27. maaliskuuta 2017

TERKKUJA THAIMAASTA

Sawasdee! Kotiuduttiin tosiaan Thaimaasta jo perjantaina, mut viikonloppu meni sen verran väsyneissä tunnelmissa pitkästä kotimatkasta toipuessa ja jet lagia potiessa, että jaksoin vasta nyt tulla kertoilemaan tänne blogiin vähän kuulumisia ja lätkäisemään ekat kuvatkin reissusta. Olo on vieläkin vähän uupunut ja tahmea, sillä sisäinen kello tuntuu olevan aikaeron ja kesäaikaan siirtymisen jäljiltä hieman sekaisin vielä, mut kyllä tää tästä päivä päivältä normalisoituu :-)

Oltiin siis mieheni kanssa pari viikkoa Khao Lakissa lomailemassa, ja voi hitsi, miten ihana reissu meillä oli! Tää oli meille kummallekkin ensimmäinen kaukomatka ikinä ja ihastuttiin Thaimaahan kyllä ihan täysin. Tuun vielä myöhemmin kertoilemaan meidän matkakohteesta vähän lisää ja jakamaan ehkä jotain vinkkejäkin, mut Khao Lak on siis tosi rauhallinen ja pieni paikka n. 100 km Phuketista pohjoiseen. Paahtavaa auringonpaistetta, trooppista lämpöä, toinen toistaan upeampia rantoja, kristallin kirkasta merivettä, herkullisia ruokia, tuoreita hedelmiä, ystävällisiä thaimaalaisia, superedullisia hierontoja, hyviä kirjoja altaan reunalla, muutama retki kauniiseen luontoon, upeita auringonlaskuja. Aika lailla noista jutuista koostui meidän rentouttava loma Thaimaassa ja voin kertoa, että arki pääsi kyllä unohtumaan ihan totaalisesti parissa viikossa. Joka päivä todettiin monen monta kertaa toisillemme, että miten täällä voi olla niin kaunista, ja Khao Lakin upea luonto yhdistettynä ihanaan lämpöön ja edulliseen hintatasoon teki siitä kyllä aivan loistavan lomakohteen. Nyt taidan päästää teidätkin kattelemaan joitakin sneak peek-kuvia meidän reissulta, mutta omalla vastuulla: näihin sisältyy matkakuumevaroitus!

IMG_3521 IMG_3583 IMG_3162 IMG_4508 IMG_3233 IMG_3412 IMG_3133 IMG_3118 IMG_3144 IMG_1000 IMG_3528 IMG_3561 IMG_3164 IMG_4543 IMG_3177 IMG_3143 IMG_3502

Miulla on tänään viimeinen lomapäivä ja huomenna pitäs sitten palata takaisin töihin, eli sieltä se arki taas rysähtää päälle. Tällä hetkellä miulla on ihanan loman jälkeen tosi rentoutunut ja levännyt fiilis, eli eiköhän tää tästä lähe kuitenkin ihan mukavasti rullaamaan. Ja vaikka oisinkin voinut jäädä nauttimaan Thaimaan lämmöstä vielä kolmanneksikin viikoksi, niin oli kyllä kiva huomata Suomeen palatessa, että täällä oli kevät mennyt eteenpäin. Kyllä se kesä on kohta meilläkin täällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm