9. tammikuuta 2016

SITÄ SUN TÄTÄ

Vuoden eka kokonainen viikko on tähän mennessä mennyt tosi kivasti: alkuviikosta tuli tehtyä aika paljon töitä, mut kerkesin myös käymään vuosien tauon jälkeen kahvakuulatunnilla (rankin treeni mitä oon aikoihin tehny!), hakemaan pitkästä aikaa lempparikiinalaisesta noutoruokaa ja fiilistelemään sitä Miikan kanssa, kattomaan monta jaksoa Africa-dokumenttisarjaa Netflixistä ja syömään brunssin äitin kanssa. Viikon aikana pakkasasteet on huidelleet semmoisissa lukemissa, että tää mukavuudenhaluinen vilukissa on kiskonut ulos mennessään päälleen valtavat kerrokset toppaa ja villaa... Pakko myöntää, että vaikka miun mielestä talvella kuuluukin olla pakkasta, niin kyllä se -28 astetta meinas olla jo vähän liikaa! Onneks ens viikolle ennusteet lupaa jo vähän lempeämpiä lukemia, eipähän tarvii pelätä joka aamu meiän autonromun käynnistymisen puolestakaan.. Toivottavasti aurinkokin jaksais näyttäytyä edelleen, viime päivät on olleet niin nättejä pakkaspäiviä.

IMG_0862 IMG_0802 IMG_0762

Nää Lumenen Gel Effect-kynsilakat on kyllä hinta-laatusuhteeltaan aikas huippuja! Miulla tulee aika harvoin lakattua kynsiä, koska ne lakat kuluu töissä niin nopeesti pois, mut välillä on kiva piristää esim. vapaapäiviä pienellä manikyyrillä. Nappasin pari päivää sitten Sokoksen aleista pari uutta sävyä mukaan, Karua kauneutta ja Pionimeri, ja tykkään kummastakin tosi paljon!

IMG_0664 IMG_0831

Parit uudet urheilurintsikat, oranssit Stadiumilta ja pinkit Lindexiltä. Käytiin äsken tekemässä käsireenit salilla ja pakko sanoa, että miulla se ei kyllä tänään oikein kulkenut. Aamulla herätessäni miun olo oli taas vaihteeksi vähän flunssainen, mut se helpotti päivän mittaan, joten aattelin lähteä kokeilemaan kevyesti salille. Vähän väsähtänyt olo oli koko treenin ajan ja alkoi jo ihan ärsyttämään, että tämänkö takia tänne raahauduin... Mut ei se aina vaan suju yhtä hyvin, seuraava treeni menee varmasti jo paremmin ja tulipahan tehtyä edes jotain! Minuun on kyllä meinannut iskeä jo monen viikon ajan joku ihmeellinen flunssa, jota vastaan miun elimistö varmaan kiivaasti taistelee, koska en tuu kunnolla kipeeks. Sais mennä ohi jo!!


IMG_0746 IMG_0716

Tilasin pari viikkoa sitten Bangerheadilta tän jo jonkun aikaa himoitsemani Anastasia Beverly Hillsin Contour Kitin sekä Real Techniquesin Core Collection-sivellinpaketin ja ei vitsi, nää on niin ihanat!! En oo kerennyt vielä kuin vasta vähän kokeilemaan tuota palettia eikä tää varmaan ihan miun jokapäiväiseksi arkimeikkituotteeksi muodostukkaan, mut tällä saa varmasti tosi nättiä jälkeä silloin kun haluaa vähän panostaa ja on aikaa meikkailla ihan rauhassa. En oo koskaan omistanut mitään kalliita "luksusmeikkejä", mut nyt raaskin hyvän tarjouksen innoittamana tilata tän ja oon kyllä niin tyytyväinen!

IMG_0901

Hääjärjestelytkin on edenneet ihan mukavasti tällä viikolla. Oon saanut hankittua joitakin koristeita sopuhintaan juhlapaikalle ja torstaiaamuna oli aivan ihana herätys, kun postimies toi paketissa häämekon kotiovelle ja pääsin heti ensimmäiseksi sovittamaan sitä! Tilasin siis häämekkoni Vbridal.com-sivustolta ja vähän jännitti, miltä mekko näyttää luonnossa, sattuuko koko sopivaksi ja kerkeääkö mekko edes tulla ennen hääpäivää. Noh, turhaan jännitin, sillä mekko istuu melko täydellisesti ja tulikin näistä kaikista pyhäpäivistä huolimatta jo reilussa parissa viikossa kotiovelle. En tietenkään laita vielä ennen hääpäivää mitään kuvia mekosta tänne, mut voin sanoa että saan kyllä olla aikamoinen prinsessa sinä päivänä!

Miulla on nyt toinen vapaa viikonloppu putkeen menossa (tätä ei tapahdu usein!) ja itse asiassa eilinen päiväkin oli jo vapaa. Viimeks oonkin ollut arkiperjantaina vapaalla elokuun loppupuolella! Eilen käytiin Miikan kanssa Kuopiossa pyörähtämässä, Matkuksessa vähän alennusmyynneissä ja Miikalle pukuostoksilla, ja illemmalla mentiin vielä moikkaamaan meiän Kuopion kavereita. Päädyttiinkin lähtemään sit vasta yheksän maissa kotimatkalle, ja illalla oltiin kyllä aika poikki kotiin päästessä. Hyvin nukutun yön jälkeen tää päivä onkin menny sit vähän rauhallisemmissa merkeissä, päivän kohokohta oli kyllä se kun käytiin aamupäivällä jo ties monetta kertaa kiertelemässä korukauppoja miun vihkisormus hakusessa ja vihdoin löysin mieleisen! Tähän mennessä oon löytänyt vaan joitakin ihan kivoja vaihtoehtoja, joista en oo kuitenkaan ollut täysin varma, mut tän sormuksen kohdalla tiesin jo heti kun sitä ekan kerran sormeen kokeilin, että this is it. Jee!

Nyt meiän lauantai-ilta jatkuu iltapalalla, sohvalla köllöttelyllä ja Big Bang Theoryn tuijottelulla, hyvää viikonlopun jatkoa sinnekkin puolelle ruutua! :-)

8 kommenttia:

  1. paljon onnea sulle ja miikalle! :) ♡

    VastaaPoista
  2. Oon sun blogia seuraillut jo vuosikaudet, onko mahdollista et n. 6-7 vuotta jo? Onko tää voinut olla sulla niin kauan vai sekoleinko nyt :-D

    Joka tapauksessa ihan pakko oli tulla kommentoimaan et oon niin onnellinen et pääset naimisiin noin ihanalta ja sulle erittäin sopivalta vaikuttavan miehen kanssa! Näytätte varmaan aivan upeilta molemmat hääpäivänänne :-)

    Meinasitko tehdä jotain postausta häistä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. piti ihan itekkin laskeskella että mites kauan tää blogi on pystyssä ollut, mut kyllä oot ihan oikeessa, just tuli 7 vuotta täyteen! :-D aika hurjaa... mahtava kuulla että vielä löytyy lukijoita jotka on pysyny mukana alkumetreistä saakka :-)
      ja NÄIN ISO KIITOS siun aivan ihanasta kommentista, tulipa kyllä tosi hyvä mieli heti aamusta siun sanojen ansiosta <3 oot huippu! kiva jos sinnekkin on välittynyt fiilis että sovitaan toisillemme, koska oon itekkin ihan samaa mieltä :-)
      kyllä varmasti tuun tekemään varmaan useammankin postauksen häistä, se on kuitenkin tällä hetkellä niin iso asia miun elämässä ja haluun kirjottaa johonkin muistiin fiiliksiä sekä tästä suunnitteluvaiheesta että sitten siitä itse hääpäivästä. toivottavasti nää häähöpinät ei tuu kohta jollain korvista ulos, mut kun oma elämä pyörii nyt niin tiiviisti sen asian ympärillä, niin pakosti tulee höpötettyä tännekkin siitä :-D

      Poista
  3. Voi vitsi, ihana kuulla että oot menossa naimisiin! Tää tuntuu todella epätodelliselta, koska itsekin on aika pitkään lukenut sun blogia. Se on jäänyt nyt vähän taka-alalle, mutta kyllä mä luen silti! Onneks olkoon sinulle ja Miikalle! :) *hali*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon kivasta kommentista ja onnitteluista! :--)

      Poista
  4. ihanaa hääjuttuja oih!!!❤️ minkälainen kihlasormus sulla on? näkyykö jonkun vanhan postauksen kuvissa tai voisitko seuraavaan postaukseen heittää kuvan siitä? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://ellipsiblogi.blogspot.fi/2014/06/engaged.html tästä postauksesta ainakin löytyy kuva miun kihlasormuksesta! ton kanssa olikin aika vaikee löytää yhteensopivaa vihkisormusta, mut vihdoin tärppäsi :-) ja kiva jos hääjutut kiinnostaa, niitä tulee varmasti näkymään täällä blogissa lähiaikoina aika paljon!

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm