostaa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voisin kyllä jotain koittaa saada aikaseks aiheesta! kiitos vielä ideasta :-)

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm