16. syyskuuta 2018

MEIKKIPUSSIN UUTUUKSIA

Tervehdys sunnuntai-iltaan! Mitäs teille kuuluu? Täällä on vietetty tällä kertaa vähän lyhyempää viikonloppua, olin eilisen päivän töissä, tänään vapaalla, ja huomenna pitäisi sitten taas aloitella uutta työviikkoa. Mutta eiköhän siitäkin selvitä, ensi viikonlopun oon nimittäin vapaalla ja sinne onkin jo kivoja suunnitelmia tiedossa.
Tänään oon nautiskellut vapaapäivästä aika rennoissa tunnelmissa; parempi puolisko on ollut vähän flunssainen ja viettänyt päivän lähinnä penkkiurheillen, joten mitään ihmeitä ei olla touhuttu. Oon käynyt lenkkeilemässä ihanan aurinkoisessa säässä, ihastellut syksyyn valmistautuvaa luontoa, lähtenyt kauppaan ostamaan inkivääriä ja sitruunaa potilaalle, palannut kaupasta edellämainittujen lisäksi uusien kenkien, tuulipuvunhousujen ja kosteusvoiteen kanssa (tarjoushaukka ilmoittautuu), käynyt testaamassa uuden Body Pump-ohjelman ja tuijottanut Netflixistä Stranger Thingsin kakkoskautta, jolle uskalsin vihdoin antaa uuden mahdollisuuden ykköskauden aiheutettua järkyttäviä painajaisia. Ei hassumpi sunnuntai!

Juuri kun viime postauksessa mainostin meikittömyyttä, niin nyt olisi sitten vuorossa muutamat uusimmat suosikit meikkipussistani. Suurimman osan näistä ostin itse asiassa jo alkukesästä Portugalista, mutta oon päässyt kunnolla testailemaan niitä vasta viime viikkoina, kun on tehnyt mieli taas meikata.

IMG_4896_Fotor

Benefit Hoola-aurinkopuuteri: Olin kuullut tästä tuotteesta niin paljon hyvää ja Sephoraan päästessäni päätin, että tämä lähtee ainakin mukaan. Aluksi olin vähän epävarma puuterin semipienestä koosta semikalliiseen hintaan nähden, mutta oon huomannut tän olevan kyllä tosi riittoisa! Sävy on just täydellinen, oranssin sijaan kivan viileä, ja mattaisuudesta tykkään myös.

Benefit Dandelion Twinkle-korostuspuuteri: Oon vähän laiska käyttämään highlighteria, se ei todellakaan kuulu miun perusarkimeikkiin. Lissabonissa satuttiin kävelemän Benefitin liikkeen ohi, ja pakkohan sinne oli poiketa... Oli muuten ihan mielettömän kaunis liike! Siellä testasin huvikseni tätä korostuspuuteria kämmenselkään ja koko loppupäivän tuijottelin sen upeaa kiiltoa ja toistelin vaan Miikalle että "kato nyt miten hieno tää on". Joo.o, oli Miikan mielestä kans tosi hieno :-D Yön yli ajatusta kypsyteltyäni kävin sitten seuraavana päivänä hakemassa sen mukaani, ja pakko kyllä sanoa, että tuon sävy on niin kaunis!

IMG_5039_Fotor

Too Faced Born This Way-peitevoide: Ai että tykkään näistä Sephoran matkakokoisista tuotteista! Hirmu käteviä, kun haluat testata jotain tuotetta, muttet kuitenkaan maksaa täyttä hintaa täysikokoisesta pakkauksesta. Tän peitevoiteen suhteen tilanne oli juurikin tämä, en raaskinut ostaa normaalikokoista putkiloa, mutta kassajonossa bongasin tän pienemmän koon, ja nappasin sen koriini. Oon kokeillut tätä vasta muutaman kerran, mutta oon kyllä tykännyt tän sävystä ja peittävyydestä, voisin jopa ostaa sen isommankin koon tästä seuraavalla kerralla!

Too Faced Melted Matte-mattahuulipuna: Nestemäiset, nudet huulipunat on miun heikkous. Ostin tän huulituotteen sävyssä Sell Out, ja tuo sävy on just täydellinen, hieman punertava nude! Plussaa myös erinomaisesta kestävyydestä, moniin samantyylisiin verrattuna tää pysyy huulilla tosi hyvin.

IMG_5023_Fotor

Lumene Natural Perfection CC-voide: Oon aiemmin ollut vähän skeptinen CC-voiteiden suhteen, sillä en oo kokenut niiden olevan tarpeeksi peittäviä omalle epätasaisen väriselle iholleni, mutta mainoksen uhrina päätin kuitenkin antaa tälle mahdollisuuden. Kokeilin tätä ensimmäisen kerran joskus keväällä, enkä silloin oikein lämmennyt sille, mutta kun kasvot sai kesän aikana vähän väriä, niin tää alkoi tuntua ihanan kevyeltä vaihtoehdolta meikkivoiteen sijasta. Oon käyttänyt tätä myös pohjustusvoiteena meikkivoiteen alla, ja mielestäni toimii siinäkin aika hyvin. Kyseessä on todella kevyt, ihon sävyyn sulautuva tuote, joka tasoittaa ja kosteuttaa ihoa. Suojakerroinkin löytyy!

Urban Decay All Nighter-meikinkiinnityssuihke: Tähänkin tuotteeseen oon törmännyt sosiaalisessa mediassa vähän siellä sun täällä, ja monet on kehuneet sitä. Uuden kiinnityssuihkeen käyttö ensimmäistä kertaa on aina yhtä kutkuttavaa: peiliin tulee vilkaistua tavallista useammin ja syynättyä, että kestääkö se meikki vai ei. Tästä suihkeesta oon kyllä tykännyt kovasti ja todennut, että meikki kyllä pysyy huomattavasti paremman näköisenä päivän ajan. Tuoksu tosin ei ole yhtä hyvä kuin MACin Prep+Prime Lavender-suihkeessa, mutta meikki taas kiinnittyy tällä miun mielestä paremmin, ja sehän se pääasia on.

IMG_4917_Fotor

Too Faced Better Than Sex-ripsiväri: Tämä ripsari on saavuttanut jo jonkinasteisen kulttimaineen, ja Albufeirassa Sephoraan astellessani marssin ensimmäisenä hakemaan tän tuotteen hyppysiini. Olin halunnut niin pitkään testata tätä! Ja niinhän siinä sitten kävi, että heti ensimmäiset vedot ripsiin vetäessäni olin aivan myyty. Tää on aivan supertuote, ja toimii ainakin omissa ripsissäni juuri niin kuin täydellisen ripsarin kuuluukin. Iso suositus, tätä ei todellakaan hehkuteta turhaan!

IMG_0014

NYX Soft Matte Lip Cream sävyssä Leon: Soft Matte Lip Creamit on jo moneen kertaan hyväksi todettuja, arkimeikissä erinomaisesti toimivia huulituotteita, ja tää Leon-sävy on ihana, hieman ruosteenpunaiseen taittava tumma nude. Me likes!

MAC Matte Lipstick sävyssä Yash: No viimein oon saanut tän huulipunasävyn meikkipussiini! Viime talvena Helsingin Sokoksen myyjä etsi miulle tätä sävyä heidän valikoimastaan varmaan vartin verran, eikä sitä silloin heiltä löytynyt, mutta se jäi kummittelemaan mieleeni, ja Lissabonin lentokentän Tax Freessä siihen törmätessäni oli pakko napata se mukaan. Taas yksi aivan täydellinen nuden sävy, tykkään tästä niin paljon!

Sephora #Lipstories-huulipuna sävyssä Tan Lines: Pakko myöntää, että saatoin ehkä ostaa tän huulipunan vähän tuon söpön pakkauksen ja sävyn kesäisen nimen takia :-D Mutta hei, on tää kaiken hyvän lisäksi vielä nudekin! Suosin yleensä aina mattahuulipunia, eikä meikkipussistani taida löytyä yhtäkään huulikiiltoa, mutta tää Sephoran puna on ihan himpun verran kiiltävä, ja se näyttää itse asiassa ihan kivalta. Pysyvyydeltään tää ei oo ehkä ihan huippuluokkaa, mut se ei haittaa, sillä tuotteen huulirasvamaisuuden ansiosta tätä on helppo lisäillä päivän mittaan.

IMG_4834_Fotor

Too Faced Sweethearts-poskipuna sävyssä Sparkling Bellini: Poskipuna on tän kuluneen vuoden aikana lunastanut paikkansa miun arkimeikissä, se tuo niin kivasti väriä kasvoille. Tässä poskipunassa on kolme ihanaa, kimaltelevan persikkaista sävyä, jotka vaihtelee lämpimän oranssista viileämpään pinkihtävään. Oon tykännyt tästä poskipunasta hurjan paljon, eikä tuo pakkauskaan nyt mistään rumimmasta päästä ole...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm