5. kesäkuuta 2014

YO 2014

Nyt ois viimeinkin vuorossa vähän kuvamateriaalia viime lauantailta kun vietettiin miun isoa juhlapäivää. Koko päivä oli kokonaisuudessaan ihana, iloinen ja mahtava - ylitti kyllä kaikki miun odotukset. Aito kestohymy loisti kasvoilla koko päivän ja fiilis oli yksinkertaisesti älyttömän hyvä! Nyt tuo päivä tuntuu jo tosi kaukaiselta sillä kerettiin heittämään muutaman päivän Kuopion reissukin tässä välissä, mut lakkiaispäivästä jäi kyllä ihanat muistot. Voin sanoa että on ilo olla ylioppilas!

IMG_1347 IMG_1500 IMG_1403 IMG_1410 IMG_1516 IMG_1480 IMG_1435 IMG_1653 IMG_1514 IMG_1501 IMG_1445 IMG_1421 IMG_1662

14 kommenttia:

 1. Onnittelut! Voisitko tehä lukio ajastasi sellasen postauksen? Olis kiva kuulla lisää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos siulle! en tiiä onko miun lukioajoissa ihan ainesta postaukseen asti, mut kysy ihan mitä vaan haluat kuulla niin vastaan kyllä ja kerron mielelläni! :-)

   Poista
 2. mooi:)
  jaksaisitko kertoo että miten valmistauduit yo-kirjotuksiin?:) mulla on syksyllä tulossa psykan ja ruotsin kirjotukset ja kaikki maholliset vinkit ois hyödyks:D eli niiku millon aloit lukemaan ja miten esim. kuunteluihin harjottelit jne:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tottakai jaksan! :-) syksyn kirjotuksiin valmistauduin huomattavasti paremmin ku kevään.. alotin lukemaan muistaakseni heinäkuun alussa ja terveystiedosta kahlasin kaikki kirjat kertaalleen läpi ja tein omia muistiinpanoja ja ajatuskarttoja. ruotsin kirjatkin selailin läpi, tein tyhjiä tehtäviä, harjottelin netissä... siihen kuunteluun harjottelin oikeestaan vaan käymällä koulun järjestämissä harjotuskuunteluissa ja kuuntelemalla ruotsin kielistä radiota :-D kertauskursseista oli myös tosi paljon tukea lukemiselle! psykasta miulla oli nyt keväällä niin hyvät muistiinpanot kaikilta kursseilta että jätin kirjat vähemmälle huomiolle, mut näin jälkeenpäin suosittelen kyllä lukemaan niitä kirjojakin ihan ajatuksella! ja kannattaa pyytää opettajilta rohkeesti apua myös :-) kysy vielä jos haluut tietää jotain, ja tsemppiä sitten syksyn koitokseen! muista kuitenkin nauttia kesästäkin :-)

   Poista
 3. anteeks jos on jotenki tungetteleva kysymys ja poikkee kyllä täysin aiheesta, mut miten sun vanhemmat on suhtautunu sun seurusteluun/poikaystävään?:)
  olet ihan älyttömän luonnonkaunis ja jotenkin niin aito, onnea vielä lakista! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tosi hyvin ne on suhtautunu ja Miikasta on tullu ku uus perheenjäsen meiän perheeseen! :-) ja kiitos paljon ihanista sanoista!

   Poista
 4. voi että sä oikein säteilet onnesta, oot niin kaunis!! :) ♥ onnea ylioppineelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi vitsi, kiitos paljon ihanasta kommentista ja onnitteluista! :-)

   Poista
 5. Ooi, ootteko te kihloissa? :) tossa söpössä alimmassa kuvassa Miikan sormessa näkyy sormus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olitpa tarkkasilmäinen! :-D mutta joo, kyllähän myö ollaan :-) miun oli itse asiassa tarkotus omistaa tälle uutiselle oma postaus, katotaan nyt milloin saan sen aikaan..

   Poista
  2. Ihanaa, tee ihmessä oma postaus siitä :) ihmettelin itekkin, kun yleensä en todellakaan huomaa mitään tollasia :D nyt jotenkin pisti silmään :) näytätte tosi onnellisilta tossa! kauanko ootte ollut yhdessä?

   Poista
  3. aijjaa, hauska että nyt huomasit! :-) ollaan seurusteltu nyt reilut 7 kk :-)

   Poista
 6. Oi ompas kauniita kuvia! Ja onneks olkoon! :)

  VastaaPoista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm