2. marraskuuta 2013

hello november

IMG_4471 IMG_4312 IMG_4579 IMG_4424 IMG_4244 IMG_4343 IMG_4377 IMG_4489

Heipsan! Tulin pikasesti moikkaamaan teitä muutamien viimeviikkoisten kuvien kanssa, joissa vilahtaa esimerkiks miun uus talvitakki sekä parit uudet farkut. Takki on Carlingsista, punaset (ei pinkit niin ku kuva antaa olettaa..) farkut Vilan alennusmyynneistä ja nuo perusfarkut Bikbokista. Lomat lomailtiin jo viikko sitten ja tää viikko on hurahtanu vauhdilla, marraskuun puolella ollaan jo. Tänä vuonna marraskuu ei tunnu ihan niin pahalta kuin joskus on tuntunut, koska tiedossa on jotain kivoja suunnitelmia.. Ja kunhan tästä kuukaudesta on selvitty, onkin jo melkein aika lähteä etelään lämmittelemään! Tällä hetkellä miun mieli on myös vähän parempi siitä syystä, että miun koko syksyn kestänyt paha ihottuma ja allergiaoireet alkaa vihdoin helpottaa :-) Ette usko miten mukavaa on kun ihoa ei tarvii rasvata puolen tunnin välein, naamaa uskaltaa jopa vähän meikata ja olo on muutenkin paljon terveempi! Mutta nyt miun täytyy lopetella näitä höpinöitä, koska pitää lähteä kuskiksi muutamalle kaverille ja sitten vois käydä tekemässä lauantai-illan kunniaks hyvän treenin.. Kivaa viikonlopun jatkoa kaikille!

18 kommenttia:

  1. On sulla kyllä upeet silmät! :)

    VastaaPoista
  2. hei mikä malli toi kone on?:) samsung..?:D

    VastaaPoista
  3. kiva et sulla on iho parantunu (-: itellä on kans just toi sama probleema, eikä loppua näy...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi että, tunnen tuskasi :-( toivottavasti siullakin alkaa helpottaa!

      Poista
  4. Ihana takki<3 mistä se on? :)

    VastaaPoista
  5. Voi vistit, kun sun blogi on ihana! Tulin pitkästä aikaa katteleen, kun viimeks lueskelin tätä sillon useempi vuosi sitten, ku oltiin kirjekavereita :)

    http://lkatja.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiva kuulla että oot eksyny tänne pitkästä aikaa! :-) voisin käydä lueskelee siun blogia myös, en oo siellä aikoihin käyny myöskään :-D meidän kirjekaveruudesta on jo vähän aikaa...

      Poista
    2. Niinhän siitä on, varmaan 5 vuotta.. Hui, kun aika menee nopeesti! Liityin muuten sun lukijaks, tossa jonkun aikaa sitten!

      Poista
    3. no älä muuta sano, niin menee! :-D

      Poista
  6. Ooks käytelly dr denimeitä? Onks ne kestäny sulla hyvi? Ja mitä tykkäät noista superflexeistä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oon käyttäny muutaman vuoden vain ja ainoastaan dr denimeitä ja pakko myöntää että eihän ne mitkään paraslaatuiset housut ole.. mutta niin mukavat jalassa! :-D nuo superflexit on mukavaa vaihtelua ja vaikuttaa parempilaatuisilta ku denimit :-)

      Poista
  7. Vitsi toi sun ossi pikkuveli on ihana! <3 Ihana tyyli ja tosi komee:)

    VastaaPoista
  8. Tunteeks sun pikkuveli tai sä jotenkii se Highfive for Highlife Ennin? :D Mä näin niitä nimittäin joskus kun olin Savonlinnas käymäs ja sillä Ennillä on niistä yhteiskuva instas? Ja tosi kiva blogi sulla, minkä ikänen se sun pikkuveli on? Näin sitä BoardExpoilla, tais kuulla kun kuiskittiin että "toi on se Ellin pikkuveli" :D On muuten paljon söpömpi vielä luonnossa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ossi ja Enni on kavereita joo! Ossi on siis -97 syntynyt ja se mainitsikin että jotkut oli sen tunnistanu siellä expoilla :-D

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm