23. helmikuuta 2014

reading and relaxing



Heipparallaa! Mie oon tässä viettäny ihanan rauhallista sunnuntai-aamua yksin kotona ja päätin tulla muutaman kuvan kanssa moikkaamaan teitä kun nyt kerrankin on aikaa. Lukuloman eka viikko on takana ja en tiiä voinko vielä kehua päässeeni vauhtiin, mutta yritetty on ja jotain varmaan opittukin. Valtavaa stressiä kirjotuksista ei ihme kyllä vielä oo ja tällä hetkellä vallitsee vaan semmonen petollinen "onhan tässä vielä aikaa"-tunne... Eiköhän se stressikin sieltä vielä ilmaannu, mut nyt nautin tästä fiiliksestä kun ei tarvitse aamuisin raahautua kouluun vaan saa rauhassa heräillä ja syödä aamupalan ja alkaa lueskella. Tänään päätin pitää lukuvapaan päivän että huomenna ois taas reippautta alottaa uusi opiskeluviikko innokkaana, saa nähdä miten käy... Nyt mie lähden katsomaan miten miun eilen tekemä pätkisjuustokakku jaksaa jääkaapissa (kyllä, Annika-O:n blogissa olleen reseptin mukaan tehty) ja maistamaan tuliko siitä hyvää. Kivaa sunnuntaita kaikille!

IMG_6605 IMG_6568
Aamupuuronkin kanssa enkkua...
IMG_6426 IMG_6469
Vähän uutta värikästä salille! Oon joskus aikasemminkin kehunu H&M Sport-vaatteita täällä, koska ne on miusta perushyviä vaatteita treenaamiseen ja etenkin hinta on kohdallaan. Itelläni ei ainakaan oo varaa ostaa pelkästään jotain Nikeä salille ja nää halpiskamppeet toimii ihan yhtä hyvin :-) IMG_6561 IMG_6645
Tilasin pari kuukautta sitten Ifolorilta vähän kuvia ja nyt nää odottaa pääsevänsä joku kaunis päivä miun seinälle. Miulla on Ikeasta ostetut magneettitaulut odottamassa myös sinne seinälle pääsemistä ja näitä kuvia laittelisin sitten niille tauluille, mut miulta puuttuu enää kivat magneetit... Saa vinkkailla kauppoja joista sais esimerkiks sellasia pyöreitä perusmagneetteja?!

IMG_6633
Uudet bikinit myöskin H&M:ltä kesää odottamaan... IMG_6383

18 kommenttia:

  1. mistä tuo ekan kuvan paita? ihan täydellinen!

    VastaaPoista
  2. onks sulla instagram :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep, minuu voi seurata siellä nimellä elliilonaa :-)

      Poista
  3. kauan se lukuloma kestää :D?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kirjotukset alkaa 10.3. äikän esseekokeella ja maaliskuun loppuun mennessä on kaikki kokeet ohi, eli periaatteessa lukuloma kestää noin 3 viikkoo mutta lukion penkillehän mie en enää palaa koko keväänä :-)

      Poista
  4. Tuntuu, että kaikki tekee nyt tota pätkisjuustokakkua :D pitäis varmaa itekki kokeilla! tuliks siitä sun hyvää :p?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo se taitaa olla muodissa nyt :-D tuli kyllä tosi hyvää, suosittelen kokeilemaan!

      Poista
  5. Voi miten sulonen pari ootte! :)

    VastaaPoista
  6. mikä sun keskiarvo oli kun pääsit peruskoulust? onks lukio ollu paljon rankempaa kun yläaste ja täytyykö aina lukea paljon enemmän?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tais olla 8,6! kyllä lukio vaatii enemmän töitä kuin yläaste ja lukemista riittää kyllä, mut en mie oo kokenu lukiota mitenkään liian raskaana. tietysti jos kymppejä tavottelis niin sais tehä aika paljon koulun eteen, mut miulle riittää seiskat ja kasit enkä oo käyttäny mitenkään hirveesti aikaa lukemiseen tai läksyihin ja on jääny aikaa muuhunki ku koululle :-)

      Poista
  7. tuo alaosa taitaapi olla vääritte päin? =( hassun muotoset muute

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ai bikinien alaosa? kyllä se on ihan oikein päin, näyttää vaan tuossa kuvassa vähän hassulta tosiaan mut päällä tuo malli on kiva :-)

      Poista
  8. oi ihanat bikiinit!!! pakko kyllä hommmata tollaset, voin kuvitella noi ruskettuneella iholla ja vielä itelläki on vaaleet hiukset nii mun mielestä sopii tosi hyvin! :) paljonko noilla oli hintaa yhteensä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. miekin oon luonu tuommosta mielikuvaa omassa päässäni :-D yläosa oli 14,95e ja alaosa oli 7,95e tai 9,95e, en oo ihan varma nyt.. korkeintaan semmonen 25 euroo yhteensä siis! :-)

      Poista
  9. Oisko mahdollista saada postausta siusta ja siun poikaystävästä? Miten tapasitte jne :-) aina on kivaa lukea semmosia rakkausjuttuja, ootte sulosia! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hmm pitää miettiä, toisaalta en haluu sotkea Miikaa tähän blogitouhuun liikaa.. mutta jos tuommosta postausta kovasti toivotaan niin mikäpä siinä :-) laitetaan korvan taakse, ja kiitos kun sanoit että ollaan sulosia! :--)

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm