17. huhtikuuta 2016

SPRING FAVORITES

Pitkästä aikaa suosikkipostauksen vuoro! Miun yhdeksän päivän työputki päättyi vihdoin eilen ja voin kertoo, että fiilis tänä aamuna vapaapäivään herätessä oli aika ihana. Tähän viikonloppuun on mahtunut yksi aamuvuoro, tuskastumista vaatekaupoilla (oonko ainut, kuka haluaisi pukeutua aina ja ikuisesti vaan koti- tai treenivaatteisiin? Tuntuu, ettei muut vaatteet näytä enää edes hyvältä päällä, saati sitten tunnu luontevilta!), lenkkeilyä ihanassa auringonpaisteessa ja muutenkin kevään fiilistelemistä, hyvää ruokaa ja seuraa, rentoutumista, ilman herätyskelloa heräämistä... Käytiin muuten katsomassa se Viidakkokirjakin ja tykättiin molemmat Miikan kanssa tosi paljon, hyvin tehty leffa ja sopivasti jännitystäkin! Tässä tulis nyt muutama muukin viimeaikainen/tämänhetkinen lemppari...

IMG_2909

LEMPIASIA KOTONA. Tykkään monesta jutusta meidän kotona ja oon päivä päivältä enemmän sitä mieltä, etten raaski ikinä muuttaa tästä pois (noh, ehkä joskus, mut sille uudelle asunnolle on kyllä rima aika korkeella tän jälkeen!). Kaikista eniten tykkään kuitenkin noista ikkunoista, koska ne tekee tästä kämpästä niin persoonallisen ja valoisan. Meidän asunnossa on huonekorkeus yli 3 metriä ja lattian rajasta melkein kattoon ulottuvat ikkunat ja koska asunto on etelään päin, täällä on päivisin tosi valoisaa. Ja se on kyllä vaan kiva!

IMG_2802

LEMPIHIUSTUOTE. Miun tukka on viime aikoina ruvennut vähän hankalaksi: aiemmin lähes suora ja suhteellisen sileä hiuslaatu on muuttunut karheaksi ja pörröiseksi. En tiiä onko syy vaalentamisessa vai vääränlaisissa hiustuotteissa, lämpökäsittelen näitä ainakin niin harvoin ettei se ainakaan siitä johdu. Bongasin nää Elvitalin hiusnaamiot nopeaksi hätäavuksi hyvästä tarjouksesta ja useamman kerran viikossa käytettynä näistä onkin ollut vähän apua. Varsinkin tuo alemman purnukan naamio jättää hiukset mukavan pehmeiksi ja hyväkuntoisen tuntuisiksi, ainakin jos sen antaa vaikuttaa tarpeeksi pitkään. Joku tehohoito voisi silti olla paikallaan... Haaveissa olisi myös lyhentää tukkaa reilusti ja värjätä vaihteeksi vähän lähemmäs omaa sävyä, saa nähdä uskallanko...

IMG_0002

LEMPILAUKKU. Oon ehkä maailman surkein ostelemaan laukkuja, en ees muista millon oisin viimeks ostanu uuden laukun ennen tätä. Merkkilaukut ei oo ikinä iskeny minuun, en ymmärrä miks kukaan haluaa laittaa satoja euroja laukkuun, ja halpislaukutkin käytän yleensä siihen pisteeseen asti, että kaikki saumat repsottaa ja vetskarit on rikki ja sisävuoren kankaassa on miljoona reikää. En tiiä mistä tää piheys laukkujen suhteen johtuu, mut toisaalta ihan hyvä että löytyy edes yksi asia missä piheilen... Budapestissa törmäsin kuitenkin Stradivariuksessa tähän mustaan kaunokaiseen ja hintakin oli sen verran kohdallaan, että raaskin kiikuttaa sen kassan kautta mukaan. Enkä oo kyllä katunu, tää laukku on osoittautunut suorastaan loistavaksi! Siinä on just sopivasti taskuja, olkahihna, mukavasti tilaa ja simppeli ulkomuoto. Perrrfect!

IMG_2837

LEMPI-ILTAPALA. Tykätään Miikan kanssa syödä iltaisin hyvin, ja tää on sellainen tapa, mikä meille on muodostunut vasta tässä parin avioliittokuukauden aikana. Aikaisemmin en syönyt yleensä ikinä iltapalaa, vaan päivän viimeiseksi ateriaksi jäi usein iltaruoka ja aamulla olikin sitten usein huutava nälkä. Nykyään syödään kuitenkin lähes joka ilta kunnon iltapala, yleensä tunti pari ennen nukkumaanmenoa ettei mennä liian täydellä vatsalla petiin. Tässä yhtenä iltana halusin kokeilla ekaa kertaa ikinä smoothie bowlia iltikseksi ja sehän oli tosi hyvää! Blenderiin meni maitorahkaa, luonnonjugurttia, pakastevadelmia sekä -mustikoita ja loraukset appelsiinimehua ja maitoa ja päälle banaania, kiiviä ja mysliä. Tätä tehdään toistekin!

IMG_2165

LEMPITREENI. Treenimotivaatio on ollu viime aikoina korkeella ja oon tykänny tehdä vähän erilaisia juttuja salin puolella. Supersetit ja pidemmät sarjat on tulleet hyvinkin tutuiksi ja oon löytäny taas kipinän polttavan hapottaviin jalkatreeneihin, joista onkin tullut ihan lemppareita! Ei oo vaan mitään parempaa kun poistua salilta jalat täristen endorfiinihuuruissa tietäen, että seuraavina päivinä tuntee todellakin tehneensä. Jalkapäivien lisäksi myös spinnit on löytäneet pitkästä aikaa tiensä miun treenikalenteriin ja niissäkin on ollut mahtavaa päästä vetämään jalat kunnolla hapoille.

IMG_2770

LEMPI-IHONHOITOTUOTE. Miun on jo vuosien ajan ollu vaikeeta löytää miun kasvojen iholle sopivaa voidetta, mut nyt on vihdoin tainnut tärpätä. Tää Acon Spotless-sarjaan kuuluva voide on just täydellisen kosteuttava, muttei kuitenkaan liian rasvainen ja jättää ihon pehmeän ja raikkaan tuntuiseksi. Käytän tätä aamuin illoin naamapesujen jälkeen ja myös meikin alla. Näin allergia-aikaan miun iho kyllä kaipaa tän lisäksi vähän muitakin rasvoja, mut semmosina "normaaleina" kausina tää toimii paremmin kuin hyvin. Hinta-laatusuhde 5/5!

IMG_2086

LEMPIKAMPAUS. Tästä ei oo epäilystäkään, tykkään noista leteistä niiin paljon!! Kutsutaan noita Tiian kanssa Kristin Sundberg-leteiksi ja sen jälkeen kun Tiia niitä miun tukkaan ekan kerran kokeili, oon melkein joka kerta pyytänyt letitystä kun ollaan nähty :-D Osaisimpa itekkin väkertää tuommoset itelleni, miun päässä ei nimittäin muuta hiustyyliä enää nähtäisi! Tykkään muutenkin kaikenlaisista lettikampauksista tosi paljon, ne on kivannäköisiä ja hiukset pysyy hyvin aisoissa, esim treenatessa tosi kätsyjä!

IMG_1930

LEMPIVÄLIPALA. Oon joskus aikasemmin kysellyt täällä hyvänmakuisten protskupatukoiden perään, mut nyt on löytyny semmonen herkku, etten tiiä voiko tätä enää edes proteiinipatukaksi kutsua... Tuo maitosuklaan makuinen on miun suosikki, ihan sairaan hyvää! Ei ehkä se terveellisin, mut ehkä vähän normisuklaapatukkaa terveellisempi vaihtoehto kuitenkin.. :-D Noita ei vaan raaski kovin usein ostaa, kyllä se parin euron hinta tuommosesta pienestä patukasta sen verran kirpaisee...

Elli-ja-Miika_02202016_06

LEMPIKUVA. En yksinkertaisesti pysty valitsemaan meidän hääkuvista suosikkiani, tykkään niistä kaikista niin paljon, mut tää oli kuva jonka valitsin uuteen pankkikorttiini. Ensin mietin siihen jotain sellaista hääkuvaa, jossa oltais Miikan kanssa, mut sitten tajusin, että jos kortti vaikka joskus katoaa, en ehkä halua meidän naamojen olevan siinä... Tää kimppukuva oli miun mielestä sopivan yksinkertainen ja se näyttääkin pankkikortissa tosi kivalta. Tilasin siis uuden kortin vaihtuneen sukunimeni takia ja päätin samalla vaihtaa kuvaa, noh, sain kortin uudella kuvalla mutta vanhalla nimellä... Vähän hermona soittelin pankkiin ja sieltä lupasivat lähettää pikana uuden kortin kuvalla ja oikealla nimellä, mut eipä voinut sekään onnistua: seuraavaksi sain postin mukana kortin uudella nimellä, mut väärällä kuvalla. Tässä vaiheessa aloin olla jo vähän enemmän hermona ja taas lähti puhelua pankkiin ja nyt sitten odottelen vähän kauhulla että mitä sieltä seuraavaksi tulee... Eli eipä nyt taas ihan mennyt niin kuin siellä Strömsössä!

IMG_2921

LEMPITV-OHJELMA. Alkuvuoden ehdoton suosikki on kyllä ollut lauantai-iltojen Haluatko miljonääriksi?, mut koska sen viimeinen jakso nähtiin viikko sitten, aattelin valita tähän jonkun vähän tuoreemman sarjan. Tykästyin Fitnesspäiväkirjoihin jo ekalla kaudella ja vähänkös odotin tätä uutta tuotantokautta, josta tuli eka jakso ulos tän viikon torstaina. En osaa sanoa, mikä tässä ohjelmassa viehättää, mut ainakin tätä kattoessa tulee aina kamala hinku ja into päästä salille!

IMG_2984

LEMPIASTIASTO. Iittalan Taika-astioiden rinnalle on löytynyt uusi suosikki: Marimekon Siirtolapuutarha. Saatiin tuo ihana purnukka häälahjaksi ja se herätti miussa kipinän että näitä on saatava lisää! Mukit saatiin eilen "vähän" myöhästyneenä tuparilahjana miun porukoilta ja on nuo vaan niin nätit, tykkään x 1000.

IMG_2749

LEMPIJÄÄTELÖ. Jokos ootte maistaneet tätä uutta Classicia? Jos ette, niin täältä isot suositukset sille! Muistuttaa vähän miun alltime-favoritea Solero Exoticia, yhdistettynä makeaan valkosuklaakuorrutukseen. Kesän 2016 ennakkosuosikki numero uno!

IMG_2767

LEMPI-IHMINEN. Oon vaan niin onnellinen, kun oon saanut aviomiehekseni näin huikean tyypin Lemppareista lempparein nyt ja aina.

4 kommenttia:

  1. Oi ihana postaus! Se on niin kiva kuulla, että elämä hymyilee ja on vapaata. Saa tehdä kovan treenin ja sitten tuntea. I can feel same with you. Tossa toissapäivänä tein aikamoisen treenin ja kyllä sen huomasi eilen aamulla, että jalat ja vatsalihakset on aivan kipiänä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos Jenny! hyvän treenin aiheuttama kipu lihaksissa on kyllä ainut kipu, mistä voi sanoa nauttivansa :-D

      Poista
  2. Noi marimekon siirtolapuutarhat on aivan ihania! Nimim samaan sarjaan haksahtanut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eikö ookkin!! miten voikin noin yksinkertanen näyttää niin hyvältä :-) haluun ne kaikki!

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm