23. toukokuuta 2014

summer night

IMG_0501 IMG_0633 IMG_0752 IMG_0770 IMG_0879 IMG_0652 IMG_0806 IMG_0665 IMG_0500 IMG_0817 IMG_0673 IMG_0914

Tänään on ollu ihana päivä. Tai no suurimman osan päivästä vietin ylläripylläri töissä, mut iltaa kohden päivä parani huimasti. Töiden jälkeen käytiin Miikan kaa vetämässä kevyt reeni salilla, oon ollu monta päivää ihan tukossa tuon hitsin siitepölyn takia ja reissusta johtuvan treenitauon takia ne vähäisetkin voimat tuntuu kadonneen johonkin taivaan tuuliin... Iltaa tultiin sitten viettämään meille, syötiin, pelattiin mölkkyä ja käytiin napsimassa ilta-auringossa kuvia, joihin oon muuten todella tyytyväinen! Mitäs te tykkäätte? :-)
Huomenna miun työviikko jatkuu edelleen, mut luvassa ois onneks vaan kolmen tunnin mittanen aamupäivävuoro, jonka jälkeen pääsen toivottavasti nauttimaan vihdoin tuosta auringonpaisteesta josta muut on nautiskelleet koko viikon.. Okei miun ei pitäs valittaa kun oon vasta maannu viikon Kreikan auringon alla, mut en voi kieltää etteikö se vähän risois olla töissä tämmösillä keleillä :-D Noh, ehkä nää ei oo kesän ainoat helteet! Toivottavasti tekin pääsette iloitsemaan lämmöstä viikonloppuna, mie oon ainakin ihan innoissani kun kesä on ihan aikuisten oikeesti vihdoin täällä. Mahtavaa viikonloppua kaikille!

17 kommenttia:

  1. ootte ihan samannäkösiä !!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mitäääh, eikä olla!? :-D nyt oon hämmentyny...

      Poista
    2. niin ootte, näytätte ihan sisaruksilta! :-D

      Poista
    3. oon samaa mieltä!! :-DD hahah

      Poista
    4. no ei nyt sentään mitään sisaruksia onneks olla! xD huh huh... mitä samaa meissä sit oikein on? ois hauska tietää.. :-D

      Poista
  2. millä tavoin huolehit sun ulkonäöstä (en nyt tiiä miten tän muotoilis :-D) mutta siis värjäätkö hiuksias tai meikkaatko? oot nimittäin ihan uskomattoman kaunis! :-) ja nää kuvat tässä postauksessa on ihan mahtavia!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. miun kauneudenhoitorutiinit ei mitään kummosia kyllä oo... värjään hiuksia joo, about 3-4 kk välein, ja arkimeikkiin kuuluu yleensä pelkkä ripsari. sit kun haluun vähän panostaa niin meikkaan enemmän, mut opettelin talven aikana miun atooppisen ihon takia oikeestaan kokonaan eroon meikkivoiteesta ja puuterista. mut vaikken arkena meikkaa paljoa niin pesen silti ne vähäisetkin meikit aina tosi tarkasti pois! ja kiitos siulle kehuista :--)

      Poista
  3. nää sun postaukset on aina niin kivoja ja niist tulee hyvä mieli!! :)

    VastaaPoista
  4. vauuutsi mitä kuvia! mitä asetuksia pidät sun kamerassa?:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiva että tykkäät! kuvaan oikeestaan aina vaan P-asetuksilla, oon äärimmäisen laiska vaihtamaan mitään asetuksia kuvatessa :-D joskus säädän valkotasapainoa tai valon määrää jos tarve vaatii..

      Poista
  5. onko tässä siis sun poikaystävä? :)

    VastaaPoista
  6. miten kauan ootte ollu yhessä?:)

    VastaaPoista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm