14. lokakuuta 2014

höpöhöpöhöpötyksiä

141014 083 141014 025 141014 277 141014 134 141014 271 141014 117 141014 231 141014 125 141014 243 141014 347 141014 067 141014 306 141014 006

Yöbloggaaja täällä taas hei. Mikä siinä on että miulta löytyy aikaa ja intoa postaamiseen aina sillon kun pitäs käydä nukkumaan? Anyways, miulla on ollu tänään tosi kiva ja rento vapaapäivä. Ostin uuden takin, josta käytiin napsimassa muutamat kuvat luonnon helmassa. Karu totuus iski metsässä tajuntaan kun hoksasin että kaunis värikäs syksy alkaa vedellä viimeisiään, toki nätin värisiä puita on edelleen mut suurin osa niistä on tiputtanu lehtensä maahan ja siellä maassa ne keltaiset, oranssit ja punaiset lehdet sekottuu pikkuhiljaa rumaksi mössöksi. Miun puolesta ne kurjat syyskelit sais vielä pysytellä vähän aikaa (tai pidemmänkin aikaa) poissa!

Lokakuu on kyllä kiitäny melkoista vauhtia eteenpäin. Oon lopettanu työt kouluavustajana lukiolla ja alottanu uuden työn K-Citymarketin kassalla. Tykkään miun uudesta työstä, se on miulle ihan uudenlaista duunia ja suurimman osan aikaa niin kiireistä ettei kelloa ehdi paljoa vilkuilla. Päivärytmi menee taas vaan vähän sekasin kun työvuoroja on pitkin päivää, välillä aikasia aamuja, välillä iltavuoroja. Työtunteja on kuitenkin viikossa aika sopivasti miulle, riittävästi muttei myöskään liikaa, niin että jää aikaa muullekkin elämälle. Viikonloppuna miulla oli vapaata ja pyörähdettiin Miikan ja anopin (:-D) kanssa Matkuksessa ja Ikeassa ja oli kiva päästä pitkästä aikaa vähän shoppailemaan. Nyt kukkaron nyörit meneekin sitten taas aika tiukille reissurahoja säästellessä...

Tein taas ties monennen kerran itelleni lupauksen että otan itteäni niskasta kiinni tän blogin kanssa. Viime aikoina ote on meinannu vähän lipsua, mut miulla onkin ollu niin paljon muita hoidettavia juttuja että jostain on ollu pakko kiristää. Nyt miun elämä näyttäs kuitenkin vähän rauhottuneen ja blogillekkin pitäs löytyä taas aikaa, joten kääntyisinkin teidän puoleen: onko mielessänne postausideoita, joita haluisitte miun toteuttavan? Muitakin mielipiteitä saa heittää kehiin, mitä haluisitte nähä täällä enemmän (ja mitä kenties vähemmän)? My day-postausta on tulossa ulos luultavasti ihan lähipäivinä ja videopostausta en oo nyt tekemässä, mut muut ideat on enemmän kuin tervetulleita! :-)

8 kommenttia:

  1. Frendit on ihan paras sarja! Oon ite omistanu noi kaikki kaudet jo sen verran kauan et oon ehtiny kattoo ne kaikki neljä kertaa läpi ja muistan kaikki vitsit ulkoo mutta silti ne jaksaa viihdyttää :D
    Huonepostaus ois aika kiva, koska muistan että sulla on joskus ollut huonepostaus mut siitä on niin kauan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no sie oot kyllä todellinen fani! :-D mie katoin joskus vuosia sitten muistaakseni 5 ekaa kautta ja tykästyin sillon tuohon sarjaan sen verran kovasti, että kun cdon.comilla tuli pari viikkoa sitten vastaan hyvä tarjous tuosta megaboksista, en epäröiny tilata sitä. se on kyllä hauska ja viihdyttävä sarja :-)
      onkohan siulta menny ohi miun viimesin huonepostaus? tein semmosen nimittäin viimeks elokuussa ja se löytyy täältä: http://ellipsiblogi.blogspot.fi/2014/08/huonetta-ja-hopinoita.html :-)

      Poista
  2. my day kiinnostaa kovasti:) Ois myös kiva lukee joskus teiän rakkaustarinasta :D :3 Tosi kivoja kuvia ja oot kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ole siis kuulolla lähipäivinä ;-) monet on kyselly meiän rakkaustarinan perään, mut en tiedä kuuluuko se ihan tänne blogiin... kiitos paljon kivoista kehuista! :-)

      Poista
  3. pakko kysyy et onks toi yuju hyvänmakusta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mie tykkään siitä! se on hyvänmakusta, mut kuitenkin raikasta ja jotenkin pehmeetä :-) suosittelen maistamaan!

      Poista
  4. siun uskonnosta ois kiva kuulla! vaikka ymmärrän kyllä, jos et halua siitä tehä sen suurempaa numeroa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. monet on kyllä kyselly sen postauksen perään, mut oon miettiny asiaa ja tullu siihen tulokseen etten varmaan tee siitä mitään erillistä juttua täällä :-) jos Jehovan todistajat kiinnostaa noin niinku uskontona, niin meiän nettisivuilta www.jw.org voi käydä lukemassa, siellä on tosi paljon asiaa!

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm