8. joulukuuta 2018

KOSMETIIKKAA JA KAMERAJUTTUJA

Ai että, kylläpä tuntuu vapaa viikonloppu pitkästä aikaa ihanalta! Eilen töistä päästessäni ja 8 päivän työputkea lopetellessani oli kyllä perjantaifiilis taas huipussaan, ja viikonloppu starttasi mitä parhaimmalla tavalla: töiden jälkeen hiki pintaan ja aivot narikkaan Body Pumpissa, ja sen jälkeen kotiin rentoutumaan loppuillaksi tortilloiden, irtokarkkien ja uusimman sarjasuosikkimme pariin. Aloitettiin tällä viikolla katsomaan C-Moresta jännärisarjaa Totuus Harry Quebertin tapauksesta, ja se on kyllä tempaissut meidät täysillä mukaansa. Sarja perustuu Joël Dickerin menestyskirjaan, jonka olen jo pitkään halunnut päästä lukemaan, ja vaikka juoni onkin nyt tullut tutuksi ja pian myös loppuratkaisu, niin haluan kyllä ehdottomasti lukea kirjankin vielä joskus.

Olin suunnitellut käyttäväni lyhyen valoisan ajan päivästä hyödykseni tänään, kun olin vihdoin vapaalla, räpsimällä kuvia postauksia varten, mutta kuinkas kävikään... Kaivoin kameran muutaman viikon tauon jälkeen kaapista, ja huomasin heti, että kuvatessa kamera ei suostu tarkentamaan. Tuskailin sen kanssa hetken aikaa, kokeilin eri kuvauskohteita ja vaihtelin asetuksia ja objektiiveja, mutta turhaan. Tarkennuspisteistä vain vasemman reunimmainen toimii joten kuten, joten valitettavasti uskollinen kameravanhukseni taitaa olla tullut tiensä päähän... On se kyllä moitteettomasti palvellutkin nämä vuodet, ostin tämän Canonini nimittäin jo 10 vuotta sitten, ja oon räpsinyt sillä varmasti satoja tuhansia kuvia. Uuden kameran hankinta taitaa nyt kuitenkin olla väistämättä edessä, sponsoreita otetaan vastaan...

Päivän surkean kuvasaldon joukosta löytyi kuitenkin pari otosta, joissa tarkennus oli edes jollain tasolla mukana, joten tässäpä nyt muutama viimeaikainen kosmetiikkasuosikkini!

IMG_6047_Fotor IMG_6006_Fotor

Urban Decay NAKED Heat-luomiväripaletti. Olin haaveillut tästä paletista jo jonkin aikaa ja käynyt tasaisin väliajoin hiplailemassa sitä Sokoksella, kunnes pari viikkoa sitten tarjouksen innoittamana sain vihdoin kiikutettua sen kassan kautta kotiin. Tässä on omaan makuuni aivan täydellinen värimaailma, ei yhtäkään turhaa sävyä, ja ensitestailujen jälkeen on myöskin pakko kehua noiden sävyjen pigmenttisyyttä, joka on aivan huippuluokkaa! Tykkään myöskin siitä, että paletin sävyjä on helppo miksailla keskenään, ja paletista löytyy sopivasti sekä mattaa että glitteriä.

IMG_6106_Fotor IMG_6110_Fotor

Lumene Nordic Chic Liquid Matte Lipstick sävyssä 06. En oo aiemmin omistanut varmaan yhtäkään Lumenen huulituotetta, mutta tästä tuli heti miun go to-huulipuna! Sävy on aivan ihana ruskea nude, ja tää myös pysyy hyvin paikallaan, tuntuen kuitenkin huulissa tosi kevyeltä. Iso suositus!
NYX Suede Matte Lipstick sävyssä Free Spirit. Tätäkin oon käyttänyt viime aikoina paljon, nudet huulipunat kun on se oma juttu. Tässä on tuohon Lumeneen verrattuna punertavampi sävy, ja tykkään tänkin punan keveydestä huulilla.
NYX Lip Liner sävyssä Nude Beige. Pitäähän huulipunien alle olla myös täydellisen sävyinen huultenrajauskynä! Läheskään aina en käytä rajauskynää, mutta silloin kun edessä on pitkä päivä ja tarvitaan extrapysyvyyttä, väritän huulet kauttaaltaan tällä rajauskynällä.
NYX Sculpt & Highlight Brow Contour sävyssä 01 Blonde/Ivory. Löysin tän kulmakynän muutama kuukausi sitten alelaarista, ja sen jälkeen se on ollut yksi arkimeikkini kulmakivistä. Tuota kynän toisen pään vaaleaa korostussävyä en ole juurikaan käyttänyt, sillä se on omalle iholleni liian vaalea, mutta tuo kulmaväri taas on just oikeansävyinen viileä vaaleanruskea. Tykkään tällaisista "rullattavista" kulmakynistä, niin helppoja ja käteviä!

Nyt miun lauantai-ilta taitaa jatkua kameravaihtoehtoja vertaillen, taustamusiikkina mikäs muukaan kuin futispelin selostus... Rentoa viikonloppua, tyypit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm