10. kesäkuuta 2014

kuukausikatsaus

IMG_2000

1-4. Nyt ois taas aika julkaista joitakin puhelimeen tallentuneita otoksia viimeisen kuukauden ajalta! Kuukausi sitten oltiin tosiaan Katrin kaa näin ihanissa ja aurinkoisissa maisemissa. Tuntuu että tuosta meiän matkasta ois jo ikuisuus aikaa, kun tässä on kerenny tapahtua vaikka mitä tuon matkan jälkeen... Mut näitä kuvia katellessa pystyy kyllä helposti palauttamaan mieleen sen, miten ihanalta etelän aurinko iholla tuntui, miten kaunista Kosilla oli ja miten onnistunut tyttöjen reissu meillä olikaan!

IMG_2001

1. Iloinen minä auringonottopäivän jälkeen autossa matkalla jonnekkin, vaatetuksesta päätellen salille.. 2. Leffailtaa Miikan kanssa pari viikkoa sitten ja vaikka miulta jäikin leffan loppu näkemättä, niin voin silti suositella Walter Mittya. Tuossa leffassa oli tosi hyvät musiikit! 3. Aamuauringon paisteessa kuuden jälkeen matkalla kohti Kuopiota ja pääsykokeita... 4. Miikan ahertaessa kokeessa mie luin uusimman Cosmon autossa Savonian parkkipaikalla.

IMG_2002

1. Nauttimassa auringosta Kuopion biitseillä. 2. #kuvaminusta 3&4. Käytiin Kuopiossa myös testaamassa Kunnonsalia, pirteän näköinen ja kivan oloinen paikka! Kuka tietää vaikka ens syksynä treenattaiskin tuolla...

IMG_2003

1. Illan treeni paketissa. 2. Joku vois nyt varmaan tulla sanomaan ettei gymselfietä ja hampparimättökuvaa voi laittaa vierekkäin, mut tässä nää nyt on, ihan sulassa sovussa! Amarillon ruuat ei pettäneet taaskaan, vaikka suhtauduinkin aluks vähän epäilevästi kun huomasin että blue cheese dipillä maustettu kanahamppari oli poistunu listalta. Tuo crispy chicken burger oli kuitenkin ihan älyttömän hyvää! 3. Meiän koko pääsykoereissu Kuopioon tuntui pyörivän herkkujen ja hyvän ruuan ympärillä, yllättävää... 4. Lettipää-Elli.

 IMG_2004

1. Tää kuva on otettu pari päivää ennen lakkiaisia, kun sää oli melko järkyttävä ja myin tuulitakki päällä jätskiä asiakkaille... Tuo päivä ei kyllä ollu mikään kaikista vilkkain päivä jäätelönmyyjälle. 2. Lakkiaisillan auringonlasku. 3. Uusien shortsien ja uuden pullon kanssa treenille. 4. #mietäällätaas

IMG_2005

1. Onnellinen päivä 2. Nyt tuli kyllä liian monta salikuvaa tähän postaukseen, sorryyy... :-D Tässä miulla oli kuitenkin päällä Stadiumista mukaan tarttunu Socin toppi+trikoot-setti, joka jäi tarjousvähennysten jälkeen maksamaan vaan 23 euroa. 3&4. Lopetellaan samoihin tunnelmiin mistä aloitinkin, eli reissukuviin. Nyt antaisin paljon että pääsisin tuonne aurinkoon ja lämpöön takasin, tää 10 asteen lämpötila ja harmaa sää ei sytytä yhtään... Jos nää kesäsäät ei ala tästä kohentua, niin mie keksin kyllä loistavan käyttötarkoituksen miun ylppärirahoille: Kos, I'll be back!

13 kommenttia:

 1. Mihin sä oot hakenu opiskelee? Oot saattanu sanoo täällä blogissa mut mulla on vissii menny ohi :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. itse asiassa en oo tainnu sitä täällä ees sanoa, eli ei oo menny siulta ohi! :-D hain Kuopion ammattikorkeakouluun ensihoitajakoulutukseen ja siellä pääsykokeissa kävinkin :-)

   Poista
  2. ahaa joo aivan, no jospa pääsisit sinne :--) itekin oon microkadun kampukselle hakenu, tosin restonomin koulutukseen :-D

   Poista
 2. Tämä oli kyllä mahtavan pirteä postaus! :-)

  VastaaPoista
 3. Onko sulla töitä jätskikiskalla vaikka satais vettä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. yleensä on! tuosta meidän kioskilta myydään paljon muutakin kuin vaan jätskiä, kuten lörtsyjä ja limppareita ja leivonnaisia, ja sadesäälläkin käy ainakin vakkariasiakkaat. en oo siis semmosella valion tai ingmanin "koppikioskilla" töissä :-)

   Poista
 4. Onko se ensihoitajakoulutus palo-opistolla:)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei ole, se järjestetään microkadun kampuksella :-)

   Poista
 5. voitko tehä kysymyspostauksen:-)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä voisin sen tässä joskus toteuttaa! :-)

   Poista
 6. oii, ihana postaus sulonen Elli ♥ :-)

  VastaaPoista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm