1. lokakuuta 2017

NEW AUTUMN LOOK

IMG_7858 IMG_7923 IMG_7876 IMG_7913 IMG_7883 IMG_7824 IMG_0016 IMG_7904
takki&farkut Bershka / huppari&kengät Pull&Bear

Ihanaa lokakuun ensimmäistä! Kulunut viikko on menty aika syksyisen harmaissa tunnelmissa, ja vaikka ruskan kukoistus on upeimmillaan, taivas on pysytellyt tasaisen synkkänä ja joka ilta oon vain hämmästellyt sitä, miten aikaisin pimeä tuleekaan. Omassa fiiliksessäkin on ollut kieltämättä jonkunlaista syysväsymystä havaittavissa: oon nukkunut vähän levottomasti ja esimerkiks torstaipäivä meni kehnojen yöunien takia ihan harakoille. 6-7 tuntia unta yössä ei vaan meinaa riittää meikäläiselle, vaan pitäisi saada vähintään 8 tuntia laadukasta unta että jaksaminen riittäisi muuhunkin kuin työpäivästä läpi rämpimiseen. Kävin jo hakemassa apteekista purkillisen monivitamiineja, jos niitä popsimalla saisi vähän lisävirtaa tähän syksyyn...

Yksi viikon lempijutuista oli ehdottomasti tiistain kampaajakäynti, oon koko viikon hiplaillut tätä uutta tukkaa ja tykkään tästä päivä päivältä enemmän! En ymmärrä, miksi sen kampaaja-ajan varaaminen on miulle aina niin vaikeaa, kun kuitenkin poistun sieltä joka kerta tyytyväisenä ja luvaten itselleni, etten enää päästä tukkaa niin huonoon kuntoon... Tälläkin kertaa tukan freesaus oli kyllä jokaisen euron arvoista!

Tää tekstin suoltaminen tuntuu tänään vähän vaikealta, joten taidan suosiolla lopetella tähän, ja siirtyä sohvalle Miikan viekkuun tuijottelemaan Netflixiä loppuillaksi. How to get away with murderin kolmas kausi pärähti sinne joskus reilu viikko sitten, ja voi ei, miten hyvä ja koukuttava se taas on!! Nyt on jäänyt pari iltaa välistä, ettei olla ehditty jakson jaksoa katsomaan, joten tänään pitää varmaan vähän kiriä ja tuhota ainakin se pari jaksoa ;-) Eiliseltä herkkupäivältäkin jäi vielä vähän jämiä kaappiin, joten eiköhän ne tule tuhottua siinä samalla... Mukavaa alkavaa viikkoa ja lokakuuta sinne kaikille!

2 kommenttia:

  1. aivan mielettömän freesi toi uus tukka!! ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos, oon kyllä samaa mieltä! pysyiskin tuollasena pidempään ku pari viikkoa :-D

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm