16. lokakuuta 2014

keskiviikko Ellin kanssa

8:00 Huooomenta...! Haparoin ärsyttävän kovaäänisen puhelimen käteeni ja suon itselleni kymmenen minuutin torkutuksen. Ei pysty heräämään vielä.

IMG_5912

8:10 Miten on mahdollista että 10 minuuttia meni jo? Väsyttää edelleen aika vietävästi, mut nyt on pakko nousta. Viimesen viikon aikana oon heränny joka aamuun kovaan kurkkukipuun ja tukkoiseen nenään eikä tääkään aamu oo poikkeus. Luultavasti olo kuitenkin paranee tästä taas päivän mittaan. Oon laittanu edellisenä iltana herätyksen tekstiks muistutuksen, että muistan aamupöpperössäkin alkaa napsia kuvia päivästäni.
8:25 Oon selannu sosiaalisen median läpi ja nyt ois aika nousta lämpimän peiton alta suihkuun. Vääntäydyn ylös, vetäsen superlämpimän fleeceaamutakin niskaan ja kipitän lämmittelemään varmaan 70-asteiseen suihkuun.
8:45 Suihkuunkaan en voi valitettavasti jäädä nautiskelemaan koko päiväks... Suihkun jälkeen on vuorossa koko vartalon perusteellinen rasvaus, kuivan ihoni takia en vois ikinä jättää sitä missään tilanteessa väliin.

IMG_5936

8:55 Miulla on tänä aamuna varattu aika Terveystalon laboratorioon töihintulotarkastuksen takia. Luvassa on verikoe, jota ennen pitää olla 12 tuntia syömättä ja juomatta ja siitä syystä aamupuuro jää väliin tänä aamuna. Aloitan siis suoraan pikalaittautumisen: föönaan hiukset, harjaan hampaat ja meikkaan kevyesti. On muuten ihana nauttia rauhallisesta aamusta yksin kotona, hillun ympäriinsä alusvaatteissa ja koitan muistaa olla avaamatta sälekaihtimia kadulle päin.

IMG_5984

9:20 Aika kiskoa vaatteet päälle. Tänään päälle pääsee viikonloppuna Bikbokista ostettu söpö collegepaita.

IMG_6002

9:30 Starttaan hyisen kylmällä autolla kotipihasta kohti keskustaa ja Terveystaloa.
9:50 Verikoe kutsuu... En oo koskaan pahemmin pelänny verikoetta, mut viimesestä semmosesta on useampi vuosi aikaa ja pakko myöntää että vähän jänskättää. Annan hoitajan tehdä työnsä ja kattelen ite seinille ja koitan ajatella jotain kivaa.
10:30 Terveystalolla meni vaan muutama hassu minuutti ja nyt oon jo kotona. Kerkesin käydä kaupassakin hakemassa myöhäistä aamupalaa/aikaista lounasta itelleni. Nälkä on kova ja on ihana päästä vihdoin syömään! Syödessäni luen samalla blogeja ja laitan jakson Gossip Girliä pyörimään.

IMG_6052 IMG_6091

11:10 Siirryn omaan sänkyyn koneen kanssa, vaihdan kotihousut jalkaan ja annan Netflixin jatkaa pyörimistä.
12:45 Poikaystävä soittaa ja kertoo saaneensa työpäivänsä päätökseen. Sovitaan että oon puolen tunnin päästä hakemassa Miikaa salille. Puhelun päätyttyä alan pakkailla kamoja kasaan ja täyttelen samalla jotain Terveystalolta saamaani terveyskyselyä.

IMG_6105 IMG_6167

13:40 Päästään vihdoin salille, tänään on vuorossa rinta-selkä treeni. Päätettiin pari päivää sitten siirtyä nelijakosesta saliohjelmasta taas kolmijakoseen, ja nyt reenit on jaettu näin: rinta+selkä, hartiat+kädet ja jalat.

IMG_6175

14:50 Kevyt reilun tunnin treeni tehty! Tänään piti vähän löysäillä flunssaisen olon takia, tein pidempiä sarjoja kevyemmillä painoilla ja pakko myöntää että tykkään kyllä enemmän kovasta treenistä, jossa saa oikeesti haastaa itseään. Omaa oloa pitää kuitenkin osata kuunnella, joten tällästä tänään.
15:05 Pikasuihkut suihkuteltu ja on aika lähteä nälkäisenä kohti kauppaa.

IMG_6197

15:30 Saavutaan Miikan asunnolle ja aletaan saman tien tehdä ruokaa. Tänään tehdään tomaattista jauhelihakastiketta ja perhospastaa. Saan taas kerran apukokin roolin, pilkon kurkkua ja tomaattia salaatiks Miikan maustaessa kastiketta. Nälkä kurnii jo vatsassa ja hellalla valmistuva ruoka tuoksuu niiin hyvältä.

IMG_6219

16:00 Ruoka on lautasella ja päästään vihdoin syömään. Kastike on tosi hyvää ja maukasta ja santsataan molemmat ihan kunnolla. Silti ruokaa jää yli just semmonen ärsyttävä nokare, millonkohan opittas tekemään ruokaa kahdelle ihmiselle?
16:20 Masut on viimeistä koloa myöten täynnä ja nyt ei jaksa tehdä muuta kuin lösähtää sängylle kattelemaan lempparisarjaa.

IMG_6244

17:30 Havahdun Miikan tullessa antamaan poskipusuja. Oon ihan unen tokkurassa ja saan kuulla että oon nukkunu melkein puoli tuntia. Miika on reilu ja suostuu kattomaan uudestaan jakson, jonka kesken olin simahtanu.
18:00 Olo on jo virkeämpi ja päätetään lähteä loppuillaksi meille. Autoon istuessa huomataan bensamittarin olevan aika nollassa, joten ei auta muu kuin suunnata tankkaamaan.
18:20 Saavutaan meille ja talo on ihme kyllä tyhjänä. Linnottaudutaan koneen kanssa miun sängylle ja aletaan koluta nettikauppoja, hakusessa on Miikalle uusi talvitakki.
20:00 Takki on löytynyt ja pistetty tilaukseen. Miekin onnistuin (yllätys yllätys) löytämään jotain: unelmasaappaat, jotka jää kuitenkin vielä harkintaan. Siirrytään olohuoneeseen rupattelemaan ja vaihtamaan kuulumisia muun perheen kanssa, sitä tulee tehtyä tavallisesti aika harvoin kun kaikilla on omat menonsa.
21:30 Aika lähteä heittämään Miika kotiin nukkumaan. Miika on postilla töissä ja joutuu heräämään jo kuudeksi töihin, joten menee myös aika paljon aiemmin nukkumaan kuin mie.

IMG_6259

22:00 Alan itsekkin hoitaa iltapuuhia. Maha tuntuu edelleen täydeltä päiväruuasta ja oonkin syöny illan aikana vaan banaanin ja palan mutakakkua. Harjaan hampat, pesen kasvot ja kömmin peiton alle räpläämään puhelinta ja lukemaan. Kävin eilen piiitkästä aikaa kirjastossa ja lainasin itelleni vähän iltalukemista, jos se auttais rauhottumaan iltasin ja saisin unta paremmin.

IMG_6276

22:50 Aika sammuttaa valo ja laittaa kirja pois ja päätä tyynyyn. Hyvää yötä!

13 kommenttia:

  1. Aah toi kirja on niin hyvä! :D Kuten kaikki muutki Sophie Kinsellan kirjat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ne kirjat on kyllä viihdyttävää luettavaa! :-D

      Poista
  2. tää oli tosi kiva postaus ♥

    VastaaPoista
  3. Olit toteuttanu tän postauksen tosi kivasti, oli mukava lukee ja kuvat oli myös hyviä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hirmu kiva kuulla että tykkäsit, kiitos paljon! :--)

      Poista
  4. Aijai, tää oli loistava postaus! Mun puolesta näitä vois olla muutama lisääkin, vaikkapa viikonlopulta tai päivänä, jolloin on jokin tapahtuma tms. muuta erikoista toimintaa (-: Onnistuit kirjoittamaan ehkä yhden mielenkiintosimmista ja sujuvimmista "my day"-postauksista joita oon koskaan lukenut. Perfect!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. olipas kiva ja piristävä kommentti, kiva kuulla että onnistuin tän postauksen tekemisessä! :-) tätä oli kyllä sen verran kiva tehdäkkin että voisin joskus tulevaisuudessa toteuttaa toisenkin!

      Poista
  5. Oi miten ihana postaus! <3

    http://elamaaonihanaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Kiva postaus! :)

    VastaaPoista
  7. Hei! Tiedän että tämä pomppaa tästä postauksesta, mutta olin niin laiska ettimään postauksia mistä puhutaan lukion aikaisesta ajasta :D Haluaisin vain kysyä, että mikä oli lukion päättötodistuksesi keskiarvo? ^_^ Ja olisitko mielestäsi pystynyt parempaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei haittaa yhtään että pomppaa postauksen aiheesta, saa kysyä aina silloin kun siltä tuntuu! :-) keskiarvo oli muistaakseni 8,1 ja vaikka oon siihen ihan tyytyväinen, niin nyt kun kysyt niin täytyy myöntää että oisin kyllä varmaan pystyny parempaankin. miulla kävi lukioaikana vähän silleen että panostin niihin aineisiin mistä tykkäsin ja niistä sainkin parempia numeroita ku esimerkiks kemiasta, fysiikasta tai historiasta, joista en ollu kovinkaan innostunu. toisaalta totesin tän miun tyylin ihan toimivaks, koska aika ja energia ei ois millään riittäny panostamaan kaikkiin aineisiin, joten priorisoin ja keskityin enemmän niihin aineisiin, mitkä olin päättäny kirjottaa yo-kirjotuksissa :-) mut jos oisin ollu motivoituneempi haluamaan parempia arvosanoja kaikista aineista, oisin varmaan pystyny siihen jos oisin opiskellu enemmän vapaa-ajalla ja ollu aktiivisempi koulussa!

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm