22. kesäkuuta 2014

midsummer

IMG_2328 IMG_2252 IMG_2362 IMG_2536 IMG_2303 IMG_2288 IMG_2654 IMG_2448 IMG_2465 IMG_2442 IMG_2577 IMG_2631 IMG_2417 IMG_2388 IMG_2478 IMG_2555 IMG_2262 IMG_2520 IMG_2615

Meidän juhannus kului mukavasti mökillä. Mie ja Miika saatiin perjantai-aamuna kiva nakki käydä ostamassa viikonlopun ruokatarpeet mökille ja kun oltiin saatu auto täyteen ruokakasseja ja käyty nappaamassa velipojat matkaan, oli aika suunnata möksälle. Aurinko jaksoi paistaa vielä automatkan ajan, mut meni pilveen saman tien kun oltiin saatu tavarat purettua autosta mökkiin, so typical... Eipä se sieltä enää esiin tullut, mut viileä ja pilvinen sää ei meiän mökkeilyä pilannu. Laitettiin ja syötiin tosi hyvää ruokaa, saunottiin, katottiin jalkapalloa, pelattiin korttia ja ihan vaan möllötettiin. Mie, Miika ja Ossi kotiuduttiin sieltä luonnon helmasta eilen iltapäivällä ja mie suuntasin vielä illaks töihin. Jos ei ois tuota tuplapalkallista työvuoroa ollut, niin mökille ois ollu kiva jäädä vielä toiseksikin yöksi, sen verran rentoa oli pitkästä aikaa mökkeillä!

Tänään miulla on ollu vapaapäivä ja pääsin pitkästä aikaa nauttimaan auringonpaisteestakin ihan useamman tunnin ajan. Tuntu niin hyvältä vaan istuskella pihalla auringon lämmittäessä ja miun ihokin tais siitä tykätä. Miun atooppinen ihottuma on taas oireillu viime aikoina eikä ihmekkään kun sää on ollu ku joltain marraskuulta. Pikkusen meinaa kismittää kun oon koko pitkän talven oottanu että kesä ja auringonpaiste parantais miun ihon, mut sit Suomen kesä näyttää parhaat puolensa ja lämpötilat on parhaimmillaan jotain viittätoista astetta eikä aurinko näyttäydy päiväkausiin... Valohoitokuuri miulta on loppunu jo kauan sitten, siitä oli kyllä apua, ja oonkin miettiny että jos nää säät ei ala tästä kohentua, niin kokeilisin jotain solarium-kuuria. Löytyykö sieltä ketään atoopikkoa, joka ois kokeillu solariumia hoitokeinona? Ois tosi kiva kuulla, onko siitä ollut hyötyä vai haittaa! :-)

Nyt ilta jatkuu taas kerran sohvalla jalkapalloa tuijottaen, äsken käytiin sentään hakemassa pitsaa kisakatsomoevääks, mut sekin tehtiin tietysti puoliajalla ettei mee hetkeäkään matsista ohi... Jos oisin tienny että tää ilta onkin näin kaunis kesäilta, oisin ehkä tehny tälle illalle jotain muita suunnitelmia, mut kyllähän tää tässä Miikan kainalossakin mukavasti menee. Jospa tää nyt ei ois tän kesän viimenen nätti auringonlasku!

6 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja sulla on tosi kiva blogi!:) Ootte sulosia Miikan kanssa :D <3 Miten te muuten tapasitte?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos, kiva kuulla! :--) käytiin samaa lukiota Miikan kanssa ja paremmin tutustuttiin toisiimme yhteisten kavereiden kautta :-)

      Poista
  2. Hei täällä yksi atoopikko! :) Mulla on todella paha atooppinen ihottuma, johon ei auta valohoito, sisäiset kortisonikuurit eikä rasvat....Solariumissa olen silloin tällöin käynyt, mutta en suurta eroa ole huomannut. Ainakin jos alotat sen niin ekojen kertojen täytyy olla tosi lyhyitä. Kannattaa ihmeessä kokeilla, jos sulla aurinko muutenkin parantaa :) Mutta sitähän ei suositella kun max 10 kertaa vuodessa ihosyöpäriskien vuoksi. Ootko kokeillut mitään sisäisiä ravinnejuttuja atooppiseen ihoon? Mä en oo oikein tienny mitä kokeilisin kun niitä on niin monenlaisia.. :/ Pellavasiemenöljyä joskus kokeilin, mutta ei auttanut..

    Toivottavasti oli jotain apua :) T: Sormuksen bongannut anonyymi :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. moi sormuksen bongannut anonyymi! :-) tosi kurja kuulla että siun ihottuma on noin pahana eikä mistään oo oikein apua.. ite oon ihan itku silmässä aina tän oman ihottumankin kanssa sillon kun tää on pahana, niin voin vaan kuvitella miltä siusta tuntuu! miulla aurinko tosiaan on aiemmin auttanu tosi hyvin tähän ihon kuntoon, talvella viikon etelänmatka hävitti kaikki ihottumakohdat miun iholta, mut tänä kesänä vähäisen auringonpaisteen kyllä huomaa iholta :-/ ehkä pitäs sit tosiaan kokeilla jos siitä solariumista ois apua, vaikka toisaalta se ihosyöpäriskihän siinä on.. mie en oo kokeillu mitään sisäisiä ravinnejuttuja tähän ihottumaan, voishan niistä olla apua, mut kuten sanoit niin valinnan varaa on niin älyttömästi :-D joskus päätin kokeilla olla syömättä vehnää mut en onnistunu siinä ku muutaman päivän.. kiitos siulle kommentista ja jaksamista ihottuman kanssa! :-)

      Poista
  3. oon itekkin atoopikko ja miettiny tota solariumjuttuu! mutta yks mun kaverin äiti suositteli että kannattas ostaa apteekista mivitotalia koska se kuulemma auttaa ihottumiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eikös se mivitotal oo joku vitamiinivalmiste? :-) oon kyllä itekkin pohtinu voisko tää ihottuma johtua jostain vitamiininpuutteesta...

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm