27. syyskuuta 2017

VIIME AIKOINA...

IMG_7792 IMG_0003  IMG_7791 IMG_7738 IMG_7776

... oon liikkunut paljon luonnossa. Koiravahtina ollessa tuli tehtyä pitkiä metsälenkkejä harva se päivä ja silloin muistin taas, miten rentouttavaa luonnossa samoilu voikaan olla. Vaikkei Savonlinna big cityssä kaupungin "hälinä" olekaan ehkä sieltä vilkkaimmasta päästä, on metsässä kävellessä silti niin rauhoittavaa huomata, miten korviin kantautuu vain luonnon ja omien askelten äänet. Luonnossa liikkuminen pitkän ja kiireisen päivän tai viikon jälkeen on parhaimmillaan kunnon terapiaa, jota suosittelen ehdottomasti kokeilemaan! Etenkin tähän aikaan vuodesta, kun puiden väriloisto on kauneimmillaan eikä ulkona ole vielä liian kylmä. Miten mieletön sää oli muuten viime viikonloppuna?! Olin aivan fiiliksissä siitä lämmöstä ja auringonpaisteesta, oi kumpa vaan koko syksy voisi olla tuollaista säätä.

... sisustuskuume on taas nostanut päätään, ja kotiin onkin tullut hankittua muutamia uusia kivoja juttuja. Jännä, miten näin syksyisin tekee aina mieli ruveta laittamaan kotia uuteen uskoon! Kesällä tulee varmaan vietettyä vähemmän aikaa kotona eikä lämpimänä kesäpäivänä siivoaminen, saati sitten sisustaminen, ole ihan päällimmäisenä mielessä. Syksyn saapuessa kotona vietetty aika lisääntyy ja samalla tulee myös huomattua enemmän kohteita, joihin kaipaisi jotain muutosta. Tällä hetkellä meneillään on projekti nimeltä Uudet Keittiön Tuolit, ja kunhan ne saataisiin paikoilleen, suunnitelmissa olisi pienimuotoinen päivitetty kotikatsaus tänne bloginkin puolelle.

... oon tehnyt ahkerasti töitä, mutta saanut rahaa menemään lähes yhtä ahkeralla tahdilla :-D Oon päivittänyt vähän treenivaatekaappia (ihan kuin se jotain päivitystä kaipaisi, kaapin ovet ei meinaa mennä nytkään kiinni...), ostanut uuden ihanan takin syksyn viileneville keleille ja eilen istahdin vuoden tauon jälkeen kampaajan penkkiin laittamaan tukan syyskuntoon. Tykkään kyllä tästä uudesta, lyhyemmästä mallista ja freesatusta väristä tosi paljon, puhumattakaan siitä miten paljon terveemmiltä nää hiukset nyt tuntuu!! Nyt voisi kuitenkin vetää kukkaron nyörejä vähän tiukemmalle, sillä vaikka edellisestä reissusta ei ole vielä kuukauttakaan, niin kovasti tekisi mieli alkaa suunnittelemaan jo ensi vuodelle jotain kivaa, ja sitä ennen olisi kyllä saatava matkakassa taas kasaan.

... treenit on maistuneet jotenkin erityisen hyvin. Vaikka liikuin kesälläkin melko säännöllisesti, niin kyllä muutaman kerran tuli vaihdettua salitreeni johonkin kesäiseen puuhaan sään suosiessa, enkä kyllä kadu sitä tippaakaan, oon ehdottomasti Suomen lyhyestä kesästä nauttimisen kannalla. Se hyvä puoli tässä syksyn saapumisessa kuitenkin on, että treenikalenterista tulee taas säännöllisempi, ja hieman rennommin vedetyn kesän jälkeen motivaatiota ja intoa todellakin löytyy. Huomisaamullekin on cxworx-tunti varattuna jo kello kahdeksaksi, eli olisi varmaan viisainta suunnata tästä unten maille... Hyvää yötä ja energistä loppuviikkoa kaikille! :-)

2 kommenttia:

  1. ihana postaus ♡ ois ollu kiva nähä kuvissa myös sun uus hiuslook ja se ihana syksytakki ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! <3 haha, stay tuned niin varmasti pian näätkin ;-)

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm