5. lokakuuta 2014

tervehdys puhelimesta

Hyvää sunnuntai-iltaa kaikille! Kuluneet pari viikkoa on pitäny sisällään niin paljon menoa ja meininkiä etten oo ehtiny suomaan blogille ajatustakaan, mut tänään miusta alko tuntumaan siltä että pakko miun on tulla tänne jotain elonmerkkiä itestäni antamaan. Puhelimeen oli kertyny joitain (tällä kertaa yllättävän vähän) kuvia kuluneelta parilta kuukaudelta ja niitten kuvien perusteella miun elämässä ei oo tapahtunu mitään erityisen mullistavaa, oon syöny hyvää ruokaa ja ottanu liikaa selfieitä :-D

IMG_0001

1. Eipä uskois että muutama viikko sitten ulkona näytti vielä näin kesäseltä! Vaikka auringonpaisteesta ja lämpimistä keleistä on saatu nauttia jo poikkeuksellisen pitkään, niin kyllä luonto näyttää jo huomattavasti syksysemmältä kuin tässä kuvassa. 2. Elokuun löytöjä, vihdoin omat nimikokikset. 3. Mie, mä ja meitsi. 4. Tiian kanssa Leivintuvassa herkuttelemassa. Leivintupa on kyllä yks miun suosikkipaikkoja Savonlinnassa, ja tuon kahvilan juustokakut ei oo pettäny vielä koskaan!

IMG_0002

1&2. Elokuussa tuli poikettua Lappeenrannassa ja meiän majapaikassa, Miikan sukulaisten luona, sain paijata kyllästymiseen asti perheen kolmea parsonrusselinterrieriä. Oli nuo kyllä ihan mahdottoman hauskoja veijareita. 3. Käytiin Lappeenrannassa myös elokuvissa, 22 Jump Street oli ihan yhtä älytön kuin ykkösosakin. 4. Elokuun vikoilla viikoilla Olavinlinnan Linnantupa-ravintolassa oli 2 yhden hinnalla-tarjous lounaasta ja kävinkin pariin otteeseen siellä syömässä. Ruoka oli tosi hyvää ja yhden lounaan hinnaks jäi vaivaset 5 euroa. 

IMG_0004

1. Uusin cosmo piristi muuten aika synkkää torstaita pari viikkoa sitten. 2. Käytiin Miikan kaa meiän kuukausipäivän kunniaks kiinalaisessa... 3. ... ja sen jälkeen piti vielä hakea jälkkäriks lempparijätskiä. 4. It's me again.

IMG_0005

1. En oo aiemmin yhtään lämmenny air maxeille, mut nyt on myönnettävä, että miulle on muodostunu pakkomielle air max thea-kengistä. Tykkään kun nuo on tavallisia air maxeja huomattavasti sirommat ja miun mielestä muutenkin tosi kivan näköset, tuommoset on saatava viimestään ens kevääks. 2. Tieto uudesta työpaikasta pisti hymyilyttämään :-) 3. Ja taas siellä Leivintuvassa... 4. Iltakävely auringonlaskussa.

IMG_0003

1&2. Yks niitä harvoja asioita, mistä tykkään syksyssä, on kauniin näköset puut. Oon tehny viime aikoina paljon pitkiä kävelylenkkejä esimerkiks hoitokoirieni kanssa ja kyllä tämmösissä maisemissa niitä lenkkejä kelpaa tehdä. 3. Perjantaina oli miun viimeinen päivä kouluavustajan hommissa lyskalla. Kuukausi siellä vierähti kyllä nopeasti ja jos en ois saanu sittarin työtä, oisin mielelläni jatkanu tuolla vielä pidempäänkin. Miun toimenkuvaan kuulu kaikenlaiset avustavat tehtävät ja muun muassa PowerPoint-esityksiä sain vääntää aika paljon. 4. Resepti miun lempparikanasalaattiin: jäävuorisalaattia, kurkkua, kirsikkatomaatteja, hunajamarinoitua kanaa, aurinkokuivatuilla tomaateilla maustettua fetaa ja hyvin maustettuja krutonkeja. Kaverina vähän valkosipulipatonkia, naaam!

IMG_0006

1. Pari viikkoa sitten vietettiin Katrin ja Tiian kanssa kivaa tyttöjen iltaa meillä ja tuhottiin aikamoinen kasa vohveleita sen illan aikana. 2. Ilmeeni kun ryntään kiireisenä aamuna autolle ja huomaan yöpakkasen tehneen tehtävänsä auton ikkunoille. Siinä sitten raaputtelin äksynä ikkunoita ja lämmittelin autoa varmaan 10 minuuttia, ja taisin saapua muutaman minuutin myöhässä töihinkin. Jäisten ikkunoiden raaputtelua ei oo kyllä ollu ikävä. 3. Kaverukset Martta ja Miika 4. Eilen juhlistettiin Kristalli Sport-kuntokeskuksen (jossa oon siis ollu viimesen vuoden ajan töissä) ekaa vuotta gaalaillassa. Kuvassa näkyy vasta alkusalaatti, kaikki ruuat oli aivan mielettömän hyviä ja söin kyllä aikamoisen ähkyn niistä.

Nyt miun täytyy kyllä painua äkkiä unille, tätä postausta kirjotellessa aika taas jotenkin vierähti... Huomenna pitää olla virkeä ja skarppina, sillä se ois ensimmäinen työpäivä kassamyyjänä, huh! Toivottavasti teillä on ollu mukavat viikonloput, ja kivaa maanantaita kaikille myös :-)

2 kommenttia:

  1. Nää on kivoja nää puhelinpostaukset välil! :) ja onnea uuteen työhön!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos, kiva että tykkäät! :-) ja iso kiitos onnitteluistakin!

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm