24. helmikuuta 2015

Viime päivinä oon...

IMG_0163 IMG_0026 IMG_0146 IMG_0115 IMG_0095 IMG_0207 IMG_0227

... viettänyt iltoja sängyn pohjalla makoillen sitkeää flunssaa potevan poikaystävän kanssa. Pitkien työpäivien jälkeen rento köllöttely ja sarjojen kattelu yhessä on kyllä ollu vaan mukavaa. Yhtenä iltana kun teki mieli tehä jotain, päätettiin leipoa tällä ohjeella omenapiirakka ja ei muuten turhaan oo nimetty kaikkien kehumaksi!

... ilahtunut keittiöön ilmestyneistä tulppaaneista. Töissä on tullut myytyä tarjoustulppaaneita ihan urakalla, mut kiva että äiti osti kimpun kotiinkin. Lisää kummasti keväistä fiilistä!

... masentunut ulos vilkaisemisestakin, puhumattakaan ovesta ulos astumisesta. Kevätfiilis valuu kyllä samantien alimpaan maanrakoon kun kengät kastuu muutamassa hetkessä ja kylmä vesisade iskee pistävästi suoraan naamalle. Kaiken lisäks kadut on kuin jotain luistinrataa ja lätäkköön liukastumista saa koko ajan varoa. Voisin kyllä ottaa takasin ne reilun viikon takaiset aurinkoiset pakkaspäivät, ei helmikuussa tarveis vielä tämmösiä loskakelejä olla! Tai jos miulta kysytään, niin ne loskakelit vois kyllä skipata kokonaan ja siirtyä suoraan kuiviin ja lämpimiin kevätkeleihin.

... saanut Miikalta lahjaksi kauan toivomani automaattikihartimen! En oo tähän mennessä omistanut ikinä omaa kiharrinta ja jos ihan totta puhutaan, niin en ees osaa kihartaa ite hiuksiani. Joku muu on aina tehnyt sen miulle :-D Just siitä syystä tuo Babylissin Curl Secret-automaattikiharrin on kuin miulle tehty, paljoa helpommaksi ei voi enää kiharoiden tekeminen mennä. Kyllä tuon laitteen käyttö vaatii silti vähän harjottelua ja kärsivällisyyttä... Se kärsivällisyyspuoli oli kyllä ekalla käyttökerralla vähän koetuksella kun hiukset jäi koko ajan tuonne laitteen sisään jumiin ja pieni paniikkikin siinä meinas iskeä kun ne ei lähteneetkään sieltä heti irti. Uskaltauduin kuitenkin kokeilemaan uudestaan ja toinen kerta menikin jo huomattavasti paremmin.

... käynyt piiitkästä aikaa Body Attack-tunnilla. Viime kerrasta olikin vierähtänyt ainakin vuoden verran ja sen kyllä huomas tunnin aikana... Päällimmäinen fiilis siellä pomppiessa oli että kuolemahan tässä tulee. Joskus pari vuotta sitten tuommoset tunnit oli vielä ihan lastenleikkiä, mut nyt kyllä huomas taas että pitäs käydä noilla sykettä nostavilla tunneilla vähän useammin.

... miettinyt lähestyvää kevään yhteishakua ja tullut siihen tulokseen että saatan jopa skipata koko haun tällä kertaa. Oon just nyt niin tyytyväinen työpaikkaani ja elämäntilanteeseeni etten yksinkertaisesti raaski luopua mieleisestä työstä ja säännöllisistä tuloista. Opiskelijaelämä ei myöskään houkuta kovin suuresti ja varsinkin kun se oma unelma-ammatti on vielä kohtalaisen syvässä pimennossa, niin nyt taitaa olla parempi vaan painaa töitä ja miettiä kaikessa rauhassa.

10 kommenttia:

  1. sulla on aina niin ihania, pirteitä ja hyvälaatuisia kuvia että wäääh! ja muutenkin postauksesi on aina yhtä kivoja lukea, kuten tämäkin! :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. olipas piristävä ja kiva kommentti, kiitoksia kovasti Emma! :-) toivottavasti tykkäilet jatkossakin!

      Poista
  2. Superihanat noi sun lakanat ! mistä mahtaa olla ? :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ne on kyllä miustakin kivat, vaikka onkin noin yksinkertaiset! Ikeasta oon ne ostanu :-)

      Poista
  3. Harvoin kommentoin mitään, mutta siun blogi on kyllä ihan miun lemppari! Niin kivoja kuvia ja kirjotatkin niin kivasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi vitsi, iso kiitos ja kumarrus! :-) piristit miun perjantai-iltaa kommentillasi niin paljon, tosi kiva kun tulit nyt kommentoimaan :-)

      Poista
  4. mainitsin sut mun lemppariblogeissa, voit käydä tsekkaamassa jos kiinnostaa! :-) http://youmakemesmile-riina.blogspot.fi/2015/03/lemppariblogit-top-5.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tottakai kiinnostaa, käyn ehdottomasti kattomassa! kiitos kovasti :-)

      Poista
  5. Miten oot saanut sun päivämäärän ja otsikon samalle kohdalle ? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nyt täytyy kyllä vastata että en tiedä :-D siitä on niin kauan kun oon tätä ulkoasua muokannu että en muista yhtään miten ne on saatu tuohon kohtaan, enkä varmaan osais enää mitään asialle tehdä... sori, tästä vastauksesta ei varmaan ollu hirveesti apua :-D

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm