3. elokuuta 2016

UUTTA KAAPISSA

Tervehdys keskiviikkoiltaan! Täällä kotiuduttiin vähän aikaa sitten 8 tunnin työpäivän jälkeen kotiin ja vaikka olo onkin vähän väsähtänyt, halusin tulla vielä moikkaamaan teitä kun viime kerrasta on päässyt taas vierähtämään hetki jos toinenkin. Kuukausikin on kerennyt vaihtumaan, hurjaa että mennään jo elokuussa!! Viime päivät on menneet aika tiiviisti töissä, viikonloppuvapaiden aikana kerkes onneks tehdä vähän muutakin. Mökkeiltiin, treenattiin, nautittiin auringonpaisteesta, syötiin hyvin ja kävin viikonlopun aikana kaksi kertaa marjametsässäkin; toisella kertaa mustikoita, toisella vattuja! Alkuviikko onkin sitten nautittu tuoreista marjoista sekä lukemattomista itikanpuremista, joista sain tietysti vielä jonkun allergisen reaktionkin. Pari päivää onkin nyt menty kortisonin ja allergialääkkeiden voimin kun jalat on punaisia paukamia täynnä ja kutina aivan mieletön... Noh, sitä paremmalta ne työllä ja tuskalla hankitut vadelmat on maistuneet!
Mut oli miulla ihan asiaakin, aattelin nimittäin tulla esittelemään muutamat uudet jutut, jotka on löytäneet tiensä miun vaatekaappiin lähiaikoina. Nettikauppojen alet ja päivä Helsingissä äitin kanssa pääsi vähän verottamaan lompakkoakin...
IMG_6927

Nää kaikki lähti tilaukseen Sports Directiltä hintojen ollessa enemmän kuin kohdallaan. Hyvistä urheilurintsikoista miulla onkin ollut vähän pulaa ja tässä UA:n topissa oli miun mielestä nätti kuosikin. Noissa trikoissa on tosi kiva lahjepituus: ensin luulin niitä ihan normicapreiksi, mut päällä kokeiltuna lahkeet ulottuukin suurin piirtein puoleen sääreen. Treenitopille miulla nyt ei varsinaisesti ollut kovin suurta tarvetta, mut oon käyttänyt tuon mallin toppeja ihan älyttömästi salilla ja hintaa tuolla taisi olla huimat 12 euroa.

IMG_7251

Oon käyttänyt sitä miun alkukeväästä ostamaa vaaleanpunaista bombertakkia ihan hurjan paljon, mut koska siinä takissa on jonkin verran vuorta, se alkoi olemaan säiden lämmetessä jo vähän liikaa. Zarassa törmäsin kuitenkin tälläseen todella ohutta materiaalia olevaan nuden väriseen bomberiin ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä! Näin itse asiassa ensin jonkun tytön kävelevän tää takki kädessä sovituskopista ja ihan ninjana hiippailin sen tytön perässä kattomaan, mihin rekkiin se palautti takin ja sieltä sitten kävin nappaamassa sen samantien itselleni. Väri ei luonnossa oo ihan niin punertava kuin kuvassa, joten ei, en omista kahta vaaleanpunaista bomberia ;-)

IMG_7393

Zarasta lähti mukaan myös pari alepaitaa: täydellisesti istuva ja ihanan pehmeä college sekä oversize-mallinen, myöskin ihanan pehmeä perusteeppari. Vitsi, pääsispä useamminkin penkomaan Zaran alennusmyyntejä, sieltä ois löytyny vaikka mitä kivaa!

IMG_7054

Näitä urheiluliivejä metsästin jo Kuopion reissulla H&M:stä, mut koot oli siellä aika vähissä, joten olin ihan innoissani löytäessäni nää Helsingistä. Tosi hyväntuntuiset ja tukevat päällä ja tuo selkä on miusta jotenkin kivannäköinen!

IMG_7093

Tykkään kesäisin ja etenkin etelänreissuilla käyttää shortsihaalareita, koska ne on mukavia päällä, helppo vetäistä esimerkiksi rannalle mennessä bikinien päälle eikä niistä jää mitään hassuja rusketusrajoja. Gina Tricotin aleista bongasin nää jumpsuitit 8 euron kappalehintaan ja ne lähti kassan kautta mukaan tulevaa matkaa silmällä pitäen. Voisin melkein lyödä vetoa, että pakkaan matkalaukun täyteen kaikkia kesähepeneitä ja sit meen loppujen lopuks kuitenkin koko reissun näillä parilla haalarilla muiden vaatteiden lojuessa käyttämättöminä matkalaukussa...

IMG_1000

Sporttimerkkien vapaa-ajan vaatteet iskee nyt lujaa. Oon kuluneen kesän aikana käyttänyt paljon niin Niken kuin Adidaksenkin toppeja ja t-paitoja esim. farkkushortsien kanssa ja ne onkin miun mielestä aika toimiva yhdistelmä! Tästä Addun paidasta tuli hetkessä ihan lemppari, tykkään etenkin tuosta rennosta mallista sekä painatuksista selässä ja hihoissa.

IMG_7085

Sports Directin aleista klikkailin ostoskoriin myös pirteän värisen treenipaidan sekä söpöt shortsit. Ne miulta itse asiassa löytyy jo keltaisinakin, mut aattelin ottaa molemmat Kreikkaan mukaan, sillä meillä olis suunnitelmissa käydä niin treenaamassa kuin pyörälenkeilläkin ettei koko loma mee ihan velttona aurinkotuolissa. Vaikkei sekään nyt pahalta kuulosta 8-)

IMG_6786

Last but not least: i-ha-nat sandaalit, jotka löysin Cittarin kenkähyllystä kesken työpäivän. Meillä oli vajaa pari viikkoa sitten kaikista pukeutumisen aletuotteista vielä -30% lisäale ja aattelin huvikseen vilkaista alekengät, koska oon mennyt koko kesän vanhoilla kulahtaneilla balleriinoilla. Silmiini osui nää Biancon sandaalit, joita kävin työpäivän jälkeen sovittamassa ja nehän oli aivan täydelliset. Alkuperäinen hinta näillä oli 70 euroa, mut kaikkien alennuksien jälkeen hintaa jäi vajaat kolmekymppiä. Ekalla käyttökerralla sain näistä kengistä elämäni pahimmat hiertymät ja pelkäsin jo että voinko enää käyttää koko kenkiä, mut tällä viikolla nää kengät on olleet miun jalassa joka päivä eikä mistään hiertymistä oo tietoakaan. Nuo on aitoa nahkaa, joten muotoutuu jalan mukaan ja on todella mukavan tuntuiset + niiin nätit!! Ostan melko harvoin kenkiä, mut nyt oli kyllä nappiostos.

Semmosta tällä kertaa, mitäs piditte? Iso kiitos vielä kaikille my day-postaukseen kommentoineille, oli mahtavaa huomata että tykkäsitte siitä niin paljon! Ootte kyllä aika huippuja Nyt mie lähen nukkumaan tokavikan yön ennen lomaa alta pois (jeejeejee), kauniita unia!

2 kommenttia:

  1. Tosi kivoja juttuja oot löytänyt! :) Mua kiinnostais tilailla kans tuolta Sports Directistä, niin voisitko vähän kertoo miten sieltä tilaaminen tapahtuu ja onko toimituskulut tuolta Suomeen vajaa kympin vai oonko katsonut ihan väärin? :D Ja tuleekos paketit tuolta ihan postiin vai mihinkä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mie oon tilannut monta kertaa sieltä ja aina on hoitunut kaikki hyvin! ostokset pitää maksaa tilaamisen yhteydessä ja toimituskulut taisi olla just jotain kympin luokkaa, eli ei miun mielestä todellakaan paha, sillä paketti toimitetaan kotiovelle ja tulee kuitenkin Englannista asti :-) meillä on joskus se lähetti tuonut paketin työpaikallekkin, se aina soittaa kun on tulossa. varmaan se vie sen sit postiin jos ei satu olemaan tavoitettavissa, myö ollaan aina otettu henkilökohtaisesti vastaan :-) mut voin kyllä suositella sports directiltä tilaamista, itelläni ei oo ainakaan ollut mitään valittamista!

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm