2. maaliskuuta 2014

my new yellow jacket

IMG_6867 IMG_6000 IMG_6973 IMG_6927 IMG_6977 IMG_6851

Eksyin reilu viikko sitten kattelemaan Junkyardilta kevättakkeja ja tää keltanen yksilö kiinnitti miun huomion. Tajusin, että ensinnäkin miulta puuttuu keltanen takki ja toiseks että keltanen takkihan ois aika kiva. Löysin tuon saman takin vielä vähän edullisempaan hintaan Stylepit-nimisestä nettikaupasta ja sehän oli menoa. Oon tosi tykästyny tuohon takkiin ja ootan innolla vähän lämpimämpiä kelejä, että pääsen käyttämään tuota!
Tähän viikkoon kuului monta muutakin kivaa juttua tuon takin lisäks. Pääsin vihdoin ihotautilääkärille miun atooppisen ihon takia ja ens viikolla alotan valohoidot, jotta tää iho saatais edes vähän parempaan kuntoon näiden kevätkuukausien ajaks. Kesällähän aurinko toimii taas parantajana, mut sinne on vielä vähän aikaa... Onko kellään teistä kokemusta tuosta valohoidosta?
Ens viikko oiskin sit lukuloman viimeinen, en voi käsittää mitä vauhtia nää lukemiseen tarkotetut viikot on menny... Miun on myönnettävä että aluks olin ihan hurmiossa siitä miten paljon on aikaa tehä kaikkee, mut tällä viikolla oon päässy varsinkin psykan kanssa ihan hyvään vauhtiin. Huomenna jatkuu onneks myös psykan kertauskurssi koululla ja siitä on kyllä paljon hyötyä! Mut nyt taitaa olla miun aika kuitata tältä kertaa ja jatkaa iltaa HIMYMin parissa. Kivaa sunnuntai-illan jatkoa kaikille!

20 kommenttia:

 1. oi HIMYM <3 viikon saikulla katottu viis tuottaria... hups! niin ja supersiisti takki, ihanaa ku ihmiset käyttää värejä, ku ite oon jotenki aika arka niiden käytössä, joka on aikas tyhmää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. viis tuottaria viikossa, aikamoinen maraton! :-D mut himym on kyllä huikee, eihän siitä mihinkään pääse... miullakin on kaikki takit ollu oikeestaan mustia ja ruskeita mut nyt päätin kokeilla jotai vähä pirteempää! :-)

   Poista
 2. Ihanan pirtsakka takki. Sopii sulle tosihyvin! (--:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva kuulla että sopii! :-)

   Poista
 3. Miun äiti on käyny niissä valohoidoissa psorin takia ja sillä autto ainakin! Se ruskettukin siinä hommassa vähäsen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mahtavaa kuulla että on auttanu siun äidillä! :-) toivottavasti toimis miullakin eikä se rusketus oo kyllä yhtään pahasta :-D

   Poista
 4. aivan mielettömän ihana takki ja sopii sulle mielettömän hyvin! ♥
  mihi haet lukion jälkeen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos paljon! :--) kerron noista hakujutuista vähän lisää sit myöhemmin kun ne on miulle itellenikin vielä vähän auki (ja huomennahan tosiaan alkaa se haku, heh...). alat mitkä kiinnostaa on amk-puolelta sosiaali-ja terveysalan hommia!

   Poista
 5. Ite kävin just ennen ku vuosi vaihtu niin tossa valohoidossa. Ekat pari kolme kertaa meni ihan hyvin, mutta sitte muistaakseni sen neljännen kerran jälkeen mulle tuli aivan järkyttävä päänsärky, särkylääkkeetkään ei tehonnut siihen ja se kesti kaks päivää. Mulla ei koskaan oo migreeniä ollu, mutta toi valohoito tais laukasta sen.. :/ Mutta valohoito ei kaikille sovi, niin mä vaan oon sitten se yks niistä :D Plus mä paloin siinä parin minuutin sisällä myös :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aijjaa, no voi harmi! :-/ miullakaan ei oo ikinä migreeniä ollu joten toivotaan ettei tuo valohoito nyt laukase sitä miun tapauksessa... ois nimittäin ihan kiva löytää joku hoitokeino joka auttaa! mutta tottahan se on ettei kaikille tuo valohoito sovi, toivottavasti siulla sit joku muu hoitomuoto toimii :-)

   Poista
 6. itekki käyn just atooppisen ihon takia valohoidossa tällähetkellä ja se auttaa oikeesti niihin ihottumiin! ja mä rusketun auringossaki kesäisin tosi hyvin ja samoin on ton valohoidon kanssa et sillä saa oikeesti ihan tosihyvän rusketuksen pintaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hienoa kuulla että on auttanu siulla! :-) miekin rusketun kesäisin helposti enkä yleensä pala, ja täytyy myöntää ettei rusketus haittais kyllä yhtään ;-) päinvastoin se on ihan toivottu sivuvaikutus!

   Poista
 7. Mie kävin valohoidossa pari vuotta sitten just atooppisen ihottuman taki ja se tehos tosi hyvin :--) Kävin siellä siis vuoden ja se autto vielä senkin jälkeen et seuraavana vuonna ei ollu niin paljon sitä ihottumaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kuulostaapa hyvältä, kiva että se on siulla auttanu noin paljon :-) täytyy toivoa että tepsis miullakin, nyt on vasta kaks hoitokertaa takana niin paha mennä vielä sanomaan että miten hyvin toimii.. :-)

   Poista
 8. voi vitsi ku sul on ihanan väriset silmät! :*

  VastaaPoista
 9. Oot ihan älyttömän kaunis!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva jos oot tuota mieltä, kiitos! :-)

   Poista
 10. Voisitko tehä sellasta treenipäiväkirjaa tänne?:) esim aina yhen viikon treenit et mitä oot tehnyt ja jotain kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pitää harkita tuota :-) itelläni ei periaatteessa oo mitään sitä vastaan, mut en haluu itelleni semmosta mainetta että yrittäsin olla joku fitness bloggaaja.. xd mutta voin kyllä sillon tällön kirjotella tänne treeneistä enemmän jos se kiinnostaa!

   Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm