21. huhtikuuta 2018

KUULUMISIA JA SUOSIKKEJA

Hupsistaheijjaa, taas on melkein kuukausi ehtinyt vierähtämään siitä kun oon viimeksi antanut kuulua itsestäni... Taas kerran täytyy vain ihmetellä, että mitä vauhtia tää alkuvuosi on oikein kulunut? Vaikka talvi tuntui jossain vaiheessa lähes kiduttavan pitkältä, niin nyt mennään jo kovaa vauhtia kesää kohti ja viimeisen parin viikon aikana on saatu nautiskella aivan ihanan keväisistä ilmoista. Me likes!

Keväästä iloitsemisesta huolimatta tää huhtikuu on ollut miulle henkilökohtaisesti aika raskas kuukausi, johon on valitettavasti kuulunut paljon surua läheisen kuoleman johdosta. Isoisäni nukkui pois muutama viikko sitten, ja koska en oo koskaan aiemmin joutunut kohtaamaan tälläistä menetyksen tunnetta, yllätyin itsekin siitä, miten pysäyttävältä ja pahalta tuollaisen uutisen kuuleminen ja käsitteleminen voi tuntuakaan. Muutama päivä meni aivan sumussa: töissäolo oli melkoista sinnittelyä itsensä kasassapitämisen kanssa, mut toisaalta siinä sai sopivasti tekemistä ja muuta ajateltavaa, kun taas kotona ollessa vaan itketti, itketti ja itketti. Nyt tuntuu, että tuosta kaikesta olisi kulunut jo paljon enemmän aikaa kuin vain pari viikkoa, mutta on ollut helpottavaa huomata, kuinka aika parantaa ja asioista puhuminen auttaa. Tästäkin selvitään, jälleennäkemistä odotellessa ♥️

Mutta ettei tää nyt menisi ihan synkistelyksi, niin ajattelin pitkästä aikaa koota yhteen hieman viimeaikaisia suosikkejani!

Auringonpaiste. Heti tähän alkuun tälläinen aika yllättävä... Kaikki miun blogia vähänkään pidemmän aikaa lukeneet tietää varmasti, millainen kesän lapsi ja aurinkofiilistelijä oon, ja varsinkin näin talven jälkeen en meinaa pysyä housuissani kun taivas on sininen ja lämpöasteet kohoaa 10 asteen paremmalle puolelle. Tälläkin viikolla oon jo parina päivänä asettunut vakiopaikalleni tuuletusparvekkeemme ovenrakoon lukemaan ja nautiskelemaan lämmöstä, ja siinä on ollut niin mukava olla, että oon jopa torkahtanut siihen... Terkkuja vaan kaikille ohikulkijoille, jotka on päässeet todistamaan päikkäreitäni!

IMG_3746_Fotor

Värit. Se, kun päätyy vaatekaupoissa kierrellessä hiplailemaan toinen toistaan värikkäämpiä vaatekappaleita, on varma kevään merkki. En oo koskaan ollut mikään laukkufani, ja oonkin yleensä omistanut vain muutaman laukun kerrallaan, jotka onkin sitten käytetty aivan loppuun... Muutaman kuukauden sisään oon kuitenkin hankkinut jo kolme uutta laukkua, joista yksi on ollut keltainen ja yksi on nyt tuo kuvassa näkyvä kirkkaanpunainen. Tällä hetkellä väreistä iskee eniten juurikin tuollaiset vahvat perussävyt: hieman oranssiin taittava punainen, kesäinen keltainen, kirkkaansininen...

Vesta: Lohtulauseita. Ihastuin Vestaan heti ensimmäistä kertaa Ota varovasti-biisin kuullessani, ja tää neidin viime kuun lopulla julkaistu levy on vaan yksinkertaisesti huikea. Ihania biisejä osuvilla sanoituksilla ja inhimillisillä fiiliksillä. Omia suosikkejani levyltä on Turvallista sotaa, Vestallica ja Fakin Rockstarr.

IMG_3372_Fotor

Uusi hajuvesi. Oon aina ollut vähän huono käyttämään hajuvesiä; vaikka haluankin tuoksua hyvältä, aamun lähtökiireessä suihkaus hajuvettä tuppaa aina unohtumaan ja putelit on jääneet pölyttymään kylppärin kaappiin. Vähän aikaa sitten bongasin kuitenkin Sokokselta tarjouksen tästä Michael Korsin pienestä hajuvesiroll-onista, ja menin oikeastaan vain tuoksun nimen perusteella testaamaan sitä. Se osoittautuikin sitten niin mieluisaksi, että kiikutin sen kassan kautta kotiin, ja oonkin nyt kuluneiden viikkojen aikana sipaissut Wonderlustia kaulalle harva se päivä kotoa lähtiessäni. Tästä tuoksusta voisin jopa kuvitella ostavani jossain vaiheessa sen isommankin pullon!

Manhunt: Unabomber-sarja. Ossi vinkkas meille tästä sarjasta, ja kehui tätä jopa parhaaksi katsomakseen Netflix-sarjaksi, eikä turhaan. Mielettömän hyvin tehty, sopivan jännittävä ja kiinnostava rikosdraama, joka perustuu tositapahtumiin. Tää on just niitä sarjoja, jotka tekee mieli ahmia kerralla, vaikka samaan aikaan haluaisi säästellä jaksoja ettei ne vielä loppuisi... Suosittelen ehdottomasti!

IMG_3507_Fotor

Friggsin riisikakut. Miulla on nyt muutama viikko takana Training With Ilona: Bikini Meals-valmennusta, jonka ansiosta miun ruokavalio on kokenut aikamoisen muutoksen, ja esimerkiksi aiemmin vierastamistani riisikakuista on tullut lähes päivittäinen hiilarien lähde välipalalle. Friggsiltä löytyy ehdottomasti paras valikoima riisi- ja maissikakkuja, joista suurimmiksi suosikeiksi on noussut tuon kuvassa näkyvän paketin lisäksi myös chiansiemenet&merisuola. Liian hyviä!! Myös cashewpähkinöihin koukutuin yllättävän nopeasti, vaikka vielä kuukausi sitten en muka edes tykännyt mistään pähkinöistä...

IMG_1013 IMG_3618_Fotor IMG_3558_Fotor

Kodin uudet jutut. Lähdettiin viime viikolla äidin ja Eikan kanssa poikkeamaan Ikeassa ja Matkuksessa, ja sieltähän löytyi taas vaikka mitä kivaa... Ensimmäiset löydöt tein jo Juvalla Marimekon Outlet-myymälässä, en vaan voi vastustaa Marimekon astioita kun niistä löytyy niin älyttömästi ihania kuoseja (kuoseja? astioissa? no menköön nyt..)! Matkuksesta taas tuli tehtyä muutama kiva löytö kotiin: ihana punottu peili Tigerista kustansi vain 10 euroa ja uudet tyynynpäälliset H&M Homelta tuo kivasti piristystä ja väriä kotiin. Musta kukkapöytä puolestaan on onnistunut heräteostos Ikeasta. Tarkoitus olisi hankkia tuohon joku vähän kookkaampi viherkasvi, kunhan löydän jonkun tarpeeksi helppohoitoisen sellaisen...

Veronpalautukset. Mitäpä tähän nyt voi sanoa? Jännitti taas kerran aivan mielettömästi, kun Verohallinnon kirje tipahti postiluukusta, että mitäköhän sieltä tällä kertaa paljastuu, mutta sieltä tulikin oikein mieluisia uutisia, vieläpä meille molemmille. Ensi talvena taidetaan päästä reissuun, JES!

IMG_3670_Fotor

Lumenen Glow Boost-seerumi. Tää on miun ihkaensimmäinen, muttei varmasti viimeinen seerumi! Ihastuin tähän heti ensikosketuksella, sillä tää oikeasti tuo tervettä hehkua kasvoille, kosteuttaa ihanteellisesti ja tuoksuu aivan ihanalta. Superhyvä tuote!

Hyvät unet. Stressistä huolimatta oon nukkunut viime aikoina hyvin, ja aamuisin on ollut ihana herätä virkeänä ja levänneenä. Aikaisemmin pelkkä ajatuskin mahdollisesti edessä olevasta stressistä saattoi aiheuttaa univaikeuksia, mutta nyt unen tarve on ilmeisesti voittanut ja oon saanut nukkua kunnon unia, jotka on luonnollisesti auttaneet jaksamaan paremmin. Näin valon määrän lisääntyessä oon myös huomannut, että 7-8 tuntia sikeää unta riittää miulle vallan mainiosti, eikä aamuisin edes nukuta juurikaan kahdeksaa pidempään.

8 kommenttia:

  1. Hei mistä noi paidat on, tosi kivoja!

    VastaaPoista
  2. Lueskelin sun vanhoja postauksia ja löysin postauksen jossa kuva sun kalenterista. Millä kynällä kirjotat? Näytti kivalta tavalta merkata esim työvuorot :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hmm, miten vanhasta postauksesta on kyse? :-)

      Poista
    2. http://ellipsiblogi.blogspot.fi/2018/02/alkuvuoden-parhaat.html
      http://ellipsiblogi.blogspot.fi/2014/10/october-stuff.html

      näitä postauksia tarkotin :)

      Poista
    3. voii miten vanha toi toinen postaus :-D mut oon tainnut käyttää molemmissa yhtä vuosia sitten Info-kirjakaupasta ostettua mustaa ohutta geelikynää, jota en valitettavasti oo sen jälkeen löytänyt enää mistään... tällä hetkellä miulla on käytössä bujo-jutuissa Sakura Pigma Micron-kuitukärkikynät, joista oon tykänny tosi paljon!

      Poista
  3. osanotot :( ♡ aivan ihania löytöjä noi kaikki kotiin liittyvät ostokset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos osanotosta <3 eiks ookkin, pienillä jutuilla saa monesti piristettyä kodin ilmettä yllättävän paljon!

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm