14. joulukuuta 2014

souvenirs

Heipparallaa! Tässä tulis nyt viimestä reissuun liittyvää postausta, esittelyssä siis Las Palmasista tekemäni ostokset. Ennen ku mennään asiaan, haluan sanoa että miulla on ollu ihana ja rentouttava viikonloppu. Töistä vapaat viikonloput on miulle nykyään harvinaista herkkua ja vitsi miten oli kiva lähtee perjantaina töistä kun tiesi että tarvii palata sinne vasta maanantai-aamuna! Tänä viikonloppuna en oo touhunnu mitään kummempia, mut just tämmöstä rentoutumista kaipasinkin pitkältä tuntuneen työviikon jälkeen. Oon käyny tekemässä hyviä treenejä, viettäny aikaa ystävien kanssa, kokkaillu herkkuruokaa, käyny kävelylenkillä vihdoinkin talvisissa maisemissa, nauttinu kiireettömistä aamuista, nukkunu varmaan koko vuoden parhaimmat unet viime yönä (uniongelmista kärsivänä tää oli oikeesti tosi iso juttu miulle, koko tää päivä on tuntunu aamusta asti paljon paremmalta kun on nukkunu hyvin!) sekä tietysti köllötelly tuijottamassa Netflixiä. Tämmösen viikonlopun jälkeen on taas puhtia tulevaan työviikkoon, toivottavasti teilläkin on ollu rentouttava ja kiva viikonloppu! :-)

IMG_7569
Pull&Bear
IMG_7635
Nike
IMG_7675
Pull&Bear, Stradivarius
IMG_7746
Primark (näitten lisäks ostin toisetkin talvikengät, mustat saappaat, mutta en saanu niistä tähän hätään hyvää kuvaa. Nää kahet kengät makso yhteensä n. 30 euroa, uskomaton Primark!)
IMG_7724
Stradivarius
IMG_7682
Nike
IMG_7714
Bershka, Primark
IMG_7737
Bershka
IMG_7691
Pull&Bear
IMG_7584
Primark
IMG_7563
Natura
IMG_7658
Nike
IMG_7529
Pakolliset tuliaismässyt. Hamstrasin ihan innoissani noita Milkan suklaalevyjä Las Palmasista HiperDino-nimisestä supermarketista, tuo on ihan miun lempparisuklaata tuo toffee&whole hazelnut ja aina on pakko saada reissusta tuotua monta levyä tuota, koska Suomesta tuota ei saa. Tai niin mie ainakin luulin... Tässä yhtenä päivänä töissä katoin sitten ihan huuli pyöreenä kun joku tyttö iski kassahihnalle tuollasen levyn, ei noita pitäny saada Suomesta!!! Tunsin itteni vähän tyhmäksi kun olin just raahannu matkalaukussa 5000 kilometrin päästä tuota suklaata, jota oisin koko ajan ostettua omalta työpaikaltani... :-D Noh, eipähän tarvii ens kerralla lähteä hakemaan tuota ulkomailta asti!

2 kommenttia:

  1. tiiätkö et oliko tuol las palmasissa ollenkaan victoria's secrettiä tai brandy melvillee? :) kävittekö shoppailemassa jossain tietyssä kauppakeskuksessa ym. vai vaan jossain kaduilla erikseen? oon ite lähössä tonne hiihtolomalla ja olis kiva tietää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. miun tietääkseni ei oo kumpaakaan noista, oisin kyllä käyny jos ois näkyny! käytiin parissa ostoskeskuksessa, joista toinen oli nimeltään El Muelle ja toinen (isompi) Las Arenas. käytiin myös Triana-nimisellä ihanalla kauppakadulla sekä keskustassa El Corte Inglésin lähistöllä ja yhtenä päivänä ajettiin taksilla semmoseen outlet-kylään joka sijaitsi noin 15 kilsan päässä keskustasta. siellä outlet-kylässä käytiin oikeestaan vaan Nike Factory Storen takia, muuten se ei ollu mikään kummonen shoppailupaikka. Las Palmasissa on kyllä tosi hyvät shoppailumahollisuudet, kivaa matkaa teille jo etukäteen! :-)

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm