4. huhtikuuta 2016

IT'S MONDAY BUT IT'S OK

IMG_2368 IMG_2443 IMG_2518 IMG_2488 IMG_2526 IMG_2424

Hei vaan huhtikuu! Mites uusi kevätkuukausi on pyörähtänyt käyntiin siellä puolen ruutua? Täällä aika kivasti, viikonloppuna tehtiin Miikan kanssa yhen yön mittainen minireissu Mikkeliin ja kylläpä teki pieni irtiotto arjesta hyvää. Syötiin hyvin (Pannukakkutalo oli uusi ja erittäin mieleinen tuttavuus, myöskään Amarillo ja hotelliaamiainen ei tuottanu pettymystä), nautittiin auringonpaisteesta, tehtiin joitakin hyviä löytöjä kaupoilta, juotiin skumppaa keskellä päivää, kiehnäiltiin hotellilakanoissa, vedettiin irtokarkkeja iltapalaksi, ihastuttiin meidän huoneen kaks metriä leveeseen sänkyyn ja ennen kaikkea nautittiin yhteisestä laatuajasta.

Tänään oli sitten rentouttavan viikonlopun jälkeen ehkä pieniä vaikeuksia herätä aamulla töihin, mut hyvin selvisin työpäivästä ja ilta ollaankin vietetty nyt sitten ihan kotosalla. Onnistuin työpäivän jälkeen kehittämään itelleni täysin tyhjästä jonkun ihan älyttömän maanantaikiukun, mut kummasti fiilis koheni kun leivottiin brownieita ja syötiin niitä vaniljajätskin, banaanin ja pakastevadelmien kanssa lempparisarjaa samalla tuijotellen. Oli kyllä ihan hitsin hyvää ja tosi helppo resepti! Ehkä joutuu iltapalaks vielä vetäsemään tuommosen annoksen...

Tää viikko näyttääkin sitten kalenterissa taas aika kiireiseltä, vaan yksi vapaapäivä ja sillekkin on jo ihan kiitettävästi suunnitelmia tehtynä. Loppuviikosta starttaa myös yheksän päivän työputki, joten älkää ihmetelkö jos blogin puolella on vähän hiljasta... Kelitkin on olleet nyt sen verran nättejä, että jokainen mahdollinen hetki tekis mieli viettää auringosta nauttien ja kevättä fiilistellen! Sieltä se kesä pikkuhiljaa tekee tuloaan, ihan mahtavaa :-)

2 kommenttia:

  1. Olis kiva joku kotipostaus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sitä on kyllä kyselty paljon, mut täältä uupuu vielä muutama juttu enkä haluu tehdä sitä postausta ennen kuin ne on saatu kohdilleen... sitä ennen laittelen siis noita yksityiskohtakuvia meidän kotoa mielummin :-)

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm