15. lokakuuta 2017

UUTTA KOTONA

Kivaa sunnuntaita, tyypit! Täällä on vietelty pitkästä aikaa oikeesti vapaata viikonloppua, ja voi että miten tää onkin tuntunut taas hyvältä. Vaikka olin tarkoituksella jättänyt tän viikonlopun kalenterissa lähes tyhjäksi, tylsää ei ole ollut ja pariin viime päivään onkin mahtunut mm. jumpissa huhkimista, talkoissa haravointia, hyvää ruokaa, ystävien seuraa, suosikkisarjan juonenkäänteiden jännittämistä, saunomista, pikkuveljeni ja isäni kannustamista voimannnostokisoissa, kotisohvalla loikoilua, herkuttelua ja piiitkiä yöunia. Just sopivassa suhteessa tekemistä ja rentoutumista!

Miulla on vielä huominenkin päivä vapaata töistä (3 päivän vapaat, mitä luksusta!!) ja muutaman tunnin päästä olisi tarkoitus suunnata bussilla kohti Mikkeliä tyttöjenillan viettoon. Saatiin Katrin ja Tiian kanssa kerrankin sovitettua aikataulut yhteen, ja luvassa olisi tän illan ja huomisen päivän verran laatuaikaa noiden tyttösten kanssa. Kohta pitäisi siis alkaa pakkailla yökyläkamppeita kasaan, mut sitä ennen ajattelin tulla näyttämään teille muutaman uuden jutun meidän kotoa!

IMG_8017 IMG_0020 IMG_8181 IMG_8733

Koko sen ajan, mitä ollaan tässä kämpässä asuttu, meillä on ollut ruokapöydän tuoleina vanhat, pitkät penkit, jotka oli löytyneet tyyliin jostain mökin ullakolta. Vaikka Miika oli ne kunnostanut ihan käyttökelpoisiksi, jokin aika sitten aloin haaveilemaan ihan kunnon tuoleista pöydän ääreen, ja satuin mainitsemaan pinnatuoliajatuksestani äidille. Ja kuinkas sattuikaan, äidin aarrevarastoista löytyi meille neljä pinnatuolia! Tuolit kaipasivat uutta maalipintaa, ja kaksi tuoleista on itse asiassa edelleen työn alla, mutten malttanut olla napsimatta kuvia uudistuneesta ilmeestä kun saatiin nämä ensimmäiset kaksi tuohon pöydän ääreen. Vaikka aamupalan syöminen pirtinpenkillä lampaantaljan päällä olikin ihanaa, niin kyllä nää uudet tuolit sopii miun mielestä meidän kotiin aika kivasti! Ja näissä on myös se hyvä puoli, että jos valkoinen väri alkaa jossain vaiheessa kyllästyttää, nää on helppo maalata uudelleen esim. mustiksi.

IMG_8714 IMG_0017 IMG_8430 IMG_8141

Elokuun alkupuolella bongasin meille Facebookin kirppikseltä kohtuuhintaan myös uuden sängyn, ja se on kyllä ollut ehdottomasti koko vuoden paras ostos! Lähes puolitoista vuotta nukuttiin kahdestaan 120 cm leveessä sängyssä, ja vaikka siihen olikin jollain tapaa tottunut, niin jo ensimmäisen isommassa sängyssä nukutun yön jälkeen oltiin kumpikin ihan vakuuttuneita, ettei paluuta vanhaan kyllä tule enää. Edelleen, parin kuukauden jälkeen, toistellaan toisillemme lähes päivittäin, miten hyvä tää meidän "uusi" sänky on :-D 160-senttiseen, hyväkuntoiseen jenkkisänkyyn laitettu sata euroa on kyllä ollut parhaiten käytetty satku pitkään aikaan!

IMG_8486 IMG_0018 IMG_8093 IMG_8758 IMG_0019 IMG_8283

Stradivariuksesta Rodokselta tuli myös ostettua muutamia pikkujuttuja kotiin, sillä sinne oli tullut tosi kiva sisustus/tilpehööri-osasto, mistä olisin voinut kotiuttaa vaikka mitä! Onneksi matkalaukussa oli vain rajallisesti tilaa tuliaisille, niin ei homma karannut ihan käsistä siellä... Mutta mitäs tykkäätte meidän kodin päivitetystä ilmeestä?

4 kommenttia:

  1. teillä näyttää niin kodikkaalta! ja olipa hyvä säkä noi tuolit, sopii kyllä tonne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos, kiva kuulla! ikinä ei pitäs mennä ostaa mitään ennen ku kysyy äitiltä ;-)

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm