17. maaliskuuta 2014

maanantaimietteitä ja muutama hassu kuva

IMG_0001 IMG_7354

En oo moneen kuukauteen pystyny käyttää oikein mitään muotoilutuotteita hiuksissa miun herkän ihon takia, joten olin tosi ilonen kun Sokokselle oli tullu uus hiustuotesarja, joka sopii allergisellekkin iholle! Suosittelen kokeilemaan, jos iho ärtyy tavallisista hiuslakoista sun muista, miulle tää No Nothing-sarja tuntuu sopivan hyvin :-)

IMG_7246

Käytiin viime viikolla Katrin kanssa pitkästä aikaa ottamassa vähän kuvia ja sovittiin, että skarpataan noiden kuvien ottamisen kanssa nyt kevään tullen. Ens viikosta lähtien miun kalenteri näyttääkin melko tyhjältä, joten ehkä tää blogikin saatais heräteltyä talviunilta!

IMG_0002 IMG_7364 IMG_0006

1. Käytiin äitin ja mummojen kaa naistenpäivän kunniaks ulkona syömässä sillon reilu viikko sitten. 2. Tuosta keltasesta takista on tullu kyllä ihan miun lempparitakki! Se taitaa syrjäyttää miun muut kevättakit ihan mennen tullen...

IMG_0004

1. Lämpimät kevätkelit takasin kiitos. Tänäänkin oli kyllä mukava auringonpaiste, mut pirun kylmä tuuli! Ei ois nahkatakilla pärjännyt, vaikka viime viikolla semmonen riitti helposti. 2. Tiian tupareita viettämässä tässä eräänä viikonloppuna, samispaidoissa ;-)

IMG_7284

Viimeistä viikkoa viedään kirjotusten kanssa. Omalla kohdalla jäljellä on vielä matikka (ylihuomenna, yhyy) ja psyka. Voi että miten paljon ootankaan sitä fiilistä kun perjantaina astelen sieltä salista viimestä kertaa ulos! Ennen sen fiiliksen saavuttamista edessä ois kuitenkin vielä pari tiukkaa lukemispäivää. Tänään kahlasin hirmu innokkaasti psykan kirjoja läpi kun olin ennen lukemista käyny taas valohoidossa, siitä saa nähtävästi lisää energiaa myös opiskeluun. Miun iho on parantunu tosi paljon tuon valohoitokuurin myötä ja pakko myöntää ettei siitä saatu rusketus oo tässä vaiheessa vuotta ollenkaan ikävä juttu! :-D
Nyt minuu alkaa kyllä unettaa jo niin paljon, että taidan pikkuhiljaa siirtyä petiin päin. Huomisaamuna on taas herätys valohoitoon ja sen jälkeen ois tarkotus vähän lenkkeillä Tiian kanssa ja palata sitten taas kotiin pänttäämään. Toivotan vielä kerran menestystä kaikille abeille kirjotuksiin, ja vähän myös itelleni. Hyvää yötä maailma :-)

7 kommenttia:

 1. Mukava kuulla taas sun kuulumisia!
  Onnea kirjoitusten loppurutistuksiin ja iloista kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos paljon kivasta kommentista ja onnen toivotuksista :-) iloista kevättä myös sinne suuntaan!

   Poista
 2. Mistä toi ihana nahkatakki on? (-:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on vero modasta viime kesänä ostettu! :-)

   Poista
 3. ootko tehnyt jotain erityistä postausta sun iho-ongelmista? kamppailen samanlaisten ongelmien kanssa (todella paha atooppinen ekseema) ja ois mukava kuulla sun tilanteesta ja noista hoidoista yms. :) tsemppiä vikoihin kirjotuksiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon ensinnäkin tsemppien toivotuksista, ne on tarpeen! :-) kurjaa kuulla että sielläkin taistellaan ihon kanssa, tää ei mitään mukavaa kyllä ole... en oo tehny mitään erillistä postausta miun atopiasta, koska tuntuu että höpöttelen vähän liiankin monessa postauksessa tästä ihottumasta muutenkin :-D mut jos kiinnostusta löytyy niin voin kyllä toteuttaa jonkun postauksen aiheesta, vertaistukea samoista ongelmista kärsiville :-) jaksamista ihon kanssa, kesää kohti mennään!

   Poista
 4. mitä kokoo se sun keltanen takki on?

  VastaaPoista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm