24. syyskuuta 2014

voin hyvin

IMG_5323 IMG_5491 IMG_5455 IMG_5335 IMG_5536 IMG_5473 IMG_5415 IMG_5317 IMG_5520 IMG_5541

 Vaikka lämpötila ulkona on viime päivinä laskenu hurjasti ja sää on muutenkin aika kehno, niin miun fiilis on ollu yllättävänkin korkeella. Yleensä sään vaihtelut just tähän kylmempään ja sateisempaan suuntaan saa mielen vähän matalaks enkä voi missään tapauksessa sanoa olevani syksyihmisiä. Kynttilät ja villasukat on ihan kivoja joo, mut en saa niistä semmosta samanlaista hekumaa ja intoa mitä jotkut saa. Oon kesän lapsi henkeen ja vereen ja miun puolesta vuoden alin lämpötila vois helposti olla siinä parinkymmenen asteen tienoilla, suurimman osan vuodesta tietysti sen paremmalla puolella. Tää miun ihanneilmasto ei valitettavasti Suomessa oo mahdollista ja syksyn ja talven tuloon pitää vaan osata asennoitua, sieltä ne tulee rytinällä vaikka kuinka vikisisin vastaan. Oon viime vuosina matkustanu loppusyksyn ja alkutalven kieppeillä viikoks etelään nauttimaan lämmöstä ja tänäkin vuonna se reissu onneks häämöttää tuolla parin kuukauden päässä. Matkan oottamisesta saa ihan hurjasti hyvää fiilistä tähän syksyyn, räntäsadekkaan ei haittaa (ainakaan ihan niin paljoa) kun puhelimen laskurisovelluksessa vähenee odotettavat päivät koko ajan.
Merkittävä syy miun hyvään fiilikseen on ollu myös se, että oon saanu kortisonikuurista ihan huikean avun miun ihottumaan. Perjantaista tähän aamuun asti söin kortisonitabletteja ja iho on ihan ku uusi: ihottumat on hävinny kokonaan, pahimmissa kohdissa on enää pieniä jälkiä ja ennen kaikkea iho tuntuu ihan erilaiselta, sileältä ja terveeltä. En oo moneen kuukauteen nukkunu niin hyvin ku nyt muutamana viime yönä. Kyllä huomaa, että kun iho voi hyvin, niin miekin voin hyvin. Nyt vaan toivon sormet ja varpaat ristissä että tuon kuurin vaikutus ois mahdollisimman pitkä.
Eilen sain muutamaks päiväks naapurin söpön cairnterrierin hoidettavakseni ja viikonloppuna ois tarkotus muuttaa viikoks meidän perhetuttujen luo heidän reissun ajaksi koiravahdiksi. Työjuttuja oon selvitelly viime päivinä ahkerasti ja treenivauhtikin on pitkästä aikaa kivan reipas. Ellillä asiat siis oikein hyvin, mites teillä? :-)

6 kommenttia:

 1. Hei pakko kysyy noist siun ihoongelmista! Mitä oireit siulla oli;o?
  Nimimerkillä ihotautilääkäri kutsuu..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. miulle puhkes siis noin vuosi sitten ihan yhtäkkiä ja yllättäen, ilman mitään tiedostettua syytä, atooppinen ihottuma, joka alkoi kyynärtaipeista ja levis muuallekkin ympäri kehoa. viime keväänä sain valohoitokuurilla ihon aika hyvään kuntoon, mut nyt syksyllä ihottumat taas ihan yhtäkkiä tuli takasin varsinkin käsivarsiin, kämmenselkiin ja yläselkään ja sen lisäks iho oli tosi kuiva, sain olla koko ajan rasvaamassa... tuosta kortisonikuurista on ollu valtava apu sekä ihottumaan, joka on hävinny lähes kokonaan, että siihen kuivaihoisuuteen :-) nyt riittää että rasvaan ihon kerran päivässä suihkun jälkeen ja päivän mittaan saatan käyttää perusvoidetta tai miulle määrättyä Elocon-voidetta täsmäkohtiin tarpeen mukaan. mitäs iho-oireita siulla on? :-/ iho-ongelmat on kyllä niin rasittavia, toivottavasti saat apua siltä lääkäriltä! :-)

   Poista
 2. ihanaa että tuo kortisonilääke toimi sullakin! sulle hehkutin sitä sillon, kun täällä kerroit saavas sitä lääkettä! :) on kyllä ihme lääke!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon kyllä ehdottomasti samaa mieltä siun kanssa, ihanaa löytää vihdoin joku keino joka tepsii! :-) en ois ikinä uskonu että miun ihon kunto vois muuttua näin radikaalisti näin lyhyessä ajassa... tosiaan ihan ihmelääke!

   Poista
 3. mistä nuo sun harmaa valkoset pallovalot on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerdistä :-D en oo varma onko Kerdiä ees muualla ku Savonlinnassa, semmonen halpakauppa missä myydään suurimmaks osaks pelkästään kaikkee muovista roinaa :-D

   Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm