22. toukokuuta 2014

kuvapläjäys kosilta

Innostuin eilen illalla muokkailemaan lisää reissukuvia, mut loppujen lopuks innostuin niin paljon siitä muokkailusta ja kuvien kattelusta, että en huomannu ajan kulua ja yhtäkkiä kello olikin yks. En sit jaksanu enää alkaa vääntämään niistä kuvista mitään unen sekaista postausta, vaan päätin jättää sen homman suosiolla aamuun ja tässä sitä ollaan, pirteänä ja hyvin nukkuneena valmis kertomaan vähän lisää meidän ihanasta matkasta Kosilla! :-)

IMG_9175 IMG_9217 IMG_0529 IMG_0115 IMG_9301 IMG_0541

Joka kerta Kosin kaupungin keskustassa käydessä pyörähdettiin satamassa, joka oli täynnä sekä vähän hienompia purjehtimisaluksia että pieniä söpöjä kalastusveneitä. Satama oli kaunis ja vilkas paikka ja rantakatu oli meikäläisen suosikkipuiden eli palmujen reunustama. Tuolla satamassa oli myös sellanen satama-allas, jossa käytiin Katrin kanssa lähes päivittäin kattelemassa pieniä rapuja, merisiilejä, erilaisia ja -kokoisia kaloja ja yhtenä päivänä bongattiin kaks mustekalaakin!

IMG_0568 IMG_0586

Jäätelöä tuli kyllä vedettyä viikon aikana varmaan koko talven edestä. Nuo jäätelöpallothan ei maksaneet tuolla melkein mitään, 1-2 euroa valtavasta pallosta, ja kaikki maut mitä maistettiin oli niin hyviä! Parina päivänä käytiin myös vetäsemässä tuollaset vikassa kuvassa näkyvät frozen yoghurt-annokset sataman läheisyydessä, ekalla kerralla otin banaania ja nutellaa ja toisella kerralla mansikkaa ja nutellaa. Oli kyllä aivan tajuttoman hyvää ja jäätävän kokoset annokset! Se jugurttijäätelökin maistu paljon paremmalta tuolla ku mitä oon aiemmin syöny :-)

IMG_9625 IMG_9458 IMG_9398 IMG_9695

Eräänä päivänä päätettiin lähteä käymään koko päivän kestävällä kolmen saaren risteilyllä ja se oli ehkä koko reissun hauskin ja mieleenpainuvin päivä. Kosin satamasta lähti varmaan tusinan verran päivittäin laivoja tuommoselle risteilylle ja valittiin niistä vaan sattumanvaraisesti joku. Risteily maksoi 30 euroa ja siihen sisältyi lounas laivalla. Valittiin täydellinen päivä risteilylle: aurinko paahtoi koko päivän ja laivan kannella oli ihana ottaa aurinkoa pienen merituulen vilvoittaessa just sopivasti. Laiva kiersi siis kolmella saarella pienissä kylissä ja oli kiva päästä tutustumaan niihin. Risteilyn kohokohta oli tietysti kun nähtiin ihan oikeita luonnonvaraisia delfiinejä! Niistä oli tosi vaikea saada hyvää kuvaa ja paras ottamani kuva onkin tuo viimenen loisto-otos :-D Mut oli kyllä huikeeta että nuo veijarit näyttäyty meille, meitä nimittäin houkuteltiin tuolle risteilylle nimenomaan sillä että saatettais nähdä delfiinejä, ja se toteutui, jee!

IMG_9134 IMG_9091 IMG_9143 IMG_9164 IMG_9086 IMG_0323

Pakko sanoa että kreikkalaiset osaa kyllä laittaa ruokaa. Syötiin koko reissun aikana toinen toistaan parempia ruokia ja etenkin meiän vakkarilounaspaikassa saatiin mahat täyteen herkkuja joka kerta siellä käydessä. Ruoka oli myös tosi halpaa, noin hyvästä ruuasta olisin ollu valmis maksamaan enemmänkin. Kreikkalaisia ruokia on kyllä nyt jo ikävä!

IMG_0216 IMG_0156 IMG_0495 IMG_0512 IMG_0100 IMG_0480

Jos kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, niin tää vika kuva tekee kyllä sen. Tytöt superonnellisina ihanalla Kosilla

12 kommenttia:

 1. ihana blogi sulla! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos, kiva että tykkäät! :-)

   Poista
 2. Missä päin toi kosi on?:Dd rusketuitpa huimasti!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kos on Kreikan saari lähellä Turkkia :-) en osaa oikein tarkemmin selittää ku en oo aiemmin matkaillu Kreikassa... Kannattaa kattoo vaikka kartasta :-D

   Poista
 3. Oijoijoi! Onpas ihania kuvia, olet nätti ja JÄÄTELÖÄ!!

  http://ganbattedesuka.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. niin kivoja kuvia, että tuli ihan matkakuume! (ihan kun sitä ei muuten olisi) :))

  by-mmaria.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä itellekkin tulee näitä kuvia katellessa vähän sellanen kutina että pitäs päästä uutta matkaa jo varailemaan.. :-) miun tapauksessa tuo matkakuume on aika kroonisessa tilassa, kärsin siitä oikeestaan jatkuvasti lukuun ottamatta sitä matkalla olo-aikaa...

   Poista
 5. Minkä kautta varasitte matkan ja oliko teillä pakettimatka vai lennot ja hotelli erikseen? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tjäreborgin kautta varattiin ja kyseessä oli pakettimatka! :-)

   Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm