5. kesäkuuta 2016

HAPPINESS IS A PIECE OF A CAKE

IMG_5180 IMG_5078 IMG_4893 IMG_4877 IMG_5214 IMG_5010 IMG_4796 IMG_5046 IMG_5195 IMG_5086 IMG_4849 IMG_5117 IMG_4971

Huh huh, mikä viikko takana! Viime päivien aikana oon mm. nauttinut valoisista kesäilloista, uinut ja saunonut väsähtämiseen asti mökillä, tykästynyt uimahallin kallioilla köllöttelyyn, tehnyt ehkä elämäni rankimman HIIT-treenin, käynyt torikahveilla, syönyt liian paljon just sopivan paljon jätskiä, tehnyt pyöräretkiä, käynyt kotona oikeestaan vaan nukkumassa, hikoillut spinnitunnilla aivan jäätävän paljon ja viettänyt aikaa perheen kanssa. Ja kaiken tän ohella tietysti paiskinut vielä töitäkin. Tällä viikolla on todellakin tekemistä riittänyt, mut oon kyllä nauttinut joka hetkestä, koska kesä. Auringonpaiste ja parinkympin paremmalla puolella huitelevat lämpöasteet suorastaan pakottaa keksimään koko ajan jotain kivaa tekemistä ja sisällä töissä istuminen meinaa olla himpun verran vaikeeta... Paitsi tänään, kun ulkona tuntui enemmän lokakuulta kuin kesäkuulta. Ihana, lämmin, aurinkoinen kesä, come back!!

Eilen juhlittiin miun pikkuveljen lakkiaisia ja se oli kyllä onnistunut huipennus tälle viikolle. Oli kivaa päästä vetämään päälle vähän parempaa Seppälää ja seuraamaan, miten monet tutut naamat veti valkolakit päähänsä. En tietysti voinut olla tuntematta suurta ylpeyttä kun tuli meidän Ossin vuoro, sillä pieniä epäilyksiä oli itse kullakin koko herran lukiotaipaleen aikana siitä, että tuleeko näitä juhlia koskaan. Mut niin vaan tuli, ja vielä ihan eka yrittämällä! Tuoreen ylioppilaan toiveesta juhlat pidettiin pieninä ja paikalle kutsuttiin vain läheisimmät sukulaiset ja ystävät ja miun mielestä se oli just hyvä: kerkesi ihan ajan kanssa höpöttelemään kaikkien kanssa ja tunnelma oli tosi rento ja leppoisa. Paikalla oli myös muutama sellainen sukulainen, jotka ei päässeet muutama kuukausi sitten tulemaan meidän häihin, joten oli ihanaa nähdä heitäkin nyt! Edes puhelimen lattialle tippuminen ja näytön hajoaminen aivan tuhannen säpäleiksi ei onnistunut pilaamaan fiilistä. Hyvää ruokaa, rakkaita ihmisiä, pilvien takaa pilkahteleva aurinko, hyvää juomaa, paljon hymyjä ja naurua sekä tietysti kunnon kakkuöverit - eipä sitä ihminen paljoa tarvitse ollakseen onnellinen.

Paljon onnea vielä kaikille tämän kevään ylioppilaille ja valmistuneille! :-)

6 kommenttia:

  1. Oi, yo-juhlat on aina kivoi! Kiva kuulla, että teillä on ollut kivat ja rennot juhlat. Minusta juhlissa ei tarvii olla välttämättä mitään ohjelmaa, vaan voi jutustella ja ehdottomasti syödä. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oli tosiaan onnistunut päivä! ja sen verran rennot kemut oli, ettei mikään ohjelman suunnitteleminen käynyt kyllä mielessäkään :-D

      Poista
  2. näyttää ihan superhyviltä noi kaikki herkut ja toi kattaus! ♡ :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos, siltä ne kyllä maistuikin! ihan mieluusti ottaisin nuo kaikki herkut tähän eteeni nyt heti :-D

      Poista
  3. heii mistä noi kivat säilykepurkin näköset juomalasit on hommattu? ihanan näköset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. äiti osti ne muistaakseni Kerdistä, tiiät ehkä sen sekatavaramyymälän Savonlinnasta? :-D samantyyppisiä on kyllä ollut myynnissä ainakin Citymarketissakin!

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm