6. marraskuuta 2016

STUPID FLU

IMG_0731 IMG_0633 IMG_0537 IMG_0471 IMG_0579

Ihanaa sunnuntaita! Miulla on ollut aika raskas viikko, pitkiä ja stressaavia työpäiviä, ja loppuviikosta iski vielä flunssakin, joka on tehnyt parista viime päivästä aikamoista tuskaa ja sinnittelyä. Tänään oon kuitenkin vihdoin vapaalla ja vaikka ulkona on ollut koko päivän aivan ihana auringonpaiste ja täydellinen ulkoilusää, oon kauppareissua lukuunottamatta joutunut tyytymään ihastelemaan sitä sisältä käsin. Ainakin huominen päivä ois tarkotus lepäillä vielä kotona, eli aamulla onkin sit suunnattava lääkäriin sairaslomaa hakemaan... Mietin just, että siitä on niin kauan kun oon viimeks tarvinnu saikkua, etten edes muista mitä miun pitää puhelimessa sanoa sinne soittaessani :-D Noh, tuskin se kovin vaikeeta voi olla!

Kuvissa näkyy muutamia uusia juttuja, mitä on tullut ostettua tällä viikolla. Sokoksella sai kaikesta -20%, joten voitte vaan kuvitella, oliko tää tyttö vähän innoissaan pyörimässä just avatulla Nyxin pisteellä... Mukaan tarttui siis kiiltoa ehkäisevä meikinpohjustusvoide, paljon kehuttu wonder pencil, joka sopii esim. huulten ulkorajaukseen, sekä pari uutta huulituotetta (joihin oon jäänyt ehkä vähän koukkuun). Sain myös vihdoin ostettua meille nuo kauan himoitsemani Marimekon Siirtolapuutarha-lautaset, mustavalkokuvioiset kupit ja söpöt tekokaktukset taas löytyi Jyskistä. Nyt voisinkin pitää loppukuun jonkunlaista shoppailulakkoa ja yrittää kartuttaa vähän matkakassaa...

Mut eipä miulla nyt tällä kertaa kummempia, loppuillan plääninä on linnoittautua sohvalle nenäliinapaketin ja Finrexin-kupin kanssa. Onneksi saan kohta Miikan tänne miun seuraksi, se sairasti tän taudin jo alkuviikosta, joten katotaan, saisinko houkuteltua sen hakemaan potilaalle vähän jätskiä lähikaupasta... ;-) Kivaa ja flunssatonta marraskuuta kaikille! Muistakaa iloita siitä, että ootte terveitä.

2 kommenttia:

  1. paljon voimia sinnepäin! :) ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon! <3 nyt on tauti onneks jo selätetty :-)

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm