11. syyskuuta 2016

PHONE RECAP FROM KOS

Voi että mie tykkään sunnuntaista! Eilinen työpäivä loppui jo yhdeltä ja koska tänään on vapaapäivä, tää tuntuu melkein vapaalta viikonlopulta. Pitkän työviikon jälkeen ystävien treffaaminen hyvän ruuan merkeissä, tiukka jalkatreeni ja koti-ilta sohvalla kullan kanssa teki eilisestä ehdottomasti viikon parhaan päivän tähän mennessä. Eikä tää sunnuntaikaan oo huonosti alkanut: nukuttiin pitkään ilman herätyskelloa, syötiin kaikessa rauhassa aamupalaa kerrankin samaan aikaan ja tehtiin koko kämpän kattava suursiivous. Ens viikosta on taas tulossa melko työntäyteinen, joten loppupäivä ois tarkotus ottaa vaan rennosti ja käydä ehkä illemmasta treenaamassa jos siltä tuntuu. Tälläset rennot sunnuntait on kyllä niin ihania!
Tuntuu uskomattomalta, että meidän lomasta on vasta pari viikkoa. Arki on pyörähtänyt niin rytinällä käyntiin, että reissumuistot tuntuu jo haikean kaukaisilta ja rusketuskin on karissut pois. Jotkut teistä seurailikin ehkä instagramista miun ärsyttävän aktiivista reissupäivittelyä, mut koska monta kivaa kuvaa jäi vielä julkaisematta, aattelin omistaa näille puhelinräpsyille ihan oman postauksensa. Palataan siis hetkeksi vielä Kreikan aurinkoisiin lomatunnelmiin ja tässä kohtaa varoituksen sana: jos nää matkajutut tulee jo ihan korvista ulos, suosittelen skippaamaan!
IMG_0001
1. Meidän hotellilla oli ihan kiva ja sopivan kokoinen allasalue ja aika monta päivää vietettiinkin siellä makoillen. Ostettiin heti ekoina päivinä muutaman euron uimapatja, joka olikin yks reissun parhaista sijoituksista: iltapäivän auringon paahtaessa kuumasti oli ihana siirtyä aurinkotuolista altaaseen patjan päälle köllimään. 2. Palmut = . Rakastan palmuja ja niistä tuleekin aina etelänmatkoilla napsittua lukuisia kuvia. Se hetki, kun bongaat lentokentällä ulos astuessasi reissun ekat palmut, saa ainakin miun kasvoille joka kerta yhtä leveän hymyn! 3. Aidon onnellinen lomanaama. 4. Käytiin tässä TripAdvisorin suosittelemassa kauniissa ravintolassa, mut valitettavasti ruoka oli meille vähän pettymys. Paikka sentään oli nätti, kreikkalainen arkkitehtuuri on kyllä niin kaunista!
IMG_0002
1. Miun ihana matkaseuralainen. 2. Pserimoksen upea ranta. Viime postauksesta löytyy vähän enemmän juttua mm. kyseisestä paikasta, check it out! 3. Yks lemppariasuistani reissun päällä oli tää supermukava nude mekko siihen mätsäävien kenkien ja laukun kanssa. Oon muutenkin tykästynyt kovasti nudenvärisiin vaatteisiin, valitettavasti niiden kanssa pitäisi vaan olla aina tollanen rusketuskin... 4. No words needed. Ideal oli miulle tuttu vakkariravintola jo parin vuoden takaiselta Kosin reissulta ja Miikankin kanssa käytiin siellä monen monta kertaa. Tuossa paikassa on vaan ihan paras palvelu, sympaattinen henkilökunta ja tottakai mahtavat ruuat! Etenkin pitaleivät, maalaisperunat dipin tai tsatsikin kanssa ja frozen nutella-jälkkäri oli ihan 6/5-settiä. Kylläpä maistuis nytkin vaikka kaikki edellämainitut...
IMG_0003
1. Vesipuistopäivä! Lido Waterpark sijaitsee vajaan puolen tunnin matkan päässä Kosin kaupungista ja sinne pääsee päivittäin ilmaisella bussikuljetuksella. Falirakin vesipuistoon, joka on siis Rodoksella, verrattuna tuo oli aika pieni ja suunniteltu ehkä enemmän pienille lapsille, mutta kyllä sieltä muutama mäki löytyi, joissa saatiin aika kovatkin vauhdit. 2. Beach hair, don't care. 3. Kosilla on tosi paljon kulkukissoja ja -koiria, joista jotkut on aika säälittävässä kunnossa ja niitä kattoessa tuli oikeesti paha mieli. Tää suloinen kissanpentu sai onneksi huolenpitoa erään kahvilan pitäjiltä ja se näyttikin hyväkuntoiselta. 4. Yks reissun parhaista päivistä oli ehdottomasti se, kun vuokrattiin skootteri ja kierreltiin sillä ympäri saarta. Ajettiin mm. Zian kylään vieviä vuoristoteitä ja tää kuva onkin napattu kahvilasta, johon pysähdyttiin lounaalle ja ihailemaan upeita maisemia.
IMG_0004
1. Kos Vitamin Bar oli ihana "terveyskahvila", josta käytiin monta kertaa hakemassa smoothieita, hedelmäsalaatteja ja tuorepuristettuja mehuja. Olispa tuollasia paikkoja Suomessakin vähän enemmän! 2. Vikoista lomapäivistä nauttimassa. 3. Kattokaa nyt tuota veden väriä ja kirkkautta, en kestä!! 4. Jätskiä taidettiin syödä reissun jokaisena päivänä ja niitä saikin toinen toistaan paremman makuisina ja todella kohtuulliseen 1-2e/pallo-hintaan. Miun suosikkimakuja oli kinder bueno ja banaani-nutella, nams!
IMG_0005
1&2. Life is so much better at the beach. Vietettiin loman aikana monta rantapäivää ja meidän hotellilta olikin vain noin sadan metrin matka Lambin pitkälle rannalle, josta vuokrattiin muutamalla eurolla aurinkotuolit päiväksi. Antaisin nyt paljon että pääsisin viettämään vielä yhden tuollaisen rennon rantsupäivän ja tuntemaan polttavan hiekan jalkapohjissa ja suolaisen meriveden iholla... 3. Syötiin vikana iltana ehkä reissun heikoimmat ruuat meidän hotellin viereisessä ravintolassa. Tilasin kanasalaatin, koska en halunnut syödä ennen lentoa mitään liian raskasta, mut freshin salaatin sijaan annos maistui vaan ja ainoastaan suolaiselta majoneesilta, jota oli tungettu lautaselle ihan liikaa. Muutamaa hutia lukuunottamatta syötiin kyllä loman aikana todella hyviä ruokia ja molempien ylivoimainen suosikki oli pork gyros tsatsikin, pitaleivän ja salaatin kanssa. 4. Onnibussissa matkalla kotiin. Fiilis oli tuossa vaiheessa lievästi sanottuna homeinen yölennon ja lentokentällä sekä Kampissa vietettyjen odottelutuntien jälkeen, mut Pollyn uutuuspussi lohdutti ehkä vähän. Jos ette oo vielä maistaneet, niin täältä täydet suositukset tuolle!!

4 kommenttia:

  1. mielettömän kauniita kuvia ... ja toi sun rusketus! ♡ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon! ♥ itekkin haikailen jo tuon ihonvärin perään... :-(

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm