1. syyskuuta 2017

GREETINGS FROM RHODES

Kotona ollaan taas! Lennettiin tosiaan viime yönä takaisin Suomeen ja ajeltiin siitä suoraan Savonlinnaan, eli kotiin ja nukkumaan päästiin joskus viiden aikaan aamuyöstä. Mie kyllä nukuin jo automatkalla pari tuntia, mut silti unet jäi aika lyhyiksi, ja olo on ollut tänään sen mukainen... Lisäksi sain taas lentokoneesta kotiin tuomisina kipeän kurkun, eli tällä hetkellä on kieltämättä vähän Suomeen paluu-krapulaa havaittavissa :-D Kyllä se onneks tästä taas helpottaa, kun pääsee pikkuhiljaa takaisin arkirutiineihin kiinni ja muistaa, mitä kivoja juttuja tähän kotonaolemiseenkin kuuluu. Tällä hetkellä tää harmaa keli, väsähtänyt olo ja syksyn (!!) viilentämä kämppä saa kyllä kaipaamaan sitä Kreikan lämpöä kahta kauheammin, ei sitä vaan voi kieltää!

Miten meidän reissu sitten meni? No hyvin, tosi hyvin! Rodoksen kaupunki oli meille kummallekin ennestään tuttu paikka, ja matkan tarkoitus oli lähteä vain hakemaan kaivattua auringon lämpöä kesälomaan, ja sitähän piisasi. Vietettiin aivan ihanan rentouttava puolitoistaviikkoinen Rodoksen paahtavan auringon alla, Tuulisen rannan merituulen vilvoittaessa just sopivasti. Paria retkipäivää lukuun ottamatta meidän päivät kului aika lailla rannalla tai altaalla löhöillen, hyviä kirjoja lukien, kreikkalaisesta ruuasta nauttien, kaupoilla ja Vanhassa kaupungissa kierrellen, ihanissa maisemissa kävellen ja ennen kaikkea toistemme seurasta ja lomasta nauttien. Kiireetön löhöloma auringossa sen rakkaimman ihmisen kanssa, mitä muutakaan sitä vois kesälomareissulta toivoa?

IMG_7267 IMG_0001 IMG_6729 IMG_7161 IMG_6659 IMG_6675 IMG_7324 IMG_6667 IMG_6711 IMG_6724 IMG_6651 IMG_7168

Nyt saunaan lämmittelemään, jospa sais hien pintaan vaikka Kreikan helteinen elokuu onkin vaihtunut Suomeen ja syyskuuhun... Ja ai niin, vaikka tää lomalainen onkin ihan sekasin viikonpäivistä, niin tänään taitaa kuitenkin olla perjantai? Ei muuta kuin mahtavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm