16. helmikuuta 2015

Snapshots from last week

IMG_8928 IMG_8977 IMG_8973

Kuten viime viikolla kerroinkin, päätettiin Katrin ja Tiian kanssa keksiä vähän jotain ekstraa kun oltiin pitkästä aikaa kaikki kolme koossa, ja keskiviikko pistettiin käyntiin kunnon brunssilla. Oli ihanaa vetää masu täyteen herkkuja ja höpötellä tyttöjen juttuja. Tuommosia brunsseja ois kyllä kiva järkkäillä useamminkin aamuina kun ei oo mihinkään kiire, oli niiiin hyvää ja noilla eväillä jaksoi pitkälle iltapäivään. Korkattiin samalla ekaa kertaa miun ylppärilahjaksi saatu blenderi (miten oon voinu olla niin laiska että oon antanu sen lojua siellä paketissa melkein vuoden?!) ja hyvät smoothiet sillä saatiin aikaan. Myös täytetyt croissantit maistu pitkästä aikaa tosi hyvältä, niitä tekis mieli syödä joku päivä uudestaan!

IMG_9041 IMG_8998

Oon pienestä asti ollu puurofani henkeen ja vereen. Se on vaan yksinkertaisesti ihan paras aamupala ja lisukkeita vaihtelemalla siitä saa kehiteltyä vaikka mitä variaatioita. Brunssilta ylijääneet pakastemustikat ja -vadelmat pääsi eräänä aamuna puuron sekaan ja samalla mietin, miks talvisin ei tuu ostettua kaupasta niitä pakastemarjoja just puuron kaveriksi. Kesällä marjoja tulee kyllä syötyä niin paljon kuin niitä kotiin jaksaa kantaa (yleensä se en kyllä oo mie joka niitä tänne kantaa, marjastaminen kun ei ihan oo sitä kaikista lemppareinta puuhaa) mut jotenkin en oo ees muistanu että saahan niitä marjoja kaupan pakastealtaasta talvellakin. Eihän ne nyt tuoreille vastapoimituille vedä vertoja, mut kuuman puuron kanssa jäiset marjat on todella toimiva kombo!

IMG_8711

Kun H&M:n kevät/kesäkuvasto tipahti postiluukusta muutama viikko sitten, en vaan pystyny vastustamaan kiusausta. Varsinkin kun takana on monta kuukautta kerrospukeutumista ja toppavaatteisiin vuorautumista, kesähepenet näyttää silmään niin ihanan kevyiltä ja värikkäiltä. Bikinit nyt ei ehkä ollu siellä tarpeellisten ostosten listan kärkipäässä, mut tuo kuosi oli vaan niin ihana että pakkohan nuo oli tilata kotiin kesää odottamaan. Topin ja biksujen lisäksi paketista paljastui myös jumpsuit ja kesämekko, mut niistä taidetaan saada kuvia vasta sitten kun lämpöasteet kohoaa noin 30 astetta ylöspäin...

IMG_9094 IMG_9168 IMG_9999 IMG_9794

Kun se blenderi nyt kerran tuli kaivettua sieltä paketista ihan käyttöön asti, niin ei nyt päästetä sitä heti pölyttymään. Yhtenä iltana tehtiin Miikan kanssa ihan älyttömän herkulliset smoothiet luonnonjugurtista, pakastemansikoista, banaanista ja kiivistä. Simppeliä, mutta superhyvää! Hassua, mutta vähän tyypillistäkin, että löydän smoothieiden mahtavuuden tässä vaiheessa kun ne alkaa olla jo vähän vanha ja nähty juttu :-D Kaikissa blogeissahan on pyöriny smoothie-ohjeita jo monta vuotta... No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

IMG_9970 IMG_9880 IMG_9859

Ettei tää postaus menis nyt ihan pelkästään ruokahöpöttelyksi, niin nostetaan nyt vielä pöydälle se viime päivien polttava puheenaihe: sää. En voi tarpeeks ylistää auringonvaloa ja sen tuomaa huimaa parannusta tän talvikammoajan energiatasoihin. Viime päivinä oon vaan ollu tosi onnellinen siitä että päivät on alkanu pidentymään ja aurinko paistamaan! Tää talvi on tuntunu niin pitkältä ja pimeältä, mut nyt on ihan parasta huomata että kyllä se kevät sieltä pikkuhiljaa tekee tuloaan. Tänäänkin aamuvuoroon mennessä oli valoisaa ja kun pääsin töistä, niin siellä se aurinko vaan möllötti edelleen kirkkaansinisellä taivaalla. Huippua! Miun instagram-seuraajat pääsikin jo lueskelemaan, miten tän päivän ihana sää herätti miun sisäisen runoilijankin :-D On se vaan kumma miten piristävä vaikutus voi auringon läsnäololla olla ihmisen mieleen.

2 kommenttia:

  1. Ihanan värikkäitä ja pirteitä kuvia! Ja noi bikinit, täydelliset!
    http://iinaemiliasd.blogspot.fi/?m=1

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos, kiva jos tykkäsit! ja oon kyllä itekkin ihan ihastunu noihin bikineihin, vähänkö ootan että pääsis käyttämään niitä :-)

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm