29. lokakuuta 2016

7 X OCTOBER

Loistavaa, loistavaa lauantai-iltaa ruudun sillekkin puolelle! Joko joku arvaa aloituslinen perusteella, että minkä tv-ohjelman parissa täällä on taas lauantai-iltaa vietetty...? Oli kyllä huippujakso miljonäärissä tänään!
Koska mies vaihtoi äsken kanavan jalkapallon puolelle, mie aattelin istahtaa tähän koneen ääreen ja tulla rupattelemaan teille vähän kuulumisia kuluneelta viikolta. Tää viikko on menty aika rennoissa fiiliksissä, sillä vapaapäivien ja lyhyiden aamuvuorojen ansiosta vapaa-aikaa on jäänyt rutkasti. Jopa niinkin rutkasti, että tänään oli jopa ihan kiva mennä takas töihinkin! Muutamien viime päivien aikana kerkesin nauttia kotoilusta varmaan koko lokakuun edestä, sillä masentavan harmaa sää ei mitenkään hirveästi innostanut ulkoilemaan ja poistumaan neljän seinän sisältä. Mut tulipahan ainakin siivoiltua ja puuhasteltua kotihommia, nukuttua päiväunia ja katottua taas muuuutama YouTube-video... :-D

IMG_0394

Rakastan vapaapäivien rauhallisia aamuja, kun ei oo kiire minnekkään ja saa tehdä aamupalaa ja nautiskella sitä kaikessa rauhassa ja hiljaisuudessa. Usein köllöttelen vielä puolesta tunnista tuntiin puhelinta selaillen ennen kuin edes nousen keittiöön ja aamiaistarjottimen kanssa on sitten ihana palata lämpimiin lakanoihin sateen ropistessa ikkunaan. Onko parempaa tapaa aloittaa päivä?

IMG_0239 IMG_0252

Olin himoinnut näitä Adidaksen Stan Smith-tennareita jo jonkin aikaa ja muutama viikko sitten törmäsin näihin Sokoksella tarjouksessa, enkä yksinkertaisesti voinut kävellä ohi. Kengät oli jalassa niin kivan näköiset ja tuntuiset, että hetken pohdinnan jälkeen päätin kiikuttaa ne kotiin enkä oo kyllä katunut hetkeäkään. Väri ei tietenkään oo mikään käytännöllisin kun miettii, että eletään vuoden pahinta kura-aikaa ja sen takia oonkin päässyt käyttämään näitä vasta pari kertaa. Mut hei, kuivia kevätkelejä ootellessa...

IMG_0367

Viime aikoina on tullut jostain syystä nukuttua taas vähän levottomasti ja sainkin äidiltä rauhoittavaa teetä juotavaksi ennen nukkumaan menoa. Miun uniongelmat tuppaa valitettavasti ajoittumaan yleensä aamuyön tunneille, eli pitäis varmaan nousta keittämään kupillinen tätä teetä sitten keskellä yötä jos ei meinaa uni tulla... Tällä viikolla sain kyllä vapaapäivien aikana nukuttua hyvin univelkoja pois, nukun yleensä paljon paremmin silloin kun ei oo herätyskello soimassa aamulla. Ens yönä saa onneks kellojen siirron ansiosta nukkua tunnin pidempään, jos vaan unta riittää!

IMG_0319

Kuten viime postauksessa mainitsinkin, miusta on tän syksyn aikana kuoriutunut oikein kunnon kynttilöiden polttelija. Pimeinä iltoina on vaan ihana rauhoittua kotiin, sammuttaa valot ja sytyttää kynttilät tunnelmaa tuomaan.

IMG_0169

Olin tiistaina aamuvuoron jälkeen niin väsynyt, etten jaksanut käydä tekemään mitään ruokaa, joten hain kotimatkalla lempparikahvilastani lounassalaatin mukaan. Ja miten hyvää se olikaan, tulee ihan vesi kielelle pelkästä ajatuksesta! ALKU-kahvilan mangokana on kyllä täys kymppi. Health Labin vitamiinivedelle myös suositukset täältä, ainakin tuo mustikka-granaattiomena-gojimarja oli tosi hyvänmakuinen.

IMG_0331

Tässä vaiheessa päivää alkaa kuudelta herääminen painamaan jo sen verran, että ois paras varmaan hoitaa iltahommat pois alta ja mennä nukkumaan. Huomennakin on pitkä työpäivä edessä, 12.00-21.05, eli aika lailla koko päivä tulee menemään töissä. Onneks sunnuntailisä antaa potkua päivään ;-) Kivaa sunnuntaita kaikille, toivottavasti saatte rentoutua miunkin edestä!

2 kommenttia:

  1. ootko huomannut, että tuolla rauhoittavalla teellä olis vaikutusta vaikka herää aamuyöllä :-) oon joskus itsekkin miettinyt, että vois kokeilla mutta samalla tapaa mä herään aamuyöllä ettei sen varsinaisen nukahtamisen kanssa ole ongelmaa.

    näyttääpä tosi hyvältä toi salaatti :-) kivaa sunnuntaityöpäivää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oon kokeillut sitä vasta kerran ja sillon nukuin kyllä koko yön hyvin, mut se nyt ei vielä välttämättä tarkota mitään koska en muutenkaan heräile joka yö... kärsin pari vuotta sitten tuosta samasta ongelmasta ja silloin heräsin joka yö joskus 1-5 välillä enkä saanut unta pitkään aikaan, joten tiedän todellakin miten hirveetä se on! :-( ja miullakaan ei ollut illalla nukahtamisen kanssa mitään ongelmaa, vaan just se kesken yötä heräily... joskus miulla autto siihen se, että kävin sillon yöllä syömässä vähän jotain, esim banaanin, ja kun verensokeri nous niin sai sit unen päästä kiinni taas. jotenkin en jaksa uskoo että ton teen avulla sais nukuttuu koko yön sikeesti, se on varmaan tarkotettu just siihen illalla rauhottumiseen ja nopeampaan nukahtamiseen, mut voithan sie sitä kokeilla jos vaikka ois jotain apua :-) ite muistan sen pahimman univaikeuskauteni just semmosena että oisin ollu valmis kokeilemaan mitä vaan mistä vois olla apua..
      ja se salaatti olikin ihan hirmu hyvää!! kiitti paljon, kivaa sunnuntaita sinnekkin :-) ja kerro ihmeessä, jos löydät jotain mistä saat apua parempaan nukkumiseen!

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm