14. lokakuuta 2018

LOKAKUUN LÄMPÖAALTO

IMG_0017 IMG_5334_Fotor IMG_0016 IMG_5350_Fotor IMG_5276_Fotor IMG_0018

Tervehdys sunnuntai-iltaan! Mites on viikonloppu mennyt? Meillä on ollut ihan superkiva viikonloppu, vaikkei ollakkaan mitään kummoista tehty. Tai ehkä just siksi. Ollaan pitkästä aikaa nautittu vapaasta viikonlopusta ihan kotioloissa ilman suunnitelmia ja aikatauluja, ja vaikka vähän velvollisuuksiakin on pitänyt hoitaa, suurimmaksi osaksi ollaan vaan otettu iisiä.

Treenaamassa ollaan tottakai käyty, se kun toimii yhtenä parhaista rentoutumiskeinoista ainakin itselleni, ja perjantaina käytiin hektisen työpäivän päätteeksi vetäisemässä pikainen rinta-hauis-setti, kun taas eilen paukuteltiin enkkoja jalkatreenissä. Tänään onkin sitten vietetty aktiivista lepopäivää kävelylenkkien merkeissä, sillä koko päivän on ollut aivan mieletön sää! Ihan kuin tuossa upeassa ruskan väriloistossa ei olisi vielä tarpeeksi, niin nyt ollaan saatu nauttia myös ihanasta auringonpaisteesta ja vuodenaikaan nähden uskomattomista lämpötilalukemista. Takin sai jättää kotiin ja iltapäivällä istuin tunnin verran meidän ranskalaisen parvekkeen oven raossa lukemassa t-paita päällä. Lokakuun puolivälissä, ihan kreisiä!

Viikonloppuun on mahtunut myös mm. pitkiä yöunia, täydellisen kamelinruskean kaulahuivin metsästystä (tuloksetta), kiinalaisen ravintolan lounasbuffet anopin kanssa, Ellinooran ja Pyhimyksen Honey-version luukuttamista sekä lempparisarjoja ja herkuttelua. Nyt meidän sunnuntai-ilta jatkuu viimeisimmäksi mainituissa merkeissä, jääkaapissa on nimittäin rocky road tekeytymässä... Tällaiset rentouttavat kotoiluviikonloput tulee kyllä välillä niin tarpeeseen, nyt on akut ladattuna ja auringosta imetty energiaa uuteen viikkoon. Toivottavasti teilläkin, ihanaa illanjatkoa kaikille ja nautitaan hei tästä upeasta syksystä vielä kun voidaan!

PS. Lämpöaallosta huolimatta oli pakko vetää pipo päähän näitä kuvia varten, sillä edellisestä kampaajakäynnistä on vierähtänyt taas aivan liian pitkä aika ja tyvikasvu on kohta siinä pisteessä ettei sitä saa pipollakaan piilotettua... Heti kunhan saan syksyisin oireilevan, tällä hetkellä superkuivan päänahkani vähän parempaan kuntoon, niin marssin kyllä suorinta tietä kampaajan penkkiin!

PPS. En tiedä miksi, mut miulle tulee jotenkin ihan yläasteaikainen tyylini mieleen näistä kuvista. Tuo vähän verkkapukua muistuttava asu on myöskin viimeviikkoinen löytö Zarasta, ja nyt näette tositoimissa myöskin ne mainitsemani ysärilenkkarit. Eiks ookkin kivat?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm