10. maaliskuuta 2014

i call it magic when i'm with you

IMG_7210 IMG_7026 IMG_7053 IMG_7148 IMG_7121 IMG_7083 IMG_7159 IMG_7077 IMG_7190 IMG_7122 IMG_7039

Täällä ylioppilaskokelas nro 060, joka kävi tänään vähän kirjottelemassa äikän esseetä. Olo on ahdistunut ja huojentunut samaan aikaan. Toisaalta on kiva ajatus että puolet miun kirjotuksista on jo ohi (syksyllä ruotsi ja terveystieto, nyt äikkä), toisaalta pahimmat on vielä edessä. Fiilikset tän päiväisestä kokeesta on aika ristiriitaiset enkä uskalla arvioida minkälaisen esseen sain aikaan, mut nyt täytyy keskittää ajatukset tulevaan. Enkkuun on aikaa kolme päivää. Taisin tyhjentää tänään pääni aika totaalisesti sinne konsepteille kun tää blogitekstin kirjottaminen ei nyt yhtään lähe.. Kellokin näyttää sen verran että ois varmaan aika painua unille, jos meinasin huomisaamuna olla reippaana taas kirjojen ääressä. Voispa vaan hypätä ajassa pari viikkoa eteenpäin niin että nää kaikki tyhmät ylioppilaskokeet ois ohi. Tsemppiä kaikille kirjottajille siellä, koitetaan jaksaa nää viimeset rutistukset vielä! Nukkukaa hyvin :-)

4 kommenttia:

 1. Mistä aiheesta kirjottelit? :)
  Tuntuu kyllä ihan, että nyt vasta itku pääseekin kun tuo helpoin meni alta pois. Enkku ahdistaa ja bilsa vielä enemmän tällä suunnalla. Mitä muuta sä vielä kirjotat tänä keväänä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kirjotin siitä kakkosesta, Onko kehosta tullut harrastus? :-) mistä sie kirjotit? ja enkku tosiaan ahdistaa, sen lisäks miulla on vielä lyhyt matikka ja psyka ens viikolla... rutkasti tsemppejä siun kirjotuksiin!

   Poista
  2. Ite kirjottelin siitä "tällä matkalla löysin itseni" - otsikkovaihtoehdosta.
   .. Huokaisen helpotuksesta kun ne on vihdoin ohi, nyt vaan odotellaan ahistuksen kanssa mitä pitää käydä uusimassa. D:

   Poista
  3. mie mietin sitä vaihtoehtoa kans! :-) toivottavasti ei kauheesti tarveis uusimaan mennä... on tää kyllä hyvä tunne kun ne on ohi!

   Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm