19. syyskuuta 2016

MAANANTAIFIILIS

IMG_8947 IMG_0015 IMG_8967

Tänään ei oo luvassa mitään uusi viikko, uudet kujeet-hehkutusta, sillä tää päivä on pitkästä aikaa ollut oikein vanha kunnon maanantai sanan surkeimmassa merkityksessä. Takana on ihana, töistä vapaa viikonloppu, johon kuului mm. läheisten seuraa, hoitokoirien rapsuttelua, pitkiä lenkkejä raikkaassa syysilmassa, hyvää ruokaa, paljon unta, nuoremman veljeni debyytti voimannostokisoissa (go Eikka!!), saunomista ja vähän herkutteluakin. Kai se vähän kuuluu asiaan, että tälläsen viikonlopun jälkeen töihinpaluu maanantai-aamuna kello 6 tuntuu "hieman" vaikeelta... Tilannetta vain pahensi tuloaan tekevä flunssa ja se, että heräsin viime yönä puoli neljältä enkä saanut enää unta ennen herätyskelloa ja näistä johtuen koko päivä onkin vedetty kunnon zombina. Väsymyksen määrää kuvastaa ehkä se, että töistä päästyäni nukahdin ympärillä häärivästä innokkaasta bullmastiffista huolimatta matolle. Kyllä, olohuoneen matolle. Olin varannu tälle illalle spinninkin, mut tänään tuntui viisaammalta jättää se väliin ja keskittyä vaan lepäilyyn. Katotaan tilannetta huomenna uudestaan, mut ainakin tällä hetkellä tuntuu siltä että voisin vaan kaatua sänkyyn ja nukkua ensi kevääseen asti... Taidankin siirtyä nyt suihkun kautta peiton alle keräämään voimia huomista varten, herätys on nimittäin taas siinä viiden pintaan ja toista tän kaltaista väsypäivää en tähän viikkoon kyllä haluais. Toivottavasti teillä oli vähän parempi maanantai, palataan taas vähän reippaammalla fiiliksellä! Kyllä tää tästä, välillä pitää olla näitä päiviä niin osaa sitten arvostaa niitä jotka menee vähän paremmin.

2 kommenttia:

  1. Voi miten pirteitä kuvia! Sun blogista hehkuu sun ihana rehellisyys, mut sen lisäksi ihan huippu elämänasenne, pidä siitä kiinni :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei jumpe miten ihana kommentti ja vieläpä tälläseen valivali-postaukseen, kiitos paljon! <3 tää päivä onkin jo lähtenyt huomattavasti eilistä paremmin käyntiin ja viimestään tää siun kommentti sai hymyn huulille, kiitos siitä ja ihanaa viikonjatkoa siulle! :-)

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm