2. toukokuuta 2018

KELTAINEN TOUKOKUU

IMG_3791_Fotor IMG_1014 IMG_3825_Fotor IMG_3905_Fotor IMG_3805_Fotor IMG_3938_Fotor IMG_1015 IMG_3857_Fotor

Se ois kuulkaas jo toukokuu, eli viimeinen kevätkuukausi käsillä! Tuntuu ihan uskomattomalta, varsinkin kun ulkona on satanut viimeiset kaksi päivää lähes taukoamatta ja kevyemmät kevätvaatteet on saaneet jäädä vielä suosiolla kaappiin odottelemaan lämpimämpiä päiviä. Toivottavasti sellaisista kuitenkin saataisiin nauttia mahdollisimman pian!
Nämä kuvat napattiin viime viikonloppuna erään aurinkoisen päivän kääntyessä iltaan, ja oli kyllä kiva huomata, että vielä iltakahdeksan jälkeen riitti mainiosti valoa kuvaamiseen. Tuosta keltaisesta farkkutakista on kyllä tullut ihan miun suosikki tässä viime viikkojen aikana, se on niin mukava ja rento päällä, ja tuo kivasti väriä ja piristystä simppeleihinkin asuihin. Vaikka ne kaikista kevyimmät kesähepenet saakin odotella käyttöönottoa vielä jonkun aikaa, niin kyllä vaan tuntuu pitkien talvikuukausien jälkeen mukavalta vetää kotoa lähtiessä päälle jotain muuta kuin se loppuun kulutettu toppatakki...

Oon kyllä niin fiiliksissä siitä, että kesä lähenee kovaa vauhtia, ja lomakin häämöttää jo reilun kuukauden päässä. Vaikka matkakuume onkin jo korkealla, niin tässä olisi kyllä tulevina viikkoina vielä aika paljon kaikenlaista hoidettavaa ennen kuin voidaan heittäytyä lomamoodiin. Ollaan siis lähdössä kesäkuussa Portugaliin, ja koska ollaan tällä kertaa reissun päällä useampi viikko, on esimerkiksi pakkaamista ja mukaan lähteviä tavaroita mietittävä vähän tavallista tarkemmin. Suurin osa reissusta tullaan viettämään etelä-Portugalissa Albufeirassa, mutta haaveissa olisi viettää pari päivää myös tutustumalla paljon kehuttuun Lissaboniin. Jos teidän joukosta löytyy Portugalissa ja etenkin Algarven rannikolla reissanneita, niin kaikki vinkit on erittäin tervetulleita! :-)

Mutta ennen kuin on aika lähteä nauttimaan kesähelteistä etelän auringon alle, niin nautitaan tästä Suomen keväästä vielä muutaman viikon ajan. Vappuaattona vaihdettiin kesärenkaat alle, allergialääkkeet on jo kaivettu esiin ja tiukempaa ruokavaliotakin on jäljellä enää reilut kolme viikkoa. Pakko myöntää, että odotan kyllä jo innolla sitä herkutteluviikonloppua, mikä meinattiin tän dieettirupeaman päätteeksi pitää... Pitäähän ne menetetyt kilot nyt saada takaisin ja äkkiä :-D Kiinnostaisiko teitä muuten kuulla fiiliksiä näistä viikoista, joiden aikana tää herkkuhiiri on yrittänyt päästä irti sokerikoukusta ja opetella syömään vähän enemmän vihreitä? Paljon löytyisi varmasti kerrottavaa näistä viikoista ruokia punniten, herkuista kieltäytyen ja treenejä koventaen...

Mut hei, nyt alkais olla meikäläisen aika painua iltapalan kautta unten maille ja keräilemään voimia pitkän työputken toiseksi viimeiseen päivään. Viikonloppua odotellessa... Joten ei muuta kuin kivaa loppuviikkoa ja ihanaa toukokuuta teille kaikille!

2 kommenttia:

  1. niin fresh toi keltanen farkkutakki! ♡ ja kyllä kiinnostas kuulla fiiliksiä tosta dieetistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oon niin samaa mieltä! <3 katotaan jos kirjottelisin siitä jossain vaiheessa tänne vähän enemmänkin :-)

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm