18. elokuuta 2013

new in

Hei vaan kaikille! Paluu arkeen on tapahtunut ja tällä viikolla on ollu jo melko syksyinen fiilis. Ihme kyllä se ei ees suuremmin haittaa minuu, vaan tuntuu että abivuosi taitaa sittenkin tuoda mukanaan myös paljon kivoja juttuja (ja nyt en puhu kirjotuksista...). Nyt isken tähän kuitenkin kuvat vielä muutamista uusista jutuista, joita tarttui mukaan esimerkiks viime viikonloppuna Kuopion Matkuksesta!

032
Nää treenishortsit oli kyllä todellinen löytö ja vieläpä ihan täältä Savonlinnan Intersportista! Oon ettiny tämmösiä pitkään ja on nuo kyllä kivat. 181 078 147
Myös mustat peruskorkkarit on ollu ostoslistalla jo ties miten pitkään ja kun löysin nää yksilöt Biancon alehyllystä, en voinu jättää näitä sinne. Nää on melko korkeet mutta silti hyvät jalassa enkä malta oottaa että pääsen käyttämään näitä, vaikka oonkin nuo jalassa lievästi sanottuna pitkä... :-D 262 cubus 243 new yorker, cubus 418
h&m
516
Tuo shamppanjanvärinen yksiolkaiminen mekko hyppäs miun silmille Vilassa ja vaikken nyt varsinaisesti mekko-ostoksilla ollukkaan niin olihan tuo sen verran kiva että raahasin sen sovituskoppiin... Ostopäätöksen tekemistä ei yhtään helpottanu se, että löysin saman mekon korallin värisenä alerekistä... Vilan ihana myyjä huomas selvästi miun ahdistuksen ja valinnanvaikeuden ja lupas miulle molemmat mekot aika kivaan yhteishintaan! Ja nyt ne on sitten molemmat miun :-) 223
Tän malliset aurinkolasit oli kutkutellu minuu koko kesän ja nyt vihdoin sattu sopivanhintaset kohdalle, 2.95 ei paljoa lompakkoa syöny. 450

Kuulin muuten ettei kaikille oo ilmeisesti tullu Bloggeriin ilmotusta tuosta miun edellisestä postauksesta? Kommenttimäärästä päättelin myös ettei se oo välttämättä näkyny teille, onko näin? Jos ette oo lukenu niin jatkakaa siis vaan rullaamista alaspäin! :-) Mie taidan jatkaa iltaani vielä tuon vikassa kuvassa näkyvän kivan kaverin kanssa......... Leppoisaa sunnuntai-iltaa kaikille!

32 kommenttia:

  1. Mistä nuo aurinkolasit on ostettu? :-)

    VastaaPoista
  2. kuinka pitkä oot sitten ilman korkkareita? :D

    VastaaPoista
  3. Mistä noi ihanat neuleet on? ❤ Ja varsinkin toi valkoinen, missä on isoa palmikkoa?

    VastaaPoista
  4. Sun blogi on niiiin ihana, oot jotenki aina niin aurinkoine ja ilonen! :D <3

    karo-liinan.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos paljon ihanasta kommentista! :-)

      Poista
  5. oikeest pakko sanoo et ihan täydelliin kroppa sul! ja ihanii vaatteit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. höpöhöpö mikään täydellinen oo! mutta kiitos kuitenkin.. :--)

      Poista
  6. vähänkö kivoi noi mekot :o! ja varsinki toi korallin värine sopii sulle tosi hyvin :-)

    http://onceuponatime-emmis.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. miekin tykkään noista tosi paljon, kiva kuulla että sopii! :-)

      Poista
  7. Noissa mekko kuvissa näytät siltä että oisit raskaana :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aijjaa, nice.. :-D no mutta älä huoli, en ole raskaana!!

      Poista
  8. oi että oot ihanan hoikka :-) itsekkin olin ennen (tai olen nykyäänkin, mutta käytän epillereitä jotka on saanut mut paisumaan tosta just pömppiksen kohtaa...) voi että on muuten ihanat alusvaatteetkin :) ! haluaisin itsekkin käyttää tuonlaisia mutta oon tuominnut heti että en stringejä käytä vaikka en sellaisia omista mutta ajattelisin että ne on epämukavat :o? ja sitten kun urheilen paljon niin onko sulla kokemusta onko ne paremmat urheiluun vai normaalit? se on tosi ärsyttävää ku kireistä treenihousuista näkyy pikkareiden rajat.... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ite käytän stringejä tai hipstereitä just siitä syystä ettei näy ne raivostuttavat pikkuhousujen rajat housuista läpi ja niihin kyllä tottuu tosi nopeesti, eli ei ole käytössä ollenkaan epämukavat :-) urheillessa käytän siis stringejä yleensä myös!

      Poista
  9. hakkaan sut koska alusvaatteet pls

    VastaaPoista
  10. wou ihana kroppa !!!

    VastaaPoista
  11. oi että kivoja ostoksia! saanko kysyy että treenaatko vaan salilla vai lenkkeiletkö säännöllisesti tai jotain muuta?:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tottakai saat kysyy :-) treenaan salilla 4-6 kertaa viikossa ja lenkkeilen myöskin, yritän ainakin kerran viikkoon käydä lenkin juoksemassa!

      Poista
  12. Paljon noi sortsit oli? Eka kuva :)

    VastaaPoista
  13. wou kuin hyvässä kunnossa oot o: ! voisit alkaa kertomaan reenivinkkejä blogin puolella se ois tosi jees tämmöselle reenaamista alottelevalle :-)

    http://melkeinleijona.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei nää kuvat kyllä oikeestaan kerro miun kunnosta hirveesti.. :-D treenipostausta on kyllä tulossa heti kun saan sellasen aikaseks tehdä, mutta en usko että osaan hirveesti treenivinkkejä antaa.. :o katellaan!

      Poista
  14. Täällä toinen pitkä ja korkeita korkkareita suosiva, itse tosin 175cm. Jo 5cm korko, niin olen 180. :D Mut ihania ostoksia, varsinkin noi ekan kuvan shortsit, tosi kivat! Ja upeet noi mekot, passaa sulle ku nenä päähä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiva että löytyy muitakin! :-D kiitos, kiva kuulla!

      Poista
  15. olis kiva jos voisit tehä postausta sun unelmakropasta :) ois kiintoisaa nähä sun visio aiheesta!:)

    VastaaPoista
  16. oiii ihania vaatteita! varsinki noi mekot :))

    VastaaPoista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm