27. toukokuuta 2014

snapshots

IMG_1046 IMG_1120 IMG_1217 IMG_1122 IMG_1237 IMG_1159

Näin eilen pitkästä aikaa Tiiaa, käytiin pyörimässä kaupungilla ja nappailemassa muutamat kuvat. Eilisen sää oli viime viikkoon verrattuna jo paljon kylmempi ja t-paidalla tarkeni vaan sen hetken kun otettiin nää kuvat... En ymmärrä mitä tää Suomen säävaihtelu on taas olevinaan, yli 20 asteen muutos lämpötilassa vuorokauden sisään?! Sen voin sanoo että ite tykkäsin siitä +30 asteesta enemmän enkä pistäs pahakseni jos nuo lämpötilat vähän kohoais viimestään lauantaihin mennessä, ettei tarveis vetää tuulitakkia yo-mekon päälle...

IMG_0625 IMG_0963

Tässä esittelemisen arvoiset ostokseni Kosilta: parit kenkulit kesäksi ja pirteät suojakuoret puhelimeen. Näitten lisäks ostin valkoisen pitsiselkätopin, joka näkyy edellisessä postauksessa. Kos ei ollu mikään shoppailukohde, mut kyllä sieltä muutama yllättävän kiva kauppa löyty ja jos budjetti ois antanu periks ja matkalaukkuun ois mahtunu, niin oisin varmasti tuonu enemmänkin tuliaisia sieltä :-)

IMG_0618 IMG_0941 IMG_0921 IMG_0948 IMG_0985 IMG_0929 IMG_0593

Minuu oli ruusut odottamassa kun kotiuduin reissusta, kiitos Miikalle... :-) Mahtava ylläri!

IMG_0954

En tiiä vaatiiko tää vika kuva sen suurempia selityksiä... Ylppäreihin on enää neljä yötä, apua! Oonko ainut kenestä tuntuu että kaikki juhlajärjestelyt on alkutekijöissään ja että lauantai tulee liian nopeesti?! Toisaalta hymy nousee naamalle heti kun aattelee sitä tunnetta kun saa vetää tuon hassun näkösen hatun päähän... Kyllä siitä lauantaista hieno ja iloinen päivä tulee, vaikka sääennusteet yrittää kovasti meitä tän kevään ylioppilaita masentaa! Tässä vaiheessa ois muuten varmaan hyvä onnitella kaikkia kevään ylioppilaita, mukaan lukien itseni. Vaikka aurinko ei meille lauantaina paistaiskaan, niin iloitaan silti, se on meidän päivä!

4 kommenttia:

 1. Oi onnittelut Jyväskylästä! Jep toi sää ennuste on kyl harmi mutta totta puhut! :D Mitä aineita sä muuten kirjotit ja miten arvosanat meni?(ei tarvi kertoo tarkasti, mutta tyyliin olitko tyytyväinen ja mikä meni huonosti ym) Ja mitä teet nyt sit lukion jälkeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjotin pitkästä englannista B:n, äidinkielestä E:n ja psykasta ja lyhyestä matikasta M:t. Syksyn kirjotuksissa kirjotin ruotsista C:n ja terveystiedosta M:n :-) Oon ihan tyytyväinen, vaikka pari arvosanaa jäikin ärsyttävästi pisteen päähän paremmasta! Lukion jälkeiset suunnitelmat on nyt vielä vähän auki, katotaan miten pääsykokeissa kävi ja että tuleeko välivuotta... Välivuosi ei oikeestaan oo yhtään huono vaihtoehto ja saatan pitää sen vaikka kouluun pääsisinkin :-)

   Poista
 2. Olipa kiva postaus ja oot tosi kaunis! :-) aina mahtava lukea!

  VastaaPoista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm