17. helmikuuta 2014

kuulumisia ja reissukuvia

Miulta oli jäänyt koneen kuvatiedostoihin pyörimään muutama valmiiks muokattu kuva miun ja äitin joulukuiselta Las Palmasin reissulta ja päätin nyt laitella niitä miun höpinöiden kaveriksi. En tosin tiedä lukeeko näitä miun höpinöitä enää ees kukaan, mut iteppähän oon päästäny tän blogin lähes kuolemispisteeseen... :-D Nyt miulla alkoi kuitenkin lukuloma, jonka aikana ois tietysti tarkoitus keskittyä valmistautumaan ylioppilaskirjotuksiin, mut toisaalta se avaa myös mahdollisuuden ottaa kuvia valosankin aikaan.. Penkkareita juhlittiin tosiaan viime viikolla ja kuvasaldoa siltä päivältä on valitettavan vähän, silloin tuli keskityttyä johonkin ihan muuhun kuin kuvailuun! Nyt on kuitenkin juhlat juhlittu ja edessä on iso luku-urakka, johon mie ja Katri hankittiin pari viikkoa sitten vähän motivaatiota varaamalla toukokuulle matka Kosille. En oo käynyt Kreikassa ikinä, joten tosi kiva päästä käymään sielläkin ja ottamaan varaslähtö kesään! Toivottavasti saatais myös vähän rusketusta ylioppilasjuhliin (jos nyt sellaiset tänä keväänä tulee)... Nyt kysyisinkin teiltä lukijoiltani: onko teistä kukaan ollut Kosilla toukokuussa ja onko säät suosineet? Onko teillä antaa jotain matkavinkkejä meille? :-)

IMG_5327 IMG_5695 IMG_5631 IMG_5561 IMG_5641 IMG_5271 IMG_0005  IMG_5420 IMG_5373 IMG_5467

11 kommenttia:

  1. Ai että, Las Palmas! Tuttuja maisemia parin vuoden takaa, kelpaisi kyllä joku lämpömatka tähän väliin :)
    On aina niin ihanaa, kun on joku reissu mitä odottaa, tuo teidän Kosin matka kuulostaa hyvälle tsempparille kevään ajaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Las Palmas on kyllä ihana paikka ja lähtisin sinne takasin koska vaan :-) ja oon ihan samaa mieltä siun kanssa, matkan odottaminen on lähes yhtä ihanaa kuin se itse matka... ja tuo Kosin matka toimii nimenomaan tsempparina :-)

      Poista
  2. tää ei oo mikään mainos mutta annika oon blogissa oli kesän lopussa paljo juttua kosista kun he siellä kävivät :) vinkkejäki löyty

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oon aika paljon lukenutkin niitä Annikan matkapostauksia heidän Kosin reissustaan! :-)

      Poista
  3. en oo ikinä ollu kosilla, mut kreetalla ja rodoksella molemmissa toukokuussa ja kreikka on aivan ihana siihen aikaan vuodesta! ku ei oo vielä ihan tukahduttavan kuuma, mut silti tositosi lämmin ja ihana sää ja vesikin on lämmintä ja äää nyt mullekki tuli kauhee matkakuume! :D ihan varmasti motivoi tollanen matka ennen kirjotuksia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi miten kiva kuulla! :-) täytyy myöntää että kyllä tuon matkan odottaminen tuo vähän piristystä vähän kevääseen... matkakuumeeseen auttaa vaan matkan varaus, joten eikun vaan reissua suunnittelemaan! ;-)

      Poista
  4. niin kauniita kuvia! oot ihan huippu kaunis(:
    vähän erillainen blogi mutta tuossa:
    http://kasettikirjasto.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Kos tuohon aikaan on omasta mielestäni ihan TÄYDELLINEN! Lämpöä riittää, ei ole tukahduttavan kuuma, vesi on lämmintä, uskomaton sää (aurinkoa meillä oli kokoajan, en nähnyt pilveäkään tuolloin) ja se kun kaikki on juuri puhjennut vihreyteen ♥ Voi vitsit, taitaa tulla mullekkin lähtö tänä vuonna Kosille uudestaan. Upea saari! Suosittelen ehdottamasti ottamaan sellaisen venereissun, jolla vieraillaan saarilla. Ja raflat Kosilla, ihan törkeen hyviä. En tainnut syödä viikon aikana yhtäkään huonoa ruokaa vaikka joka päivä eri rafla. Ja kannattaa vuokrata pyörät, niillä on helppo ajella ja tutustua saareen (suosittelen sinne sun tänne ajelua, löydettiin ihan uskomattomia rantoja, rafloja ja maisemia sillä tavalla! Kartta ja vettä vaan mukaan niin selviää takaisin), Kreikassa kun vasta 21v saa vuokrata auton/skopon. Ja tosi ihania kuvia! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiva jos siulla on noin hyviä kokemuksia Kosista, kuulostais siltä että ollaan valittu loistava kohde! :-) tuosta kolmen saaren veneretkestä oon kuullu ja lukenu paljon hyvää ja semmoselle ollaan kyllä ehdottomasti menossa. Katri on käyny aikasemminkin Kosilla eli hänelle tuttu paikka on kyseessä. kiitos siulle kivasta kommentista ja lomavinkeistä, ja eikun vaan matkaa varaamaan! :-)

      Poista
  6. oii aivan ihania kuvia :-) nyt iski ihan kauhee matkakuume!

    http://eeerikanblogi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyllä noita kattoessa iski itsellekkin pieni kipinä päästä sinne lämpimään jo nyt.. :-)

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm